-
Dnes za vubec už absolutně dnes nejlepší hudební alba německých Die Toten Hosen jsou i kromě dnes i samotné hudební dnes nejlepší "Best Of" výběrovky "Alles Aus Liebe 40 Jahre" a kromě dnes i na 250! písní ve formátu MP3 stažených kdysi v minulosti z nejlepšího hudebního serveru myfreeMP3vip-net., který je v zemích EU evropskou legislativou bohužel pro legální stahování hudby dnes blokovaný (pokud ještě vubec dnes existuje), dnes právě už "Kauf Mich!" (1993) (první největší skutečný hudební vrchol německých Die Toten Hosen), "Opium furs Volk" (1996), "Auswartsspiel" (2002) a "Zuruck Zum Gluck" (2004) vše vždy v hudební produkci dnes jejich už od 80.let nejlepšího dlouholetého osobního přítele Johnna Cafferyho, právě to jsou už (dnes!) absolutně dnes nejlepší hudební alba německých Die Toten Hosen v celé dnes jejich hudební kariéře, není ani hudebně dnes vubec špatné ani jejich hudební album "Ballast der Republik" (2002), které bylo jejich posledním největším dnes hudebním vrcholem a také vysoce kladně dnes hodnotím i jejich hudební dnes album "In Aller Stille" (2008). Poslední jejich hudební album pod názvem "Laune der Natur" mě přijde až na některé i málo písně jakými jsou dnes právě "Unter den Wolken" nebo "Wannsee" už bohužel jen pruměrné. 80.léta v jejich hudbě mě upřímně hudebně dnes moc neoslovují a upřímně moc nezajímají, protože i skutečný hudební vrchol zažívali německý Die Toten Hosen v letech v období od roku 1993 od alba právě "Kauf Mich!" po rok 2012 po samotné dnes právě jejich hudební album "Ballast der Republik", možná to pro Vás upřímně není nijak hluboké, ale pro mě to je u jejich hudby dnes velice dobré, nejen z mé strany hluboce už upřímné, ale i hluboce dnes pravdivé jejich hudební shrnutí. Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,Uvědomuju si dnes nejlíp že morálně dnes prohnilé morálně dnes zkorumpované soudy jsou schopné vyvíjet dnes velice silný tlak na DR. Zuzanu Kozákovou i nejspíše uplácet aby mě dala sama návrh na ochrannou ustavní léčbu! Podle všeho co dnes vím je vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín i udajný vrah a udajně má sám kontakty i styky s podsvětím a PČR v Rychnově nad Kněžnou nejen netransparentní podnikání Helpionu (webové stránky Helpionu jsou sami o sobě neuplné a netransparentní) udajně i sama nejlíp kryje, ano vše jen udajně!, proto už jen z principu bych měl vysoce pravděpodobně možná dnes i z principu mít i policejní ochranu, ale pro média kvuli své psychiatrické diagnoze jsem přece nepotřebný lidský odpad a média sami dnes od všeho se rádi distancují a rádi už od všeho vždy dávají sami ruce pryč, české swině by také měli dnes více trpět a měli by si také dnes více vytrpět, nevím proč by měla trpět dnes nejvíce jen Ukrajina s Ruskem, ve zkorumpovaném Česku to všude hluboce dnes jen hnije, to vše otřesné a nehumánní co prožívá dnes Ukrajina prožívám dnes nejen už hudebně sám dnes u srdce či na srdci dnes s ní a nechce se mě často ani žít kolik je v tom jejím hlubokém traumatu dnes už nehumánnosti, dnes už nelidskosti. Gotz George byl nejlepší německý herec, mám do dnes rád nejlepší díly Schimanského jakými byli pro mě právě díly "Den Matek", "Azyl" a "Zločin a Trest", ve kterých si ho dnes upřímně vážím jako vždy nejlepšího vzoru vždy správného charakterního, neuplatného, neortodoxního, nekonvenčního, hodně vždy i svérázného vrchního policejního kriminálního vyšetřovatele, lépe resp. komisaře jak by i upřímně dnes policie sama skutečně měla vždy už nejvíce "Pomáhat a Chránit", být občas i neformální, nekonvenční, neortodoxní a svérázná, ovšem toto vše nerad vše píšu a sdílím vzhledem ke svému podnětu GIBS ohledně už soudního justičního omylu k prošetření možného i vysoce pravděpodobného zneužití pravomocí i možné korupce u státní policie, u PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce související s podnikáním vlivného a bohatého podnikatele bývalých Emauz (které byli v minulosti vytunelovány a rozkradeny, viz. trestní kauza Emauzy Rychnov nad Kněžnou, na které dnes už navazuje právě Helpion) a dnes Helpionu Karla Vavřína, vše podrobně a detailně prostřednictvím e-mailové komunikace velice duvěrně osobně dnes sdílené s městskou policií v Trutnově i s médii v TV, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, bohužel zdaleka celé vše pro mě osobně dnes duvěrné a citlivé tu nemužu detailně a podrobně už vubec zveřejnit.
Co jiného o de mě očekáváte než pravdu! Stejně tady budu brzo se svým
psaním uplně už končit! Bohatý a vlivný podnikatel bývalích
vytunelovaných a rozkradených Emauz a dnes podnikatel Helpionu Karel
Vavřín, který má či měl zrekonstruované byty psané v podnikání na bývalé
Emauzy má mit vysoce pravděpodobně udajné dobré styky na příslušných
místech u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou, kde má i vysoce
pravděpodobně udajné velice dobré konexe, samotná PČR v RKn mě před
vlivným a bohatým podnikatelem Karlem Vavřínem proto i skutečně velice
durazně varovala! Měl bych mít policejní ochranu, ale každý, i GIBS
evidentně jak je vidět na to vysoce dnes jen sere! Vše sdílené s TV s
médii, s českou TV, s Novou i se CNN Prima News, ale právě i rozhodně
sem by se to už do komentáře stejně celé vubec už nevešlo! A zveřejnit
tu bohužel podrobně a detailně ohledně už toho co se špatného a
otřesného odehrálo právě před 3 lety v Rychnově nad Kněžnou už stejně
vše jak bych chtěl už bohužel nemužu!, podrývá to celé totiž duvěru
samotné veřejnosti v nezávyslou justici i v samotnou dnes práci a
policejní profesionalitu celé PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou,
více k tomu už bohužel sdělit dnes sám nemužu!" Martin Dyntar, 41. let
Trutnov -
,,Emoce v hudbě dnes hluboce intuitivně správně a intuitivně vždy nejlíp vysoce senzitivně dnes emočně vnímám a nejlíp intuitivně správně emočně senzitivně dnes odrážím, jsem sám právě humanitně dnes zaměřený více na druhý lidi, kterým sám vždy skrze sebe hluboce lidsky, hluboce humánně i prosociálně humánně vždy dnes nejlíp rozumím a jsem zaměřený vždy už jen na humanitní studijní obory, asi za tím vším náhodou nejsou také zrcadlové neurony a mé těžké hluboce introvertní a tolik dnes mé těžce melancholické rysi v mé osobnosti." Martin Dyntar.
-
Písně "Niemal Einer Meinung Sein", "Das Madchen Aus Rottwail" či stejně tak "Alles Wird Voruburgehen" a další... - prostě upřímně miluji ty lyricky milostné písně!!! A ted opět malé zamyšlení!! Je to plné životního optimismu, neuvěřitelného nadšení, osobního odhodlání, impulzu, adrenalinu a energie, radosti ze života a víceméně je to plné života, a co písen to prostě skvost a klenot právě na albech "Kauf Mich!" a "Auswartsspiel" - žádná jiná alba od Die Toten Hosen nedrží už až tak skvělě pohromadě jako jeden celek jako právě 2 tyto výjímečná přelomová alba v hudební kariéře Die Toten Hosen. Každá písen je znamenitá! A ted pokračuji v tom malém esejistickém zamyšlení. Je třeba osobně neustále myslet i na to že druhý lidé kolem nás ve společnosti nejsou ovšem už téměř nikdy uplně spokojený a štastný se svým životem! A to je třeba si neustále připomínat - je třeba mit to neustále na paměti že mužeme vždy toho udělat pro druhé lidi mnohem více v životě a nikdy to nebude stejně plně dostačující k tomu jim pomoci! Je v tom pro mě i určitá míra skepse, bohužel! Ta silná emoční a sociální inteligence členu Die Toten Hosen patří už neoddělitelně právě navždy k většině písní na albu "Kauf Mich!" a "Auswartsspiel"... a s politikou je to myslím téměř uplně jednoduché - stále totiž platí to že nemuže se nikdy moci změnit politika shora a její systém k lepšímu dokud se ze všeho nejdříve nezmění už samotní obyčejní lidé a jednotlivci! V písni "Was Zahlt" na albu "Auswartsspiel", ze kterého je znát pozitivní emoční síla, odvaha, jistota a rozhodnost, zpívají proti tehdejší velice špatné a skandální politice George Bushe ml. (v USA) o silné partnerské oddanosti, věrnosti, loajalitě a lásce, o její duležitosti a nezbytnosti a o silných milostných citech v nás samích! A to přesto v textu této písně nejsou nijak přehnaně najivní - je to hold vyšší mravní ideál, který se nejlíp osvědčil jako vyšší princip v opozici proti tehdejší ,,válečné" politice George Bushe ml. po otřesných událostech teroristických utoku na New York z 11. září., a to i protože právě album "Auswartsspiel" bylo přitom členy Die Toten Hosen nahráno v roce 2002 v Havaně na Kubě. Text písně "Was Zahlt" lze zároven nejlíp chápat jako současně jistou parafrázi na hledáni Krista? v nás samích?!, i když náboženská dogmata a (politické) ideologie a to z principu zajištění hodnot své osobní svobody, lidských práv a solidarity spíše převážně členové Die Toten Hosen už právě tolik sami odmítají! Takže písen "Was Zahlt" či "Alles Wird Voruburgehen" a její text to je prostě respekt(em) ke svému osobnímu přesvědčení v životě!
-
proto zdaleka nemám a nechýbí mi dnes v MP3 právě všechny hudební alba právě dnes německých Die Toten Hosen, ze zrušeného nejlepšího serveru z webu YT1s.en2aef.com mám dnes ve formátu M4 dnes vysoké kvalitě stažené od německých Die Toten Hosen uplně, absolutně dnes i všechny jejich officiální jejich hudební videa, nejen právě videoklipy, ale s tím přibližně dnes i na 384! (plus Webshare) hudebních dnes videií právě dnes ve formátu MP4 ve vysoké zvukové i obrazové kvalitě. Martin Dyntar
-
,,Nelítostná bolševická swině ředitelka RIAPSu Zuzana Kozáková to má dobře vymyšlený, otevřeně mě ráda vyhrožuje ukončením či neprodloužením dál mé nájemní smlouvy na CHB RIAPSu, a všechno skutečně nasvědčuje tomu že si s největší pravděpodobností sama obstarala křivou svědeckou výpověd Radka Padyáska a ještě jedné osoby, na základě přímímy dukazy už nijak nepodloženého mého obvinění, křivého nařčení a křivého obvinění mé osoby bez jakkýchkoliv už přímých dukazu mě vydírá a vyhrožuje bud dobrovolnou anebo ustavní ochranou léčbou aby do mě nehumánně, nelidsky už bezhlavě cpaly psychiatrické prášky a abych byl z toho sám jen v hajzlu, ona to sama dobře a nejlíp pamatuje jak tomu bylo u nás za komunistické totality a těchto metod a špinavých nečestných praktik se ráda drží, postárám se o jednu věc ve svém životě - měla by přijít o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe a doufám že mím trestním oznámením na její osobu za mé křivé nařčení a za mé křivé obvinění o licenci k výkonu své ambulantní psychiatrické praxe doufám přijde, měla by to vše číst a vědět i česká lékařská komora co je zač a jaké má nečestné a špinavé bolševicky totalitní praktiky a metody psychiatrické péče, léky beru, na ambulantní kontrolu se řádně k ní pravidelně dostavuji a mám skvělou klinickou psycholožku i psychoterapeutku v RIAPSu Mgr. Irenu Černou, naopak funguju dobře, model Care mám z větší části nejlíp vyplněný, plně se zotavuji, plně se uzdravuji a aktivně se občansky ve společnosti plně se společensky dnes občansky angažuji svým psaním, ale Kozáková do mě chce bezhlavě ráda cpát jen prášky, největší bolševická swině a bolševická zruda, děsná ubohá semetrika, není to rozhodně vubec dobrá psychiatrička, není to žádná Helena Kučerová!, ale je jako psychiatrička vždy nade mnou dobře povýšená a vždy panovačná swině jedna aby do mě bezhlavě ráda nehumánně, nelidsky nacpala co nejvíce psychiatrických prášku, tady ten systém psychiatrické péče je dnes stejně celý špatný a zkurwený, stále ještě nelidský a nehumánní, protože i z hlediska dnes moderní neurovědy se dnes nejlíp ví že to zdaleka nejen už u schizofrenie celé jde dnes i bez prášku a že by se i neměli užívat vždy jen trvale a vždy už celoživotně." MD., Martin Dyntar.
-
oprava! textu: proto zdaleka nemám a nechýbí mi dnes v MP3
právě všechny hudební alba právě dnes německých Die Toten Hosen, ze
zrušeného nejlepšího serveru z webu YT1s.en2aef.com mám dnes ve formátu
MP4 dnes ve vysoké kvalitě stažené od německých Die Toten Hosen uplně,
absolutně dnes i všechny jejich officiální jejich hudební videa, nejen
právě videoklipy, ale s tím přibližně dnes i na 384! (plus další i officiální hudební videa právě Ukrajinských Okean Elzy právě dnes i ze serveru Webshare, krom jejich cca dohromady dnes i jejich dnes 7! už hudebních alb)
hudebních dnes videí právě dnes ve formátu MP4 ve vysoké zvukové i
obrazové kvalitě. Martin Dyntar -
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha
Teryll ART
3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD. -
,,Ano samozřejmě má přirozené obavy vzhledem k tomu všemu v poslední době abych nedopadnul v životě skutečně už podobně anebo stejně sám neštastně jako Jan Kuciak na Slovensku." MD.
-
Игорь Тальков! Лучшие песни!!! @MEGA_HIT na
You-Tube, Oprava a nové lepší doplnění textu co bylo v předešlém textu už nedopatřením bohužel vynecháno a opomenuto: ,,Igor Talkov měl vyjímečný hudební sluch, protože měl absolutní hudební sluch!, jeho texty písní
jsou vyjímečné stejně jako jeho písně dnes samotné, dnes nejlepší písně:
"Chistye Prudy", "Russia" (politicky protirežijně motivovaná písen!), "Byvschij Pod'esaul" (politicky protirežijně motivovaná písen!) a "Memmory of Viktor Coj" (k uctění památky hudební tvorby ruské hudební skupiny Kino), najde
se jich mnohem více mnohem více dnes známějších písní, které jsou v
Rusku dnes více i oblíbené, mnohem více i populární, ale mě osobně dnes
hudebně oslovily a zaujaly dnes nejvíce právě už tyto 3 jeho dnes
nejlepší písně, jsou to melodicky podmanivé, melodicky vytříbené a
melodicky dnes už skutečně i hodně vyjímečné jeho nejlepší dnes písně v
celé jeho životní a hudební kariéře." MD.