Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Stýská se mě hodně po Darině Dušekové, temperamentní jediné dnes české Trutnovské Shakiře." MD.

• MartinDyntar

,,Campino ví o lásce a o skutečném přátelství dnes nejvíce! Mnohem více než dnes sami katolíci, taky k nim sám cítím hluboké nesympatie pro jejich církevně dnes povrchní a falešnou a špatnou morální jejich tolik dnes zbytečně už ortodoxní, zbytečně dnes už tolik dogmaticky ortodoxní a tolik zbytečně už konzervativní církevní interpretaci nejen samotné křestanské Bible. To být dnes nesmí!" MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Muj život ve zkratce: Těžká emoční deprivace v raném dětství (...), výrazné melancholické rysi osobnosti, těžké depresivní stavy v životě prožité v apatii v dospívání (nedokázal jsem už vůbec plakat, sebenenavyst a žádná sebelítost ani lítost), v dospívání se ztrátou rodiny v důsledku už úplné ztráty veškeré komunikace v dysfunkční rodině, situace je vyhodnocena jako dysfunkční rodina s domácím násilím opakovaně neúspěšně řešené sociálními pracovníky OSV i PČR nejdříve v Rychnově nad Kněžnou a od roku 1995 následně už v městys v Doudlebách nad Orlicí apod. se ztrátou pocitu zázemí, a se ztrátou pocitu domova a pocitu sebehodnoty, a se ztrátou smyslu autorit i smyslu života, výrazné kognitivní problémy v učení na ZŠ i SŠ, od roku 2002 rockový fan německých DIE TOTEN HOSEN!, soudní vystěhování pak už i nakonec nyní bez trvalého pobytu a ke konci roku 2008 smrt mé matky na rakovinu plic, nervové zhroucení a truchlení a 2010 diagnostikována paranoidní schizofrenie bez nároku na vyplacení ID.3. na sociálních dávkách hmotné nouze s životem po ubytovnách se stehováním se neustále po ubytovnách., nadměrné vylučování oxytocinu a výrazná empatie v melancholických osobnostních rysech, zkušenost se sebepoškozováním a s předávkováním lékama, post schizofrenní deprese a těžká závislost na benzodiazepinech s dusledkem pak opakovaných panickych atak, které jsem v životě nyní úspěšně překonal. (hodně ze života je vynecháno), Martin Dyntar.

ˇ

• MartinDyntar

Mám skutečně velký, největší smysl pro čest a spravedlnost, která ve společnosti bohužel dnes nic neznamená, proto i také bohužel díky tomu dnes v sobě řeším příliš těžké a příliš i hluboké morální dilema, které mě dnes vede k oblibě ruského spisovatele Fjodora Michajloviče Dostojevského, který v sobě podobná morální dilemata řešil v životě také, byl to také těžký melancholik a nejen lidským bezprávím hluboce trpící člověk, Dostojevskij, který se sám v klasické ruské literatuře nejlíp zabýval lidskou duševní i sociální patologií hledal východisko v odpouštění, ale nemohl ho sám často v sobě také najít, trest smrti, kterýmu unikl a který mu byl změněný na dlouholetý pobyt ve vyhnanství na Sibiři ve vězení (kde jedinou už knihu, která byla jediná i povolena a jedinou i knihu kterou už mohl sám číst byla právě jen křestanská Bible) mu fyzicky i psychicky, i duševně podlomilo jeho zdraví opakovanými častými záchvaty padoucnice, Dostojevskij, kdo četl do konce jeho "Zápisky z Podzemí" (1864) dobře ví jak i sám Dostojevskij dokáže být rád hluboce cynicky velice už zlomyslný a vysmívat se nejen sobě, ale i druhým lidem, a hledat vždy odpuštění nejen už sobě i větší toleranci. Martin Dyntar

• MartinDyntar
    ,,Člověk se zapřisáhne že vydrží když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepšíČlověk slíbí že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle každé přaní, které ve mně hoří všechno to za co jinak tak bojuji svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se
    a stojí tu sám.

A zpozoruje
    v tichu když je k sobě upřímný že každý osamělý úspěch také chutná hořce.

Moje naděje a sny moje představa štěstí všechno to po čem jinak prahnu je bez tebe bezcennéVšechny křižovatky a cesty všechno co tak dalekou leží za mnou člověk by se mě dvakrát nezeptal vyměnil bych za tebeKaždý ještě tak krásný zážitek každý triumf a každé vítězství, moje všechny nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou navždy Dari), MD.

• MartinDyntar

,,Každý má mít ke křestanské Bibli svuj svobodný přístup, to jediné je teprve pak často nakonec i skutečně humánní, lidštější, církev znamená jen zbytečnou liturgii a ustavní normy pravidel, a ustavní přístup k pravidlum, a to není nikdy humánní, a to být proto ve společnosti nikdy nesmí! Sama liturgie a modlení a tradice ještě z nikoho dnes správného křestana v životě dnes nikdy neudělají!" MD.

