-
,,Ze všech zvířat mám dnes nejraději psy, jsou hodný a poslušný, v životě hluboce oddaný a celoživotně i věrný, agresivně zuřivě rádi štěkají, ale nekoušou či rádi nekoušou či zbytečně nekoušou, jsem povahově uplně stejný jako "Punkoví Kristus" Campino, taky rád agresivně zuřivě štěká, ale nikdy nekouše, jen to vše společensky dnes špatné potřebuje v životě ze sebe vždy nekonpromisně, nesmlouvavě vždy dostat a nebere často na špatné ustavní normy pravidel, autorit ve společnosti a na ustavní přístup k autoritám, k pravidlum vždy ve společnosti a na špatné konvence a na náboženské římskokatolicky dnes náboženské křestanské tradice ve společnosti už žádné ohledy, je to také melancholik hluboce oddaný a celoživotně vždy věrný v lásce se smutně romantickou duší a volnomyšlenkář a altruista s altruistickým hluboce dobrým a s hluboce vždy laskavým srdcem a právě to se mě dnes na něm vždy nejvíce líbý, když s německými DIE ROTEN ROSEN! roku 1998 nahrál punk rockovou i hard rockovou ironickou a sarkastickou i sarkasticky i sebeironicky dnes recesistickou předělávku tradičních křestanských štědrovečerních adventních písní, tradičních křestanských koled na hudebním albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten Auf Christkind" tak ortodoxní a konzervativní římskokatolická sešlost a dogmaticky ortodoxní či ortodoxně dogmatická (oboje dvoje je v názvu vždy správně) římskokatolická církev ve Vatikánu mohla sama nejlíp zuřit tak už to co se roku 1998 děje s německými DIE ROTEN ROSEN! tolik zajímavého v německém Duesseldorfu raději myslím si nijak nekomentovala, ale mohla se také k tomu, k hudebnímu albu německých DIE ROTEN ROSEN! "Wir Warten Auf Christkind" sama nejlíp vyjádřit, protože i tradiční dnes ortodoxní a konzervativní římskokatolická církev si dnes "Punkového Krista" Campina hluboce sama dnes váží za jeho podmanivě dnes lyricky křestansky dnes nejlepší za hluboce krásný a sugestivně, podmanivě dnes lyricky křestansky dnes (dojímavý a) nejlepší text písně právě v jeho písni "Was Zahlt" (mými slovy "Co kromě lásky ještě v životě má vubec smysl ještě dnes počítat") dnes z hudebního albu německých DIE TOTEN HOSEN! "Auswartsspiel" z roku 2002." Martin Dyntar.
-
,,Nejen Křestanství je vždy plné hlubokého utrpení a člověk by měl vždy
pro druhé co nejvíce vždy rád trpět, to je teprve vždy skutečná láska,
upřímně vždy milovat, více tolerovat, tolerantně více vždy druhé lidi
přijímat, dokázat sebe a své svědomí a přesvědčení vždy silně a plně
respektovat a uznávat, a odpouštět nejen sám sobě ve vztahu, to je
teprve vždy skutečná láska, tolerovat a odpouštět sobě i druhým lidem
vždy ve vztahu, to je nejen už jediná nakonec skutečná a vždy i upřímná
láska od srdce, ale i jediné skutečné pak i plně zodpovědné a vždy i
nakonec spolehlivé přátelství v partnerském i v mezilidském vždy vztahu,
o který dnes sami musíme vždy co nejvíce sami dnes emočně vždy pečovat a
chápat druhé lidi i věci kolem sebe ve svém životě vždy více svým
srdcem a rozhodovat se ve vztahu vždy více i svým srdcem než jen
racionálně chladným usudkem a chladným vždy rozumem, tím v sobě vždy
nejvíce dnes pohrdám, to jediné dnes ve světě vždy nejvíce skutečně silně nenávidím! -
hledat vždy tzv. fakta a ověřovat si fakta vždy svým chladným rozumem.
Musíme vše v životě být schopný vždy čerpat nejvíce vždy sami ze sebe,
pokud v nás má být ještě dnes nějaký skutečný smysl pro naši vždy osobní
ctižádost i osobní už čest a skutečný vždy náš smysl i dnes pro větší vždy už sociální spravedlnost." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin
Dyntar, 41 let, Trutnov. -
,,Tvrdě
se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně
všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana
Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB
RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína
(její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a
máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už
vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už
vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam
jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste
dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb
nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec
litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i
investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově,
MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým
lidským swiním, k takové lidské špíně, s největší s vysokou dnes pravděpodobností má být udajně už předem ze strany mé ambulantní psychiatričky Zuzany Kozákové dnes nejlíp zamlčené některé rozhodující skutečnosti (vysoký náhled na svuj zdravotní stav a stejně tak nemá být brána vubec v potaz ani už má individuální psychoterapie u mé klinicky odborné psycholožky Mgr. Ireny Černé právě pravidelně dnes v RIAPSu!!!, jen "investigativní ,,správná?" domněnka".) a tím i nakonec zmanipulovaný soudní znalecký posudek k ochranné ustavní léčbě a udajně i uplatný i zmanipulovaný samotný soudní proces k samotné ochranné ustavní léčbě!, je to má osobní jen "investigativní domněnka" a nic více, ale osobně už toto vše co píšu by mě vubec dnes už nijak ani nepřekvapilo!"" Martin Dyntar, MD. Trutnov.
-
První píseň na albu "Auswartsspiel" s názvem You Only Live Once (Before)
je o ohlédnutí za „All These Years“. Končí uvědoměním: „Není čas na
velké výčitky; nikdo ti nic nedá na oplátku.“ V následujícím názvu je Slu. (po) , který odkazuje na svého předchůdce, slovo slu. , založené na myšlence Rocka Schamoniho , synonymem pro nezdravý život. Říká: „Dej mi nový život! Můj starý budete rádi, když dostanete zdarma můj starý.“ [6] Anglický text Daydreaming je o tom, že mnoho lidí přichází o život, protože čekají na budoucnost. V Amanita Phalloides Campino cituje nebezpečné projevy nemocí, jako by zpíval pokyny pro lék. Název nese latinský název houby zelená smrtka . V Depression Deluxe popisuje své pocity morbidně depresivní člověk.
V Dívce z Rottweilu Campino vzpomíná na dívku, kterou před lety potkal před pokladnou ve švábském městě Rottweil
. Když uviděl dívku, zasáhlo ho to „jako blesk“. Nastoupil však do
autobusu a odjel, aniž by s ní promluvil. Řádek textu „Ano, zajímalo by
mě, jak dnes žije a zda má psy nebo muže“ je narážkou na psí plemeno , které proslavilo město Rottweil. [6] Hudebně je píseň založena na jugoslávské hudbě Sintů a Romů . Kapela se inspirovala Emirem Kusturicou a No Smoking Orchestra , známým z filmu Černá kočka, bílá kočka . (zdroj: wikipedie) -
Daří chtěl bych tě někdy ještě vidět.
-
Martas, muj nejlepší rozbor textu písně "Alles Aus Liebe" německých Die Toten Hosen
(Út, 22. 10. 2024 - 18:10)
"Alles
Aus Liebe" ("Všechno z Lásky") je z alba "Kauf Mich!" (1993), ta písen
je smutná, nemám ji moc rád, je o neštastné lásce a je plná skepse a
pesimismu k partnerkému vztahu. Je i o žárlivosti a především je o tom,
že máme strach, že když druhého partnera ztratíme, přijdeme s ním i
zároven o všechno, co máme a potom nemáme či nejsme už bez druhého
partnera vubec nic, ten pocit zná asi dobře každý, kdo druhého partnera
miluje už oddaně a věrně, takový ten pocit je asi za žárlivostí a když
už na druhého partnera žárlíme, tak si přestáváme už zároven sami věřit a
jsme pak vždy nakonec i v hluboké nejistotě sami se sebou, která
většinou končí i neštastně. Ta písen je skutečně moc smutná a je plná
smutného a neštastného zoufalství, které už nebere konce, osobní
bezmoci, sebenenávisti a skutečné nenávisti ze žárlivosti na druhého
partnera, je to extrém o lásce až za hrob, viz. refrén a text písně o
tom, že "...zabiju tebe a pak i sebe, zabiju nás oba...". Tahle
melancholie rozhodně už není pro každého, písen má vyjímečnou,
sugestivní a geniální krásnou melodii, kterou taky miluji, ale z textu
písně, který je psaný samotným životem (není smyšlený), je mě smutno a
běhá mě mráz po zádech, aneb nemalá pravda o tom, že melancholici jsou
někdy, už občas pěkně žárliví. -
,,ano samozřejmě mám zelené oči." MD
-
,,Toužím ted ze všeho dnes nejvíce po tom aby mě Darina v životě odpustila a toužím nejvíce po tom ji dnes vidět a obejmout jí od srdce vždy laskavě a srdečně." MD.
-
Ano vím hypochondr, musím vše líp vysvětlit - mám jen přirozené obavy o své zdraví, nic více - měl jsem svými špatnými a otřesnými stravovacími návyky dlouhodobě podvyživený mozek v důsledku i chybějícího cukru v těle v nedostatku cukru změny či mírné poruchy metabolismu, proto mám už přehnané starosti a přehnané obavy o své zdraví, tzv. pak hypochondricke bludy, ano uvědomuji si že by muj náběh na chudokrevnost či leukémii v počátečním stádiu vyšetření prokázalo a to se ani nestalo, bohužel jsem hypochondr.
-
Písen "Seelentherapy" ("Terapie Duše") aneb uzdravím tě, když mi dáš své srdce. Každý z nás v životě duševně bojuje sám se sebou, někdo více, někdo méně. Takhle se asi volá ze všech sil po intenzivní psychoterapii. Tahle písen je hnaná skutečně do extrému a řev je v písni skutečně tak intenzivní, že už to ve 4 minutách už nervově vyčerpá a každý jiný zpěvák- rocker by už snad přišel o hlasivky anebo se pod náporem takového emočního stresu nervově zhroutil! Proto je až pro mě neskutečný a skutečně neuvěřitelný co Campino dokáže se svým hlasem a kolik toho náporu emočního stresu snese a vydrží na koncertech! Má k empatii neskutečně vytrénované emoce a dost silný stresový práh možná právě v minulosti i tolik díky tvrdým drogám jako málokdo, ví se že sem tam v minulosti si rád šnupl kokain, či heroin, aby vydržel koncertovat, o lásce k alkoholu nemluvě. Asi se mu díky tvrdým drogám lépe rozmýšlelo nad texty písní a pracovalo. Nebyl bych jediný kdo to tvrdí. Tahle písen už nepotřebuje komentář.