Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Muži mají v sobě více sadismu a ženy mnohem více masochismu, proto pro muže je vždy přirozená tvrdá muzika, tvrdý rock, nejlépe hard and heavy, aby se občas taky dojmuli k slzám, bez toho to u nich nejde, takže přijmám i hudbu německých RAMMSTEIN!, nejlépe třeba písen "Asche zu Asche" z jejich živého koncertního vystoupení v Berlíně v roce 1999, to už je od německých RAMMSTEIN! skutečně hodně agresivní, ženy v hudbě mají více rádi romantiku a potřebují v ní vnímat a prožívat více své emoční péče, já občas oboje dvoje, pro mě je rocková hudba svým zpusobem taky sado-masochismus, vnímám že masochistické a sadistické rysi osobnosti musí být vždy v člověku nejlíp správně vyrovnané v naprosté rovnováze, aby byl člověk osobnostně vyrovnaný, hudba a písně německých DIE TOTEN HOSEN! jsou pro mě svým určitým tragickým osobním lidským heroismem vždy více masochistické než sadistické, ale časem si uvědomíte že právě hudba německých DIE TOTEN HOSEN! k určitému sado-masochismu v sobě vždy nejvíce a nejlíp směřuje, jak bych mohl psát zdání že to je v jejich hudbě vždy více masochistické a neurotické nakonec i nejvíce klame, tragický osobní lidský heroismus se pro mě dnes nejlíp odráží i v hudbě a v písních Ukrajinských VEREMIY! i Ukrajinských OKEAN ELZY! s velkým smyslem vždy pro romantiku, pro velkou až nostalgicky vždy smutnou romantickou zasněnost, s největším vždy smyslem pro řešení otázky viny i svědomí v sobě, pro svou ctižádost a pro svou osobní čest, ale tohle celé je bohužel pro mě pruměrné, protože nedokážu totiž sám pro to ted najít ty správná slova jak bych chtěl, i proto rád bych se k tomu v budoucnu snad ještě někdy líp vrátil." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

První píseň alba s názvem Du lebst nur einmal (vor) je o recenzi "All the Years". Končí to uvědoměním: "Není čas litovat; Nikdo ti nic nevrátí." V následujícím názvu Děvka (pozn. jedná se už o písen "Schlampe"), který odkazuje na předchůdce, je slovo děvk. podle myšlenky Rocka Schamoniho synonymem pro nestabilní život. Tady je napsáno: "Dej mi nový život! Jsi rád, že dostaneš zpátky můj starý zadarmo." [6] Anglický text Daydreaming je o tom, že mnoho lidí přichází o život, protože čekají na budoucnost. V Amanita Phalloides Campino cituje nebezpečné projevy nemocí ve formě zpívání příbalového letáku léku. Název nese latinský název zelené hlízovité listové houby. V Depression Deluxe popisuje morbidně depresivní člověk své pocity.

V Dívkě z Rottweilu si Campino vzpomíná na dívku, kterou potkal před lety před pokladnou ve švábském městě Rottweil. Když dívku spatřil, zasáhlo ho to "jako blesk". Nicméně nastoupil do turné autobusu a odjel dál, aniž by s ní mluvil. Text "Ano, zajímalo by mě, jak dnes žije a zda má psy nebo manžela" je narážkou na plemeno psa, díky kterému se město Rottweil stalo známým. [6] Hudebně je píseň založena na jugoslávské hudbě Sintů a Romů. Kapela byla inspirována Emirem Kusturicou a orchestrem No Smoking Orchestra. (zdroj: Wikipedie), resp. z Wikipedie vše přidal Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    Игорь Тальков! Лучшие песни!!! ‪@MEGA_HIT‬ na You-Tube, ,,Igor Talkov měl absolutní hudební sluch!, jeho texty písní jsou vyjímečné stejně jako jeho písně dnes samotné, dnes nejlepší písně: "Chistye Prudy", "Byvschij Pod'esaul" a "Memmory of Viktor Coj", najde se jich mnohem více mnohem více dnes známějších písní, které jsou v Rusku dnes více i oblíbené, mnohem více i populární, ale mě osobně dnes hudebně oslovily a zaujaly dnes nejvíce právě už tyto 3 jeho dnes nejlepší písně, jsou to melodicky podmanivé, melodicky vytříbené a melodicky dnes už skutečně i hodně vyjímečné jeho nejlepší dnes písně v celé jeho životní a hudební kariéře." MD.

