-
,,Svědomí je v lidské přirozenosti, tak se neptám kde je dnes svědomí, ale ptám se sám sebe vždy více kde je dnes lidská přirozenost?" Martin Dyntar.
-
Rád bych někdy v budoucnu i přidal na server na web Webshare.cz v hudebním formátu MP3 kdysi právě i z minulosti ze serveru z webu Ulož.to stažené dnes vzácné 3 celé hudební alba Ukrajinských Veremiy z let, z období právě roku 2012 až 2016, tzv. dnes hudebně unikátní, hudebně dnes zcela jedinečný a nezaměnitelný "Melodic Heavy Folk", melodický folk metall, moderní rock i metall právě dnes Ukrajinských Veremiy, za které jsem Nikky vděčný, že je sdílela právě na serveru na webu Ulož.to a také i na 35 nejlepších dnes ruských populárních, resp. dnes melodicky pop rockových ruských písní od 80.let až po rok 2012! sledující a mapující dnes podrobně celou ruskou populární, resp. dnes celou melodicky pop rockovou ruskou hudební scénu právě od samotných 80.let v Rusku. Budu se snažit sdílet celá 3 hudební alba Ukrajinských Veremiy právě na serveru na webu Webshare, potřebuju k tomu ale ještě čas, dejte mi k tomu ale ještě nějaký čas!, děkuji. S pozdravem volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
Vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Doslov
ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes
systému psychiatrické péče v ČR!! Vyjádření se k nehumánnímu, k
nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České
Republice! "zkurwený
psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou
nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!!
To
hluboké společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce
hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co
nejvíce a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick. dnes co největší dnes už dominantní kontrolou, jak lidi s duševním
onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit
celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která
je sama nemocná, sama dnes agresivní i sama dnes nenávystná, ale to už
slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece
na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich
psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez
rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s
psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i
nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy
chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to
všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a
nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp
vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v
permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v
typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a
všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už
Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy.
Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém,
jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním
onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s
nimi dnes vždy bohužel už i jedná!!" (psychiatrické léky pravidelně
užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurwenou dnes
psychiatrii už asi nikdy nijak osobně nezměním!!) Volnomyšlenkář a levicový anarchista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov. "Pro lepší dnes Trutnov!". -
"Kolik všichni dnes máme v sobě sadismu! ,,Největší dnes morální, pro Vás nemorální swině, která potřebuje "psychicky" také zlomit, zavřít hubu a umlčet! Miluju sado-masochismus, nevěřily by jste už sami vubec tomu! Jste stejně všichni možná pracovitý, ale stejně vždy větší typicky české swině mnohem více než já! At žije v České Republice dnes BDSM komunita! Jdu poslouchat německé RAMMSTEIN! a poctivě honit a pak budu druhé zase už rád ponižovat, rád ponižovat
jejich lidskou dustojnost do té doby dokud se kriticky líp nepřehodnotí
permanentní podřízenost a permanentní poslušnost jak všude jen nejlíp
držet hubu a krok, nepřidělávat si sobě nikdy nikde zbytečně zbytečné
dnes problémy a hledět si vždy už jen svýho a dělat vždy už jen to co
každý vždy musí lhostejně už všemu špatnému ve společnosti jen vždy rád
přihlížet a lhostejně vše špatné ve společnosti vždy rád jen přehlížet,
vše špatné už rád jen ignorovat, rád netolerovat ve své největší vždy
osobní aroganci a osobní vždy největší už bezohlednosti a lhostejnosti,
swině jsme dnes všichni a všichni budeme dnes i trpět, na každého jednou
v životě dojde, ne nadarmo se vždy říká že na každou swini se vždy vaří
voda, na mě v životě už také došlo, nemám obavy ani strach, více
vytrpět jsem si toho v životě osobně už dnes nemohl, víte kolik dnes i
podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu máme dnes všichni v sobě už agresivního sadismu? Právě dnes, v dnešní době vždy tolik že by i Vám a skutečně už nikomu už dnes na honění nikdy 24. hodin dnes už stejně ani nestačilo!" největší
dnes "swině" z Trutnova Martin Dyntar, volnomyšlenkář tělem i duší a
levicový aktivista i levicový humanista, už dnes levicový anarchista
Martin Dyntar. -
,,Ano podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu tyto lidé s touto zkušeností s tímto duševním onemocněním dnes nejlíp sami mají hodně vždy citlivou a správnou intuici." MD.
-
Ale né! No to snad tady už ponechám raději bez komentáře děkuji! Nevím proč se nezeptáte sami... Campina... ne?
-
"Alles Aus Liebe" ("Všechno z Lásky") ta písen je smutná, je o neštastné lásce a je plná skepse (a pesimismu) k partnerské lásce či k partnerkému vztahu. Je i o žárlivosti a především je o tom, že máme strach, že když druhého partnera ztratíme, přijdeme s ním i o všechno co máme a potom nemáme či nejsme už bez něj nic, ten pocit zná asi každý, kdo druhého partnera miluje už oddaně a věrně, takový ten pocit je asi za žárlivostí a když už na druhého partnera žárlíme, tak si přestáváme už zároven sami věřit a jsme v hluboké nejistotě sami se sebou. Ta písen je skutečně moc smutná a plná nenávisti ze žárlivosti na druhého partnera, je to extrém o lásce až za hrob, viz. refrén a text písně o tom, že zabiju tebe a pak i sebe, zabiju nás oba...".
-
,,Tragický osobní lidský heroismus pro mě zdaleka dnes není už jen v samotné dnes hudbě Ukrajinských VEREMIY! nebo i Ukrajinských OKEAN ELZY!, to je v hudbě na samotné Ukrajině dnes duše i srdce celé dnešní Ukrajiny, ale svým zpusobem i v některých dnes písních německých DIE TOTEN HOSEN! a v některé pro Vás možná dnes i romanticky, milostně už sentimentální poloze ruských melodických populárních resp. dnes pop rockových písní, které mužete z vašeho pohledu označit i za sentimentální, ale nejvíce ze všeho dnes vždy více hudebně zustávám u ruského zavražděného rotirežimního zpěváka, u folkaře Igora Talkova pro jeho vyjímečný absolutní hudební sluch, tragický osobní lidský heroismus je mě dnes v životě hodnotově velice blízký, a když ruský protirežimní zpěvák a folkař Igor Talkov tak rozhodně dnes už od srdce miluju právě dnes jeho nejlepší písně "Memmory of Viktor Coi", "Chistie Prudi", "Russia" a "Byvschij Pod'esaul", já sám nejlíp vím že zdaleka také sám dnes nemám jen částečný hudební sluch, miluji a obdivuji ze všech hudebních nástroju v klasické hudbě dnes nejvíce právě klavír (nejvíce Frederick Chopin a jeho "Spring Waltz" - s podtitulem "Mariage D'Amour" či Ferenc, resp. Franz Lizst) a housle (nejvíce Johann Sebastian Bach s jeho "Aria en Sol" i američan Samuel Barber s jeho "Adagio pro smyčce"), přesto se dnes v klasické hudbě nijak zvláště už příliš moc dnes nevyznám, geniální a podmanivá, sugestivní melodie hudby mě zní často v hlavě a přehrává se mě líp i v noci nad ránem ve snu, jsou to v hlavě i ve snu velice geniální melodie i velice podmanivé, sugestivní melodie písní německých DIE TOTEN HOSEN! jako právě i melodie už z jejich některých písní jako právě třeba "Altes Fieber", "Ein Guter Tag Zum Fliegen" a další hudební melodie právě z jejich písní, ale duševně se chvěju a svírá se mě nejvíce vždy hluboce srdce a rád vždy co nejdéle a rád vždy co nejvíce pláču a přechází či běhá mi často z toho i tzv. už často mráz po zádech při poslechu právě ruských písní protirežimního zpěváka a folkaře Igora Talkova, a to právě i vždy nejvíce už u jeho písní "Chistie Prudi", "Bivschij Pod'esaul" a "Russia", při kterých bych chtěl i jednou v životě umírat." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, 41 let Trutnov.
-
,,Přeji Campinovi v německém Duesseldorfu bohatého a štedrého krásného Ježíška v německém Duesseldorfu, at ho klidně v německém Duesseldorfu oslaví s DIE ROTEN ROSEN! s akustickou živou předělávkou jejich písní právě na albu "Wir Warten Auf Christkind." (1998) a celá dnes ortodoxní i konzervativní římskokatolická církev či římskokatolická farnost či římskokatolická sešlost dnes ve Vatikánu zase muže zuřit! :-), MD.
-
,,Ve Vatikánu se jim ted celé té dnes v lesčems stále hodně dnes bohužel ještě ortodoxní a konzervativní (dogmaticky bohužel dnes stále tolik ještě ortodoxní) římskokatolické církvi vaří krev!" Martin Dyntar 🙂