-
Skvělé písně "Tage Wie Diese" a "Unter Den Wolken", chce se mi plakat radostí, resp. neznáte ten pocit jaké to je když prožíváte radost se slzami v očích!(?), já ano a to je to nejkrásnější na rockové hudbě když toto dokáže, ty hluboké emoce jsou v srdečných písních "Tage Wie Diese", "Unter den Wolken" a "Kamikaze", ta nejlepší rocková hudba a hlavně je od srdce, ...to není jako ten masově populární německý psychopat, sociopat a sado-masochista v jedné osobě Till Lindemann s Rammstein, to je pěkný hnus..., je to jiný, je to upřímný a ta upřímnost často dojímá k slzám!, když slyšíte tyto písně "Tage Wie Diese", "Unter Den Wolken" a "Kamikaze". Takový jsou přesně Die Toten Hosen -srdečný, upřímný, i občas pesimistický, skeptický a neštastný. Dneska je častěji rocková hudba už jen konzum, už o ničem, ale s Die Toten Hosen to jsou hodně skvělé texty písní, mají svými texty písní co říct, a tom dobrá rocková hudba je - je stavěná vždy na dobrém textu písně, který se vás vždy hluboce dotkne. To už dnes rocková hudba příliš nedokáže.
-
,,V Poříčí na CHB na adrese Benešova 370
není vubec žádný kamerový systém v ulicích ani v této ulici, samozřejmě
mám přirozené obavy, měl by je každý na mém místě!" Martin Dyntar
-
,,Co je pro člověka dnes plně přirozené, za
to se dnes ve společnosti bohužel dnes nejvíce trestá! To věděl i
nejlíp psychoanalitik Sigmund Freud, podle mě taky melancholik, žijeme
ve světě a žijeme i v době kdy i zvířata se dnes k sobě chovají
ohleduplněji často mnohem líp než už lidi, nenávidím tento špatný
hodnotově už bohužel dnes jen vždy více už politicky dnes pravicový a
společensky dnes masově už jen čistě konzumní svět a špatný svět, ve
kterém se vždy daří nejvíce jen swiním a ze kterého se mě chce dnes se
zklamáním dnes v sobě nad tím vším jen brečet a nenávidět dnes jen druhé
lidi a až sadisticky agresivně často s lítostí nad tím vším už jen
křičet z plných plic a pohrdat tím vším dnes v sobě vždy nejvíce,
nenávidím tuto masově dnes už čistě jen společensky dnes čistě konzumní a
masově společensky čistě konzumně dnes jen a už jen už politicky
pravicově dnes hluboce nemorálně skaženou nemorálně hluboce prohnilou
dobu, ve které vždy dnes hodnotově dnes dobrých a hodnotově dnes silných
lidí je dnes vždy ve společnosti už čím dál tím mín na koho je dnes
ještě skutečně spoleh a kdo ve vás často už nezklame právě vaši duvěru,
zvykly jsme si bohužel navzájem si dnes už ubližovat dnes už bohužel
vždy rádi a nepřát už téměř dnes nikomu už dnes často vubec nic dobrého,
je to svět neduvěry, strachu, největšího a hlubokého vždy zklamání a
agresivního sadismu v sobě, která společnost v sobě bohužel živí a
nejvíce vždy posiluje a neustálého dnes i překvapení nad tím kolik lidí
je dnes v tomto světě a v této době hluboce dnes zklamaných,
neštastných, ustaraných, nejvíce a hluboce vždy opovrhujících dnes sami
sebou i druhými lidmi a opovrhujících dnes ve společnosti už téměř i
vším, frustrovaných, nespokojených, emočně dnes deprimovaných,
agresivních a nenávistných, kolik je dnes všude lidského zla a kolik i
vždy už stačí vždy už překvapivě dnes i velice už málo právě i dnes k
tomu aby byl dnes člověk zlý a nakonec bohužel i rád vždy zlý." Martin
Dyntar
-
,,Ted budu hodně nenávistný rád ke společnosti která často sama ráda hluboce očernuje, ráda hluboce stigmatizuje a ráda démonizuje lidi s paranoidní schizofrenií neprávem jako tzv. špatné "paranoiky", tohle samotné společenské rádobyškatulkování a tohle společenské označení hluboce sám nenávidím, je hluboce stigmatizující a často také i bohužel tolik stigmatizující a tolik dnes i démonizující pro lidi s touto zkušeností s tímto duševním onemocněním ve společnosti, které je prostě přirozenou vývojovou hlubokou a těžkou psychospirituální krizí lidské osobnosti, která přijde a sama v životě vždy i odezní a člověk si ji se schizofrenií často vždy celou projít a vytrpět musí a z hlediska moderní neurovědy se dnes veřejně už ví že i po samotné vždy psychotické atace má dnes mozek vždy největší schopnost svého znovuuzdravení, svého znovuzotavení, své obrovské seberegenerace, proto zdaleka už dnes není vubec nutné užívat dnes v léčbě schizofrenie právě samotná antipsychotika už dnes nikdy trvale celoživotně, ale náš špatný a velice nehumánní systém naši psychiatrické péče bohužel na to dnes nikdy ve společnosti už neslyší a proto by také poslední slovo u soudu k ochranné ustavní léčbě na uzavřeném psychiatrickém oddělení nikdy neměli mít jen pouze už samotní psychiatři, ale měli by se u soudu a u znaleckých posudku k soudu častěji už dostat ke slovu vždy i forenzní znalci, vždy i forenzní psychologové a nejlepší odborníci z oblasti dnes moderní neurovědy, i podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu by jsme se sami nejlíp měli všichni podívat vždy zpět líp do naší hystorie do vysoké politiky v Německu a v Rusku, co byli samotní lidé Adolf Hitler v Rakousku a v Německu a Vladimír Putin dnes v Rusku než sami dnes špatný paranoici i bez už officiální psychiatrické diagnozy. Špatný paranoici i přímo častěji už bez nějaké už dnes officiální psychiatrické diagnozy skutečně ve společnosti sami byli." Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Osobně tu tvrdím o čem jak si i myslím že už ani vy dnes v nejmenším už nijak osobně už vubec sami dnes nepochybujete pro typický tzv. punk rock i hard rock dnes skutečně i žánrově hodně vždy neformální, vždy hodně i nekonvenční a upřímně i velice dnes i skutečně zvláštní hudba, kterou si dnes němci v Německu a také lidé v Rakousku i ve Švýcarsku a v Jížní Americe i v Argentině dnes lidé skutečně hluboce dnes nejvíce zamilovali, která nemá a nikdy už nebude mit v žádném punk rocku ani v hard rocku dnes skutečně už vubec dnes žádnou už skutečnou konkurenci!" Martin Dyntar PS. dopsal jsem k německým Die Toten Hosen uspěšně snad konečně i vše a ted mužu jít i teprve konečně spokojeně na web za liškama.
-
Celý vynikající článek o německých Die Toten Hosen a Andreasu Fregovi je dnes uveřejněný, je dnes veřejně publikovaný v časopise klientu Chráněného Bydlení RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce", pracuje se dnes i právě na internetové podobě samotného časopisu "Čisté Srdce", samotný dnes časopis "Čisté Srdce" rozhodně nemá být dnes jen hluboce destigmatizační. Dnes levicový anarchista i levicový volnomyšlenkář a levicový dnes i humanista Martin Dyntar. PS. tady ta diskuze je bohužel hodně nudná a hodně i povrchní. Gratuluji dnes naší typické české povaze "Pracovitý, ale swině!", kterou se dnes snažím všude kolem sebe dnes levicově radikálně změnit! Tady ta naše typická Česká demokratická dnes zaostalost za Německem a německou dnes i společností, Česká neotevřenost jiným kulturním hodnotám a typická i Česká netolerance multikulturních dnes hodnot ve společnosti a multikulturního dnes i soužití dnes ve společnosti, permanentní Česká připosranost a permanentní i Česká lehkomyslnost a zbabělost!, držet všude vždy permanentně podřízeně a poslušně vždy hubu a krok, hledět si dnes už jen tzv. svého a nepřidělávat si dnes nikde s nikým žádné problémy je dnes pragmatické v České Republice a v Česku bohužel dnes už pro většinu lidí a vždy pro každého!, zkurv... česká povaha! Typicky Česky Permanentně Česky připosraná a zbabělá, ve srovnání dnes právě se samotnými východními i západními němci! Jsme tu všichni křížencem prasete a včely, a mužeme už jen hluboce dnes pokrytecky Stigmatizovat, společensky znevýhodnovat, diskriminovat a Démonizovat dnes lidi s duševním onemocněním, vidím to v Česku dnes permanentně každodenně dnes všude jak Česká mentalita je zkurvená, němci jsou také dnes volnomyšlenkáři a velký altruisti s dobrým srdcem! To v Česku upřímně dnes bohužel moc nemáme. Berme si dnes z němcu a z německé dnes společnosti vždy dobrý příklad! Je na čase, Amerika s pravicově dnes radikalizovaným republikánem Trumpem, Amerika s pravicově dnes republikánsky radikalizovanou Trumpovou dnes politikou je dnes hluboce sama v prd..., už moc dnes nemá cenu se za ní stále demokraticky politicky dnes ohlížet! S pozdravem Martin Dyntar, levicový anarchista i levicový volnomyšlenkář a dnes levicový i humanista.