• MartinDyntar

,,Také proto i dnes nejvíce lidem už pak nejvíce chýbí právě dnes
    pozitivní, kladná a silná hrdá lidská osobní vždy sebeucta a osobní
    lidské svědomí! Zvykly jsme si dnes bohužel už na to že se dnes už téměř
    každému anebo alespon už většině lidí dnes mnohem líp vždy žije už dnes
    právě bez toho, už dnes bez jejich kladné silné a hrdé osobní své
    sebeucty, bez osobní dustojnosti a bez lidského osobního i svědomí. To
    je hlubinně psychoanalitický pohled!" Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,ne skutečně nemám náladu honit!, ale jsem upřímně rád že se staráte! Takových lidí moc není." MD.

• MartinDyntar

,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a
    regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp
    bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické
    kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších
    forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně
    vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií,
    první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie
    byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak
    bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla
    či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má
    velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze.
    Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo i prostřednictvím
    e-mailové komunikace. PS. chýbí mě dnes na CHB v Poříčí v Trutnově
    nejvíce v České Republice dnes jediná Trutnovská temperamentní česká
    Shakira Darina Dušeková, dnes krásná a vyjímečná holka, která má sama
    hluboce dobré a laskavé srdce. Stýská se mě až k slzám dnes nejvíce
    osobně už po ní." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.

• MartinDyntar

,,Teryll nevím zda jsi ještě stále ted v USA, ale doufám že se snad sama někdy ještě ráda vrátíš zpět do České Republiky." MD.

• MartinDyntar

,,Právě tohle by dnes měli nejlíp vědět forenzní psychologové, protože
    forenzní psychologie mě dnes hodně oslovuje a zajímá, ale není bohužel
    snadné se k ní dnes dostat." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

V písni What Counts (má pozn. jedná se už právě o písen "Was Zahlt"), která je o lásce, Campino používá archaické obrazy a fráze: "Plaval jsem mořem, žil na vodě a soli, jen abych sem přišel a konečně tě viděl. Byl jsem v každé poušti, kterou si dokážeš vzpomenout, skoro jsem to vzdal a šel dál."

Skladba začíná melodií hranou Andreasem von Holstem na elektrickou kytaru, která se opakuje v první polovině slok a v mezihře. Skládá se z otevřených melodických tónů, tlumených rytmických výplní, mrtvých tónů a efektu zpoždění čtvrtiny. Navíc všechny kytary společně hrají dominantní rytmus s teplým, ale silně zkresleným zvukem ve druhé části slok a power akordy v refrénu. [7]

Úryvek s kytarou a vokální linkou z Nur zu Besuch 

V tichém názvu Only to Visit, který Campino věnuje své matce Jennie, mluví s blízkým zemřelým člověkem, když prochází hřbitovem, jako by byl stále naživu. [6] Campinův zpěv doprovází kytara, basa, klavír a smyčce, podle aranžmá Hanse Steingena. (zdroj.: Wikipedie), právě z Wikipedie tu vše přidal Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Vytrpěl jsem si pěkný sadismu. (proč cenzura pojmu?) obrácený do sebe do vnitř do svého co nejhlubšího nitra, připomínají mě to dnes nejlíp a dnes i nejvíce fenomenální písně zavražděného protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova v "Byvschij Pod'esaul" a "Russia", to se mě svírá srdce hlubokým žalem či hlubokým zármutkem a skutečným tragickým lidským osobním životním heroismem v jeho životě, Igor Talkov měl vyjímečný absolutní hudební sluch se kterým se vždy člověk mnohem více vždy rád věnuje více klasické hudbě než populárně folk rockové, Igor Talkov je pro mě dnes osobně skutečným nejlepším životním vzorem skutečného natolik dnes odvážného a natolik dnes statečného lidského neštastného, tragického hrdiny, miluju jeho písně, ani písen "Chistye Prudy" zdaleka není milostně, romanticky dnes sentimentální jak se muže hodně zdát, je v tom vždy více prožitý a vytrpěný skutečně těžký sadismu. (proč cenzura pojmu?) obrácený tolik do sebe do vnitř do svého co nejhlubšího vždy nitra, a málokdo právě k tomu dnes skutečně najde v sobě takovou kuráž a velkou odvahu i svou statečnost tak jako právě sám Igor Talkov, kupř. textař a zpěvák německých DIE TOTEN HOSEN! Andreas Frege známější jako Campino vždy ano stejně jako vždy i zpěvák Ukrajinských VEREMIY či Ukrajinských OKEAN ELZY!, asi sám zdaleka dnes nemusím všechny jeho písně samotného Igora Talkova, ale miluju je skutečně dnes upřímně od srdce hodně moc." Martin Dyntar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší