Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    CHCETE SEBEVĚDOMÍ? PŘIJMĚTE SVOU ODVRÁCENOU STRÁNKU - Stínové já (Carl Gustav Jung) #teryllart, MD.

• MartinDyntar

,,Už tu budu se svými komentářemi pozítří pomalu končit, ano posunul jsem tu normy ve společnosti i své hranice, i své limity abych radikálně ve společnosti za každou cenu už něco změnil sám k lepšímu, aktivně jsem se tu občansky angažoval ve společnosti svým psaním a tady to má pro mě smysl, tady to má vysoký efekt, otevřel jsem tu líp druhým lidem v životě jejich oči a měli by být za to rádi a vděčný, a nikoliv mě tu už Stigmatizovat ani znevýhodnovat, to jen vytváří a prohlubuje ve společnosti vždy jen největší nenávist a jen pohrdání, Dari stýská se mě tu po tobě a rád bych tě někdy v životě zase moc rád viděl a rád tě obejmul za to že jsi tady na tom světě a za to jaká jsi." Martin

• MartinDyntar

,,Cenzurujou mě tu tvrdě každé slovo v komentáři, už tu nemužu napsat vubec nic, stejně dnes končím!" MD.

• MartinDyntar

,,Měl bych zájem o nějakou seriozní a regulérní klinickou studii pod záštitou NUDZ v Praze ideálně dnes nejlíp bud v Praze nebo v Hradci Králové ve FN, pod záštitou psychiatrické kliniky FN s pomocí dnes nejlepších forenzních znalcu i nejlepších forenzních psychologu a právě i Jiřího Masopusta, kterého si dnes osobně vážím a u kterého jsem v minulosti osobně byl ve 2 klinických studií, první na depotní Abilify, na tzv. Aripiprazol a druhá klinická studie byla na americký lék Pimavanservin (nepamatuju správný název, tak bohužel nerad trochu komolím) která by mi v životě dnes už hodně pomohla či mohla v životě dnes už nejvíce pomoci, je to skutečně ted upřímně má velká, má největší prosba na FN v Hradci Králové i na NUDZ v Praze. Mužete mě už nejlíp kontaktovat bud telefonicky nebo iprostřednictvím e-mailové komunikace." Martin Dyntar, CHB RIAPS Trutnov.

• MartinDyntar

,,Nebudu sem sám do budoucna už vubec dlouho psát, 31.12. tu se svým psaním svých komentářu právě tady v diskuzi na osobnostech.cz uplně pak definitivně už bohužel sám končím! Trochu mi to vše co jsem tu tolik osobně duvěryhodně soukromě a upřímně psal a tolik vše veřejně i sdílel pak nakonec mi přece jen bude hodně v životě chybět, chtěl jsem se tu skutečně občansky aktivně angažovat ve společnosti svým psaním a začlenit se prostě dnes líp občansky plně aktivně sám do společnosti právě svým psaním. Až teprve i projdete všechny mé předešlé komentáře k 2 německým osobnostem z německého Duesseldorfu a to Andreas Frege (zvaný Campino) a Wim Wenders pak možná vše nakonec i teprve líp pochopíte proč jsem se tu sám nakonec snažil ve společnosti tolik svým občansky aktivním psaním dnes něco ve společnosti konečně vždy už občansky aktivně levicově humanisticky se svým osobním altruismem a volnomyšlenkářstvím i volnomyšlenkářským a hluboce dnes už altruistickým svým srdcem často už právě dnes ve společnosti dnes už i mnohem více dnes i prostě vše radkálně tolik změnit." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu jsou pěkný swině a hyeny co pro peníze ničí lidské životy a dopouští nehumánní, nelidský hyenismus, těším se až jim v nejbližší době naplyvu do ksichtu, to jediné co si rád s ukončením nájemní smlouvy na CHB ještě rád vychutnám, takový nelidský swině měli by všichni v RIAPSu pochcípat, stará bolševická swině ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková, Honza Pfeifer tel. 603 521 796, Lucie Skalská tel. 725 720 375, Milena Bubnová i Mirka Janku, Karolína je vedle Andrejky Toneiserové také dobrá, té si vážím, a Andrejka Toneiserová tel. 607 061 236, kterou mám rád chce stejně v nejbližší době z RIAPSu odejít pryč, nedivím se jí že hledá raději jinou práci a nechce už pracovat pro tak zkurwenou organizaci která ničí lidské životy!" Martin Dyntar