-
Je mi hluboce dnes nesmírně líto mého nevhodného žertování na učet
zpěváka Igora Talkova. To co tady budu o něm dál v komentáři sdílet je
pro mě osobně dnes velice duvěrné a velice hluboce intimní, protože znám
jen 2 jediné skladby při kterých bych chtěl jednou umírat, je to
rozhodně nejlepší a hodně i vyjímečná a vzácná skladba od Fredericka
Chopina, která se jmenuje "Spring Waltz" (s podtitulem Mariage d'Amour -
ano melancholici jako já mají hudební sluch a možná nikoliv už jen
částečný) a právě hudební skladba, neskutečně melodicky hluboce
překrásná a melodicky i skvostná křestanská písen, balada právě ruského
zavražděného protirežimního hudebního folkaře zpěváka křestana Igora
Talkova, která pochází z jeho hudebního alba "Russia" a která ho s
největší i pravděpodobností stála i jeho osobní život, když se svou
hudbou folkařsky odvážně a statečně vzepřel totalitnímu sovětskému
komunistickému režimu, se jmenuje "Byvschij Pod'esaul" (kterou mám dnes
ve formátu MP3 téhdy ještě staženou z dnes už bohužel neexistujícího
nejlepšího hudebního serveru, z webu myfreemp3.vip-či net.), při které
se opakovaně vždy rád hluboce dojímám k slzám, lépe řečeno při které se
mě duševní trýzní a intenzivní duševní bolestí dnes svírá srdce a běhá
mě při hlubokém se vcítění se do hlubokého a silného emočního prožitku
zpěváka Igora Talkova, který měl absolutní hudební sluch a který je
právě v samotném Rusku dnes respektovaný a plně uznávaný pro svuj
absolutní hudební sluch, občas uvolněnou silnou lavinou emocí mráz po
zádech, je v ní naděje na hluboce hořké a trpké smíření i tragédie,
hluboce hořké i trpké osobní smíření, je v ní bolest i radost, je v ní
rusky protirežimní velice tragický životní osobní heroismus dnes Igora
Talkova, který mě je právě dnes s hudbou ukrajinských Veremiy i Okean
Elzy, duše i srdce dnes celé Ukrajiny, i se západoněmeckými Die Toten
Hosen dnes osobně hodně blízký, jsem také dnes už rozhodnutý a odhodlaný
pro své osobní politické a morální postoje a politické názory a pro své
morální a politické osobní přesvědčení obětovat dnes v životě už uplně
vše, i právě život samotný! Levicový anarchista, levicový volnomyšlenkář
a levicový humanista Martin Dyntar, klient služeb CHB RIAPSu Trutnov,
který veřejně dnes publikuje své články dnes v časopise klientu CHB
RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce"! -
Co ted napíšu a budu sdílet je i pro mě osobně dnes duvěrně citlivé, je dnes velice duvěrné: ,,hodně lidí nejen dnes už v Německu a v německé dnes společnosti se hodně ptá na to asi Andreas Frege známější dnes právě jako Campino je bisexuální, to rád nakonec komentovat upřímně vždy i rád otevřeně budu, domnívám se dnes osobně (také si právě tyto otázky sám kladu) že s vysokou pravděpodobností skutečně že už i nejspíše ano je, pro mě je to "Punkový Kristus!", má hluboce dobré srdce a nikdo tak jako právě on (Andreas Frege známější dnes i jako Campino) už ho mit dnes nikdy nebude, Kristus vždy rád už vždy bez rozdílu rozdával vždy lásku už všem lidem, tak to vnímám v Bibli i já, ta láska by i právě proto vždy dnes měla být otevřeně dnes i samotnou právě i nakonec už i vždy erotickou láskou či i právě láskou vždy i v erotické poloze, protože i to je vždy přirozená láska a právě protože právě vždy i to je právě vždy skutečná láska, jen a nejen povrchní a pokrytecká římskokatolická církev to bohužel do dnešní doby často stále vždy ještě plně správně nechápe, a proto ted i rád otevřeně tvrdím co je dnes i logické a logicky i správné že i sám Kristus by byl osobně vždy také sám nejraději bisexuální, je to i logicky dnes i správné at se třeba z toho všeho co jsem ted před chvíli o Kristu či Kristovi otevřeně a upřímně právě napsal a sdílel třeba sami ve Vatikánu dnes poserou, stejně jako sám Campino mám dnes už stejně tak nakonec i já vždy své největší osobní nesympatie a vždy i své už největší dnes osobní výhrady dnes už snad i vždy nejvíce právě k samotné dnes už římsko-katolické církvi dnes i ve Vatikánu!" Volnomyšlenkář a levicový humanista, dnes v lesčems, ale rozhodně ne vždy už nutně a nezbytně vždy už dnes uplně ve všem (sám nejsem dnes rozhodně bisexuální!) český "Campino" Martin Dyntar, 41. let, Trutnov.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha Teryll ART 3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD.
-
Písen "Unter den Wolken" ("Pod Mraky") je plná euforie, radosti, optimismu a naděje.