• MartinDyntar

Písen "Alles Wird Voruburgehen" ("Všechno Pomine") má lyricky silný, hluboký a pravdivý text, hlavně ke konci, kde se zpívá ...ale nedrž se mé lásky či snad... nechci tě už spoutat svoji láskou. Tu písen miluji, patří už vubec k nejlepším od Die Toten Hosen. Text písně je o hluboké životní nejistotě, o nevypočitatelnosti či snad o nevyzpitatelnosti života, který je vždy plný nečekaných zvratu a štestí trvá vždy krátce. Dalo by se napsat mnohem více. Pro mě je to hodně osobní písen a text písně skutečně hluboce dojme. Mám z textu písně spíše už ambivalentní (nejednoznačné) pocity, písen je smutná i optimistická zároven jako celý náš život je sám už takový, je sám o sobě plný ambivalentních pocitu a právě to je na tom to hluboce pravdivý. A snad jen že Campino v této písni "Alles Wird Voruburgehen" i skutečně moc krásně melodicky intonuje svým hlasem podobně jako v písni "Alles ist Eins" či v "Tauschen Gegen Dich" a dokazuje že tvrdá němčina umí být i nečekaně lyricky tak něžná a lyricky poetická či právě básnicky melodická jako žádný jiný jazyk.

• MartinDyntar

Dnes po vzoru slovenského vlastence a zpěváka Ondreje Ďurici jsem svým zpusobem taky charakterní (správný!) voják proti české společnosti, která dnes hluboce hnije, Ondreje Ďurici, autora textařsky i dnes mnoha skvělích a lyricky hlubokých a vyjímečných písní, jakými jsou už pro mě osobně nejvíce dnes právě "Písen pro Slovensko" upřímně, otevřeně a pravdivě hluboce realisticky kriticky dnes vykreslující v minulosti skutečnou politickou situaci právě na Slovensku, která stála investigativního reportéra Jana Kuciaka jeho život!, kterou rád hlasitě na vile dnes zpívám spolu dnes i právě dnes s písní "Republika" (doporučuji na YOU-TUBE vizuálně dnes skvělý hudební klip právě k tého písni) a lyricky dnes i skutečně upřímné a hluboké, lyricky dnes i dojemné a lyricky dnes i upřímně pravdivé melancholické písně, balady "Dom" (samozřejmě až na výjimky některých ideologicky dnes pro mě osobně už dnes nepřijatelných radikálně pravicově dnes pomýlených slov v refrénu a některých i pravicově " ideologických" vět o čisté nordické arijské rase) a "Rekviem" s melodicky dnes podmanivým, sugestivním a překrásným klavirním doprovodem právě k těmto písním bývalého vojáka, který sám v samotné armádě v boji získal nejedno čestná vyznamenání právě i pro které si ho dnes s mnoha osobními výhrady k jeho pravicově ideologicky dnes radikálně politicky pravicové osobní pomýlenosti i přesto vše osobně vážím a i bývalého dnes poslance ve vysoké politice právě na Slovensku právě pro jeho silnou a přísnou sebekázen a sebedisciplínu, a lidský charakter dnes také jako trochu i v lesčems právě melancholika i mě povahově a osobnostně také v jeho kuráži, v jeho lidské odvaze a statečnosti co je i mě dnes blízkému, samozřejmě v ideologicky dnes opačné politické orientaci, ale Ondrej Ďurica nemá vubec špatné texty písní a nemá některé písně vubec špatné a stejně jako to že je s vytrénovanými plícemi také na Slovensku velice dobrý zpěvák, kdo slyšel jeho písen "Nemám rád" (a také dnes osobně nemám rád a nenávidím tvrdé drogy ani když už právě muži dnes bijou ženy! Má pravdu, je hodně upřímný!) dá mi za pravdu že jemu dnes svým zpěvem po kolena dnes nesahá ani Daniel Landa a ani Tomáš Ortel, Ondrej Ďurica má jako správný bývalí voják v armádě vždy i agresivně mnohem daleko větší duraz v samotném hlase, ale znám i některé písně našeho českého vlastence a zpěváka Tomáše Ortela! To tzv. charakterní voják, vzhledem k tomu jak v české společnosti vše dnes jen hluboce hnije a nikdo už tu bohužel dnes v Česku, v České Republice nepřeje už dnes nikomu vubec nic dobrého a lidi si tu bohužel už ubližují agresivně sadisticky vždy rádi (jsem realista!), si dovolím psát slova či termín charakterní voják skutečně dnes bez nadsázky a bez uvozovek!, tragický osobní životní heroismus mě je dnes osobně hodně blízký, a tak jako realista rád sleduji vizuálně dnes podmanivý hudební video klip k písni "Ich Will" německých RAMMSTEIN!, který je také hluboce realistický a upřímně dnes i hluboce pravdivý v jaké nemorální době a v jaké masově i konzumní dnes jen společnosti dnes vlastně všichni žijem a co masová média dnes jako bulvární senzaci vždy ve společnosti dnes nejvíce sledují! Ale nezapomenu nikdy na pro vás možná sentimentální, ale pro mě dnes upřímnou také krásnou, také překrásnou romantickou písen od slovenských MC Erik a Barbara "Ked Prijde Láska" a snad i jednou, snad i jednoho dne doufám ke mě i přijde.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu jsou skutečně pěkný swin., v RIAPSu jsou skutečně největší swin., už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swin. Honza Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swin. jedny, že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohdlný a nepotřebný odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s tou starou bolševickou swin. Zuzanou Kozákovouto mají všechno skutečně dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a odešel z CHB RIAPSu v Poříčí pak v nejbližší době stejně sám, tak jim to je jedno, ví že jsem pod psychickým tlakem swin. jedny zkurwen. v RIAPSu bezpáteřní!" MD.

• MartinDyntar

,,V
    RIAPSu jsou skutečně pěkný swině, v RIAPSu jsou skutečně největší
    swině, už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do
    budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swině Honza
    Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel
    kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swině jedny,
    že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohdlný a nepotřebný
    odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s
    tou starou bolševickou swiní Zuzanou Kozákovouto mají všechno skutečně
    dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB
    RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a