Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

celé vysvětlení předešlého mého komentáře k islámu!: písen "Mešita" od našeho českého vlastence, neonacisty, textaře a zpěváka Tomáše Ortela měla být duležitá a rozhodující jen pro samotné právě už velice i durazné a správné a velice i durazné přirovnání ortodoxního islámu k fanaticky dnes nesmyslnému náboženskému terrorismu a také k fanaticky nesmyslnému i náboženskému zlu i k fanaticky nesmyslnému lidskému zabíjení ve jménu právě ortodoxního islámu a k nesmyslnému dnes i náboženského fanatismu právě ortodoxního islámu, přesto bych tu samotnou větu právě o písni Tomáše Ortela "Mešita" kvuli i dnes už samotné dnes právě islámské mešitě v Brně dnes mnohem raději z textu právě mého samotného předešlého dlouhého a vyčerpávajícího komentáře k islámu uplně vynechal, použil jsem samotnou písen "Mešita" Tomáše Ortela už jen k nejlepšímu možnému k duraznému a ke správnému i přirovnání fanatismu právě samotného ortodoxního islámu! Ale přesto vše co je pravdivé a je dnes na internetu všude těžké a někdy i často nemožné dnes kvuli stále i dnes už více přísné a tvrdé cenzuře otevřeně dnes na internetu upřímně a hluboce pravdivě dnes něco už nejen o islámu upřímně a pravdivě dnes napsat a sdílet! bez nějakých už škatulek a nálepek kupř. tzv. "už je islamofobní!", ale snažím se tu už dnes ze všech svých morálních sil nejvíce dnes už právě o to i nejvíce dnes apelovat a nejvíce dnes i hluboce naléhat právě na samotné lidské svědomí! Moc proto i osobně žádám samotnou redakci diskuse tiscali osobnosti.cz a jejich i adminu a spravcu právě těchto webových stránek a tohoto i právě diskusního fora aby mi tu mé komentáře právě nejen už i nakonec i kupř. právě už k islámu tu v samotném diskusním foru celé ponechaly a aktivovaly mě pokud možno prosím i absolutně nefunkční světelnou a číselnou signalizaci právě i k mím komentářum, děkuji! S pozdravem volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, dnes v CHB pod RIAPSem, 41 let Trutnov.

• MartinDyntar

Campino...???... :-( naši nejlepší český pankáči jsou Vision Days! Skvělá kapela, moc dobrá! Ska Punk Rock. Co se třeba naučit česky a přečíst si to... :-(, a Die Toten Hosen neradi koncertují v ČR, proč? Jdou snad jen po velkém domácím publiku a po penězích?... Asi vám ty peníze fakt už skazily charakter. Jen krátce. Všichni žijeme v hnusné době, v hnusném světě, v hnusném kapitalistickém konzumu!, v kapitalisticky masově konzumní společnosti, všechno je dnes jen o penězích, všechno je postavené jen na penězích, jen na učelném vymývání mozku obchodními praktikami, reklamou, konzumem, postavené jen na soutěživosti a výkonu a na kariérismu, a kdo nestačí jet na výkon a soutěžit, neobstojí ve společnosti a je postavený mimo systém... a víte co?, tohle není vlastně moc hluboké, ale je to prostě stručné a pravdivé .... a chce se mě z toho opravdu zvracet, brečet a střílet do lidí, co si z toho nedělají žádnou hlavu, a nejsou z toho, z takových povrchních a falešných hodnot kapitalisticky masově konzumní společnosti dnes jen znechuceny a nedívají se na ni také s neduvěrou a s odporem k systému, co vlastně očekávat od života jedince a psychotika v takové společnosti?. Kapitalistický masový konzum je hodně o nenažranosti a chamtivosti, chceme více a více.. poslechnu si raději "Kauf Mich!" a "Opium furs Volk", texty písní mají neskutečnou hloubku a jsou stejně tak pravdivé... :-) malá utěcha. To jsem jim všechno ještě žral, dnes už moc ne. Byl to ještě téhdy dobrý Punk Rock!

• MartinDyntar

Nejlepší hudební videoklipy k písním Die Toten Hosen jsou navždy právě už k písni "Altes Fieber" a "Kamikaze".