• MartinDyntar

"Andreas Frege zvaný Campino má obrovský dar hluboké a nesmírné empatie, má s více jak dnes 1000! živými koncerty německých Die Toten Hosen s jejich koncertním turné vždy ke každému hudebnímu albu DTH nejen po celém Německu a v samotné Evropě neuvěřitelně vytrénované plíce a vytrénovaný hlas i neskutečně vytrénované emoce (moderní rappeři a tvrdý metallisti mu dnes nesahají ani po kolena, moderní rapp a tvrdý metall je dnes kulturní i hudební upadek, to už dnes není kvalitní hudba!, ale degradace hudby na tolik dnes pubertálně debilní dětinské a pubertální pubertálně dnes samé jen otravné žvanění a jednoduché i moderní vykrádání a moderní samplování hudby - moderní rapp typu dnes české hudební TV stanice Červené Očko a samé agresivní blití - trash metall a tvrdý metall typu hudební TV Rebel, mainstreamový masový konzumní odpad rockové hudby pro mainstreamově dnes hudební mainstreamové dnes tupé ovce!), že překvapuje a fascinuje dnes němce a německou společnost jako žádný jiný německý rocker a žádný jiný německý, Evropský ani americký rocker se mu v tom nemuže dnes vubec rovnat!, protože západoněmečtí Die Toten Hosen vždy měli jedno hudební album vždy lepší než druhé a vždy poctivé a hudebně i typicky německy dnes vždy precizní a na svém hudebním vrcholu se udrželi neskutečně dlouho, především v 90.letech a od 90.let, od roku 1993 po rok 2012 po jejich hudební album "Ballast der Republik" byli ve své profesionálně dnes nejlepší své umělecky dnes hudebně tvurčí profesionálně dnes vysoké hudební kondici, kdy podávali své nejlepší hudební výkony, to vidím dnes sám hluboce upřímně a hluboce dnes přitom i realisticky. Andreas Frege známější dnes jako Campino textařsky hodně překvapuje a fascinuje a západoněmecký Die Toten Hosen nemají dnes nejen v německém punkrocku i hardrocku, dnes v německé rockové hudbě pro ztěží dnes uvěřitelný a pro neskutečný i dnes počet svých živých hudebních koncertu DTH dnes žádnou skutečnou hudební konkurenci (Bohse Onkelz, Rammstein i In Extremo také nejsou špatný), ale ani dnes v celoevropském a v angloamerickém dnes měřítku pro svou silnou životní vášen, pro svou hudební preciznost, otevřenost i pro aktivně dnes politicky dnes aktivně občansky levicovou osobní společenskou dnes angažovanost a osobní i upřímnost, s jakou vybudovali v německy dnes mluvících zemích, v celém Německu, i v Rakousku a Švýcarsku a také dnes i v Jížní Americe v Argentině svou silnou přátelskou, svou přátelsky dnes věrnou a oddanou silnou loajální komunitu svých rock. příznivcu. Právě pro němce a pro Německo dnes západoněmecký Die Toten Hosen dnes znamenají nejen hudebně, ale i kulturně dnes celospolečensky tolik co Beatles dnes pro západní pop kulturu a pro západní dnes svobodu i demokracii. VOLNOMYŠLENKAŘ a MELANCHOLIK Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    Má. pozn. ke zdroji z Wikipedie k hudebnímu albu německých Die Toten Hosen "Auswartsspiel" (2002) 

,,Je o vážných úvahách o lásce a smrti, zatímco Campino satiricky nahlíží na politická témata.", ,,díky právě tomuto pro mě dnes i nejlepšímu a i prvnímu hudebnímu albu německých Die Toten Hosen, které jsem měl roku 2002 možnost slyšet už právě jen díky CD bazaru Krakovska v Praze, kde jsem zakoupil toto vubec pro mě v životě už první a nejlepší i dnes hudební album německých Die Toten Hosen v podobě originálního CD, kam jsem se vždy pravidelně často rád do hystorického centra Prahy právě pravidelně každý měsíc vždy vracel a kde jsem se i od rána vždy až do pozdního večera vždy celý v kuse téměř bez přestávky vždy osaměle bezutěšně teskně i v sobě hluboce bezutěšně vždy prázdně zoufale vždy smutně sám vždy intuitivně spontánně vždy rád procházel a na Karlově Mostě při setmění často rozjímal při svém emočně bezutěšně vždy teskném i hluboce euforickém pohledu vždy na lyricky krásný a hluboce vždy lyricky a esteticky vždy překrásný a lyricky vždy esteticky dojímavý odraz vždy pouličního osvětlení a pouličních lamp právě vždy už pokaždé často na samotné hladině vltavy jako vždy zářivých a intenzivně vždy i oslepujících na zemi jakoby vždy spadaných "hvězd" vždy pokaždé na dosah ruky pokaždé vždy v ohlušujícím šumu řeky vltavy a vždy pokaždé i nesmírně srdečně vlídných a vždy už srdečně i přívětivých hlasu právě vždy procházejících lidí v davu a jejich vždy i odeznívajících už kroku při svém nesmírně teskném i euforickém pohledu vždy na teskný let racku vždy nad hladinou vltavy jak všechno v tom nadbytku a v té hojnosti vždy všeho na dosah ruky vždy příjemně spolu krásně všechno harmonicky souznělo, ta harmonie v Praze s tou hojností všeho vždy na dosah ruky byla vždy i ve mě a vždy i v mém srdci!, skutečně i téhdy vždy moje velká láska k Praze." z Wikipedie se svým doslovem vše přidal a vše líp dovysvětlil Martin Dyntar.

• MartinDyntar

PS. ,,budete mě dělat problémy nedopadnu špatně jenom já, dopadnete špatně i vy bezpáteřní české swině které mám dnes hluboce u prde.., poznáte nejlíp teprve sami nakolik jsem pro vás sám vysoce dnes nepotřebný a skutečný odpad většinové české společnosti swině jedny český bezpáteřní, k takovým nemám v sobě dnes také žádné výčitky svědomí, ani lítost, ani výčitky svědomí swině jedny český bezpáteřní! Tím tu definitivně dnes končím." MD.

• MartinDyntar

neuškodila by nafukovací pana, jsem tak osamělý!, och bože jsem tak sám! Martin Dyntar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší