-
,,Ten kdo se pro druhé netrápí nikdy skutečně už druhé lidi sám nemiluje." MD.
-
,,tlak na výkon nejen v zaměstnání je všude enormní a vysoký, tahle společnost je sama zkurwená!, a kdo z toho všeho systémově dnes hodnotově vybočí ten je vždy nejvíce společensky dnes špatný, neuspěšný a nepotřebný a nepotřebným odpadem pro špatný systémi i pro společnost pak ve společnosti! To vše se musí dnes politicky levicově radikálně celé nejvíce systémově hodnotově ve společnosti celé dnes nejvíce systémově i hodnotově dnes změnit!" Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, 41 let, Trutnov.
-
,,Model zotavení Care mám z té větší části uspěšně vyplněný a vše se to realizuje v životě, aktivně občansky se tu společensky nejlíp angažuji ve společnosti svým psaním, slyším i vím český "Campino" z Trutnova z CHB RIAPSu (už do budoucna dlouho nikoliv!!!) Martin Dyntar ten uspěšný a nepohodlný český Jan Kuciak!!!, ale vím také dnes nejlíp jak sám v životě neštastně skončil, jsem stejně tak jako on dnes vysoce nepohodlný a vysoce dnes nepotřebný, málokdo v dnešní době má v sobě a najde v sobě skutečně dnes odvahu a kuráž se proti bezpráví dnes nahlas, hlasitě dnes radikálně ozvat a postavit se ve svém životě za dobrou a správnou věc dnes ve společnosti." MD., Martin Dyntar, ještě prozatím stále Trutnov, ale už do budoucna už dlouha asi nejspíše ne.
-
,,Necítím se dnes být v této samotné zemi, v České Republice v české
společnosti dnes vubec kulturně doma, i o to tady taky dnes hodnotově
skutečně dnes nejvíce jde a nikdo to nevidí, svými komentářemi jsem tu k
tomu hodně napověděl, ano skutečně jsem se tu sám aktivně občansky jsem
se tu skutečně plně angažoval ve společnosti svým psaním podle
uspěšného modelu Care svého uspěšného plného zotavení. Přesně tak, svým
zpusobem dnes "TRAGIC HERO!" český Campino v Trutnově, ale jdu do toho
se zdvyženou hlavou vzhuru velice ctižádostivě, ambiciozně a hrdě se
sebou v životě." Martin Dyntar. -
Игорь Тальков. Про рок в своем отечестве | Документальный фильм na You-Tube, skutečný životní příběh ruského nepohodlného protirežimního zpěváka a folkaře Igora Talkova. MD
-
Odesláno prostřednictvím e-mailu do TV Noe na adresu info@tvnoe.cz, PS. malá uprava textu: ,,Zdravím Ježíše Krista i Svatou Pannu Marii nanebevzatou, moc prosím o zahrání znělky "Vaterunser" z hudebního alba "Opium furs Volk" (1996) i 2 nejlepších písniček "Die Zehn Gebote" ("10 Božích Přikázání", ne pardon "20 Božích Přikázání", ne pardon asi "30 Božích Přikázání", ani vlastně sám pořádně dnes už bohužel nevím dnes už kolik 😞, v tom lepším případě možná vždy i "40" 🙂 ) a "Paradies" ("Ráj" :-) ) z nejlepšího hudebního alba "Opium furs Volk" (1996) německého textaře a zpěváka i "Punkového Krista" Andrease Fregeho známějšího i jako Campina z německých Die Toten Hosen k oslavě i ke chvále, k respektu dnes celé římsko-katolické církve právě ve Vatikánu 🙂, s pozdravem Váš Věřící věrný Lutherán, evangelik a protestant Martin Dyntar, 41. let, Trutnov."
-
Co dnes nejvíce poslouchám rád z hudebního "mainstreamu" právě i nejen v anglickém jazyce, co se mě dnes osobně líbý z "mainstreamu" už nejvíce, moc toho bohužel dnes není (samotné pořadí písní to jak jsou řazeny není v jejich mé oblíbenosti už nijak dnes duležité ani podstatné ani rozhodující!), právě ted i teprve nakonec už "mainstreamově" dnes teprve už nakonec i absolutně dnes hudebně i nejlepší hudební žebříček TOP 42!, po přečtení i posudte už nejlíp sami, dal jsem si absolutně už uplně nejlíp dnes záležet tak nejlíp a tak nejvíc jak jsem jen už i mohl! (psáno co nejlíp i stručně přes celé 3 a pul hodiny!) : 1. Chris Rea "The Road to Hell", 2. U2 "Walk On" a "Love is Blindess" (pro mě nejlepší dnes písně právě od irských U2), 4. Glen Hansard "Finally" jedině už fenomenálně jediněčně už nezaměnitelně živě z Prahy z roku 2006 z jeho koncertního vystoupení právě s Markétou Irglovou ve "Stará Pekárna Klub", právě při této písni, ve které se svým hlasem šel do extrému, si Glen Hansard mohl vyřvat své hlasivky, 5. Jason Collet "We All Lose One Another", 6. Leonard Cohen "Boogie Street" a "Happenes to the Heart", 8. MC Erik a Barbara "Ked Prijdě Láska", 9. Michal Prokop s Framus 5 "Snad Nám Naše Děti Prominou", 10. Okean Elzy "Ya Yi Du Dodomu" i "Sonce" a "Vidpusty", 13. TV Smith "Expensive Being Poor", 14. Jon Bon Jovi "Its My Life", 15. Scorpions "Wind of Change", 16. Todd Smallwood "American Hands" i "Streets of Thunder", 18. Depeche Mode "Freelove" pouze a jen originální albová verze, dnes už také i nejlepší písen právě od Depeche Mode, 19. Daniel Lanois "Lotta Love to Give", 20. Wolf Hoffmann "The Moldau", 21. Yuta i A.Maklakov "Imya Lyubov", 22. Smisllovie Gallyucinacii "Zvezdi 3000", 23. Nayk Borzov "Verhom na Zvezde", 24. BI2 "Padaet Sneg" (duet, dnes velice vzácná písen) i "Serebro" a "Moj RocknRoll", 27. Nautilus Pompilius "Progulki Po Vodě", 28. Igor Talkov "Byvschij Pod'esaul" (dnes velice vzácná písen) a "Chistie Prudi", 30. Diana Arbenina "...Krilja (2023)" (už dnes bohužel necelý přesný název, velice i obtížně tlumočím a překládám sám azbuku), 31. Lumen "Goret" pouze už jen nejlepší akustická hudební verze právě i téhdy v minulosti k překrásnému k vizuálně i sugestivnímu lyrickému videu na serveru You-Tube, dnes právě už toto samotné video je bohužel i ze samotného You-Tube i odstraněno a nahrazeno digitálně přepracovanou špatnou nekvalitní hudební verzí, 32. Die Toten Hosen "Alles Wird Vorubergehen" akusticky živě z akustického koncertního MTV Unplugged vystoupení právě ve Vídni v roce 2005 z tzv. i "Unplugged Im Wiener Burgtheater" s hudebním podtitulem "Nur Zu Besuch", "Unter den Wolken", "Kamikaze", "Altes Fieber", "Tauschen Gegen Dich" a "Nur Zu Besuch" i "Niemals Einer Meinung Sein" akusticky živě z koncertního vystoupení "Alles Ohne Strom" v roce 2019, "Paradies" a "Alles ist Eins", a poslední i 41. Metallica "Nothing Else Matters" a "Unforgiven", cca "music mainstream" absolute TOP 42!. Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,Bezpáteřní nečestná swině Zuzana Kozáková, semetrika jedna hnusná,
vyhrožuje mi nejen ochrannou ustavní léčbou ale i mím vystěhováním z
Chráněného Bydlení RIAPSu, neprodloužením nájemní smlouvy swině jedna
bezpáteřní a nečestná! U soudu díky mému vysokému náhledu i díky mé
psycholožce a psychoterapeutcev RIAPSu Mgr. Ireně Černé to doufám sama
nebude mít tak jednodduchý, ochrannou ustavní léčbou se nevyřeší vubec
nic, ani howno, ustavně zkurwená ustavní semetrika Zuzana Kozáková za
tím samozřejmě vždy ráda hledá vždy jen tzv. psychiatrické prášky swině
jedna bezpáteřní a nečestná!" MD., Martin Dyntar. -
,,Starý
kotel na adrese Chráněného Bydlení RIAPSu Benešova 370 Trutnov Poříčí už dnes neprošel vubec revizí a domnívám se že dochází k
uniku rtuti nebo olova z kotle ve vodě a hrozí vážné zdravotní
komplikace!",,Dobrý
den chci informovat média i veřejnost o tom že starý kotel na adrese
Chráněného Bydlení RIAPSu Benešova 370 Poříčí Trutnov neprošel revizí a
teče rtutí nebo olovem kontaminovaná voda z kotle a při koupání i při
pití vody hrozí vážné zdravotní komplikace, mám 2 dukazy, bývalá
spolubydlící Darina Dušeková měla při koupání z vody vážné zdravotní
komplikace, nějaký hnis, který se ji musel chirurgicky ošetřit a měla zánět krve z kontaminované vody a musela proto dlouhodobě
užívat antibiotika, vše z koupání v kontaminované vodě, mám podezření
podle rezatého hnědého zbarvení zákálu vody na dně varné konvice (2 dukaz) že
skutečně v kotli, jehož revize byla zanedbaná, skutečně dnes dochází k
uniku rtuti nebo olova ve vodě a hrozí skutečně vážné zdravotní
problémy, hrozí skutečně vážné zdravotní komplikace, prosím média a TV o pomoc mě na Chráněném Bydlení RIAPSu Benešova 370 Poříčí Trutnov,
státní PČR i Hasiči to ted odmítají sami jakkoliv už řešit a nemužu už
na adrese Benešova 370 Poříčí Trutnov na Chráněném Bydlení už vubec ted pít
ani převařit vodu ani se tu už koupat, prosím pomocte." s pozdravem Martin Dyntar, klient CHB RIAPSu na adrese Benešova 370 Poříčí Trutnov. -
Protože v mainstreamově dnes masových médií, právě v TV dnes nikde neprobýhá žádná destigmatizační kampan na podporu a na ochranu dnes lidí se zkušeností s duševním dnes onemocněním, jak se o to i nejvíce dnes snaží ve společnosti právě NUDZ a mnohé i neziskové organizace typu RIAPS a PDZ, tak právě dnes česká mainstreamová masová média, jak jsem jim to v e-mailu vše osobně rád i adresoval a psal, považuju osobně vždy více v područí lobbingu vysoké politické moci a v područí dnes lobbingu vysokých politických zájmu za nikdy ne dnes už skutečně nestranná a nezávyslá, nikdy ne dnes za skutečně plně objektivní, protože vždy často hájí vysoké politické zájmy a jsou sami vysoce politicky dnes uplacený, vysoce politicky dnes zkorumpovaný, i forenzní psychologové dnes otevřeně rádi přiznávají a otevřeně dnes rádi tvrdí že lidé se zkušeností s duševním dnes onemocněním nejsou už nijak sobě ani druhým lidem ve společnosti dnes už nijak nebezpečný sami dnes více než dnes běžná populace tzv. vždy v uvozovkách dnes "zdravých" lidí a jsou často i sami u sebe vždy schopni svého vysokého náhledu na svuj zdravotní i duševní svuj stav bez ohledu už na svoji psychiatrickou diagnozu, forenzní psychologové nejlíp vědí že dnes ve společnosti všude nejvíce chybí větší tolerantní přijetí a větší i hlubší tolerantní pochopení dnes samotných právě lidí se zkušeností dnes už s duševním onemocněním, forenzní psychologové vědí že psychiatrická diagnoza má nejen proto vždy zustat soukromím vždy lékařským tajemstvím, protože právě často kvuli vždy psychiatrické diagnoze se dnes ve společnosti vždy osobně bohužel nejvíce pokryticky odsuzuje, nejvíce hluboce dnes stigmatizuje, démonizuje a znevýhodnuje, diskriminuje vždy i v lidských právech, a bohužel mainstreamová masová média (TV) často bohužel proti tomu veřejně dnes sami vubec nic nedělají, jen tomu všemu v područí lobbingu a vysokých politických zájmu vždy bohužel nečinně pasivně vždy rádi přihlížejí, tak jsem jim to do české TV, do TV Nova i do CNN Prima News osobně v e-mailu, v e-mailové komunikaci nakonec i rád psal co by se dnes v masových médiích mělo i nejvíce vždy změnit, ale evidentně je už vždy mnohem více dnes už bohužel dnes více zajímá mnohem více typicky už americky západně dnes pop kulturně dnes více masová zábava a "Šoubyznys" ve společnosti vždy už bohužel dnes samotný než upřímně i skutečně dnes pravdivě a nestranně nezávysle už objektivně vždy správně veřejnost informovat i právě o lidech dnes se zkušeností s duševním dnes už onemocněním, zažívám to nejvíce dnes osobně i sám že právě bohužel vždy jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy dávají od toho tzv. často už raději ruce uplně pryč a rádi stigmatizují, démonizují i znevýhodnují, i diskriminují, kdy se to vše ve společnosti konečně dnes změní?!, roste s tím ve mě dnes jen agresivní sadismu. Takže RAMMSTEIN! a jejich hudební video klip k jejich nejlepší písni "Ich Will" jako silná durazná a ostrá kritika dnes masových médií po čem sami mediálně tzv. rádi mediálně vždy nejvíce jdou - bohužel nejvíce dnes vždy po šoubyznysticky bulvárních senzacích dnes ve společnosti! Nejen na Nově je to vždy ve zpravodajské hlavní relaci vždy nejvíce vidět. Martin Dyntar