• MartinDyntar

Stejně sám nejvíce dnes silně nejvíce
    nenávidím českou společnost, jak to dneska chodí a co se všude dnes
    nejvíce vždy vyžaduje: ,,Držet poslušně a podřízeně vždy všude
    permanentně, stále hubu a krok!", ,,žádná skutečná už větší tolerance a
    často i 0 tolerance!, málokde se berou skutečně dnes ohledy!", ,,to vše
    dnes vede bohužel jen k tomu že si lidi navzájem už ubližují vždy
    nesmírně rádi, vidím to celé nejlíp dnes sám u sebe, jsem realista a
    vidím vždy druhé lidi i věci ve společnosti i tento svět jaký je vždy
    sám hluboce realisticky a nejen vždy upřímně a plně duvěryhodně, tento
    špatný politicky dnes pravicový systém ve vysoké politice i ve
    společnosti jaký je dnes vede vždy jen k největší k silné vždy touze
    ubližovat dnes rád druhým lidem a k sadismu vždy v sobě, k agresivnímu
    sadismu vždy v sobě, to jediné se dnes bohužel už nezmění, tahle samotná
    doba a masově dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní hodnotově tolik dnes
    povrchní společnost mě hluboce zklamala, skutečná silná nenávist a
    agrese ve mě dnes se zklamáním bohužel jen roste, tahle povrchní masově
    dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní společnost je sama dnes v hluboké v
    největší společenské krizi, v takové krizi že se o západní masově dnes
    nejvíce konzumní společnosti dnes v mainstreamových masových médiích v
    TV dnes raději už kriticky vubec otevřeně nemluví o čem je dnes
    hodnotově tato samotná západní masově už konzumní dnes společnost, chci
    vést o tom otevřený dialog a rozpoutat kritickou diskusi na téma
    západní masově dnes konzumní společnost, a její hodnoty, a mezilidské
    vztahy v ní, a pozdní kapitalismus ve společnosti, dnes uspěchaný a vždy nejvíce dnes i rychlí kapitalismus ve své nejhorší dnes podobě už vždy v tolik nelidské
    dnes podobě ve zrudné dnes podobě, v tolik nelidské dnes podobě této
    dnes právě samotné masově dnes západní konzumní společnosti a dát tu
    nejlepší svuj filmový tip a svuj odkaz na vyjímečné dnes politicky
    sociální drama, na vyjímečné dnes politicky společenské drama o
    polomilitantní německé terroristické organizaci "Rotee Armee Fraktion" v
    samotném Německu, která se v Německu formovala koncem 60. let a jejíž
    hodnoty v německé společnosti dnes přežívají dodnes, ve vynikajícím
    znamenitém filmovém zpracování režiséra Uli Edela ve filmovém dramatu
    "Baader Meinhof Komplex", který v lesčems hodnotově utváří, formuje a
    hluboce inspiruje dnes i mě." Volnomyšlekář a levicový humanista Martin
    Dyntar.

• MartinDyntar

,,text písně německých DIE TOTEN HOSEN! "Tauschen Gegen Dich", nejlepší
    písen z jejich hudebního alba "In Aller Stille" z roku 2008." MD

• MartinDyntar

,,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií dnes skutečně už plně nejlíp
    uzdravil potřebuje nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky
    systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia"
    (strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry
    dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve
    své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice,
    dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky
    odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie
    celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe
    zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy
    její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a
    duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance, respekt a uznání
    jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i
    nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě
    ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či
    autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv
    pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se
    dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce dnes držím.", jak říká
    správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý
    význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své
    uplné už naděje na svuj spokojený a štastný svuj život, v absolutní v
    uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj
    spokojený a štastný vždy svuj život." Volnomyšlenkář a levicový
    humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!)

• MartinDyntar

U poslechu textu písně "Fallen" mé Slzy chladí tolik spalující žár mého žalem (k umírání) vyprahlého srdce.. krásná písen, s překrásnou melodickou intonací Campina s decentními kytarovými riffy..

• MartinDyntar
    ,,Člověk se zapřisáhne že vydrží, když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepšíČlověk slíbí, že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle, každé přaní, které ve mně hoří, všechno to za co jinak tak bojuji, svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života, dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se a stojí tu sám. A zpozorujev tichu, když je k sobě upřímný, že každý osamělý úspěch také chutná hořce.Moje naděje a sny, moje představa štěstí, všechno to po čem jinak prahnu, je bez tebe bezcennéVšechny křižovatky a cesty, všechno co tak dalekou leží za mnou, člověk by se mě dvakrát nezeptal, vyměnil bych za tebeKaždý
    ještě tak krásný zážitek, každý triumf a každé vítězství, moje všechny
    nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou
    navždy Dari), MD.
  • MartinDyntar

,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem,
    vidím to sám dnes více vždy z toho forenzně více psychologického i
    hlubinně dnes psychoanalitického hlediska." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,hledám zaměstnání zn. ctižádostivý investigativní reportér" :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit