-
Игорь Тальков (Igor Talkov) - Памяти
Виктора Цоя (En memoria de Víktor Tsoi). Sub. esp., tato písen od zavražděného ruského protirežimního folkaře se na You-Tube jmenuje (či je pod názvem)
"Memory of Viktor Coi". At se Rusko konečně morálně vzpamatuje, rusové
sami bohužel mají vymyté mozky válečnou politickou ruskou propagandou a
není bohužel už vubec snadné ji dnes, v dnešní době v Rusku mediálně
obejít! Martin Dyntar
-
,,Pravdou je, že jsem dnes pro média jen kvuli své psychiatrické diagnoze dnes už tolik vždy nepotřebný a vždy jen odpad a nic než jen nepotřebný a nic než jen odpad pro tuhle zkurwenou bezpáteřní prohnilou českou společnost, pozdravuju Danihelkovou z UP at mě ohledně superdávky ráda vykouří čurá.., Chci Vás dnes taky vidět co nejvíce dnes trpět swině jedny zkurwený zkorumpovaný bezpáteřný český, málo v životě trpíte swině jedny zkurwený zkorumpovaný bezpáteřný český, v téhle zkurwené zkorumpované prohnilé bezpáteřní české společnosti zabít je dnes druhé málo, od ted v hudbě vždy jen pořádné sado-maso německých dnes RAMMSTEIN! jejich officiálních hudebních videií k jejich nejlepším vždy písním "Asche zu Asche", "Bestrafe Mich", "Tier", "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil" a nic jiného než dnes v hudbě právě vždy už jen to! Došla mě tu s českými swiněmi už trpělivost!" MD.
-
,,RIAPS v Trutnově s lidmi jako s Honzou Pfeiferem, s Lucií Skalskou a s ředitelkou s psychiatričkou Zuzanou Kozákovou jsou sami dnes největší ubohou lidskou špínou multidisciplinárních psycho sociálních služeb v Trutnově, skutečně dnes velkou špínou!" MD.
-
,,Stýská se mě ted upřímně nejvíce po Darině, moc toužím ted vidět Darinu, byl bych rád a byl bych moc vděčný kdyby mi mohla a dokázala jednou někdy v životě sama odpustit, ulevilo by se mi, byl jsem v té době k ní na CHB RIAPSu v Poříčí bohužel asi hodně hlučný, je mi to dnes líto že neměla a nemá ráda mojí hudbu, já její hudbu kvuli ní mám rád i hodně žánrově dnes sám toleruju, možná Dari ve svém životě jednou přijdeš sama na to co máme my 2 v minulosti v životě dnes hodně společné, a hodně společné v životě Dari nakonec přece jen alespon něco málo skutečně dnes my 2 spolu máme - jsem v životě osobnostně taky hodně temperamentní a taky jsem byl v minulosti hluboce zklamaný druhými lidmi i svým životem a hluboce sám neštastný ve svém životě, jen dlouhodobě vždy neustále už mnohem déle v životě Dari než ty v životě dnes právě sama. Odpust mi v životě prosím!" Martin
-
Rammstein - Sonne (Official Video), ,,jedna z nejlepších dnes písní německých RAMMSTEIN! aneb jak němčina narozdíl dnes od anglického jazyka dokáže být sama podmanivě už sugestivně geniálně melodicky nejvíce melodicky krásná a melodicky i vždy sugestivně, melodicky podmanivě vždy nejvíce i překrásná. Nezapomenutelný euforicky hluboký a euforicky vždy silný emoční prožitek z této písně, u které rád opakovaně se svým hlasem melodicky ladím, intonuji se svým hlasem vždy do jejího melodicky krásného refrénu už právě této písně "Sonne" německých RAMMSTEIN! aneb sama němčina je melodicky vždy příjemná a melodicky geniální, je to vždy u každého dnes rozhodně i otázkou hudebního sluchu a vždy v němčině, v německém jazyce dnes nejvíce záleží právě nejvíce na samotném dialektu a vždy na samotném i přízvuku, u německých DIE TOTEN HOSEN! právě dnes u zpěvu Andrease Fregeho právě u Campina mám němčinu v jeho hlasovém podání v jeho zpěvu v jeho melodicky vždy příjemnějším a v jeho melodičtějším ladění se svým hlasem i proto osobně vždy mnohem raději než už právě u samotného Tilla Lindemanna." Martin Dyntar.
-
,,Beru
svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec
nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu
psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak
jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o
RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál
problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam
jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se
i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde
není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak
mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za
nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než
domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy
vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích
nenávistných komentářích o nich tolik psal. Ted má v poslední době na CHB na vile v Poříčí dojít ze strany RIAPSu k nějaké podezřelé výměně pokoju klientu abych byl i dost možná vysoce pravděpodobně i pod větším dohledem nějakého klienta lépe spřízněného s RIAPSem, k tomu všemu právě k těm všem mím problémum s RIAPSem došlo teprve ted v poslední době po tom co oddělení vnítřní kontroly vrchních kriminálních vyšetřovatelu či vrchní kriminální policie Královehradeckého Kraje od vyššího podnětu BIBS převzalo k evidování a k šetření mou zprávu o soudním justičním omylu a o selhání státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou a o zneužití pravomocí u této státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou i o možné korupci v policejních řadách státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes související či uzce dnes provázané s vlivným a bohatým podnikatelem Helpionu v Rychnově nad Kněžnou s Karlem Vavřínem i s Helpionem právě v Rychnově nad Kněžnou dnes samotným, je to vše skutečně velká trestní kauza do které média a TV u nás bohužel raději nejdou a říká se v Rychnově nad Kněžnou o čem se nemá hlasitě raději vubec mluvit že právě Helpion i mimo Rychnov nad Kněžnou má všude dlouhé prsty, měl bych z toho duvodu dnes mít sám preventivně policejní ochranu, přirozené obavy po tom všem samozřejmě dnes mám." MD.
-
Jsem po včerejšku ještě hodně unavený, nesoustředím se na psaní, proto i ty pravopisné chyby. Rád bych se ted vrátil k tomu co mě osobně nejvíce dnes vadí na rappu a na rapperech! Nechápu jejich mentalitu, vadí mě dnes nejvíce jejich ztráta a nedostatek i samotná absence silné kladné a pozitivní lidské sebeucty, to jejich laciné egoisticky samolibě narcisticky dnes bezohledné, arogantní sebeponižování se i egoisticky samolibě narcisticky arogantní, bezohledné ponižování druhých lidí, vulgární i sexistické, které jim ted i vracím, vadí a sere mě to jejich povrchní hraní na city druhých lidí a to jejich citové vydírání druhých lidí, kdy o skutečném přátelství dnes rappeři už často neví vubec nic, které je dnes právě v rappu tzv. nejvíce dnes oblíbené, jejich slangovým jazykem dnes tzv. nejvíce "in", druhý to mužou, druhý je za to dnes absurdně a paradoxně ještě rádi nekriticky osobně přijímají i nekriticky vždy rádi osobně obdivují, právě to značí nedostatek zdravé lidské sebeucty, obdivují je rádi nekriticky vždy i právě proto že jsou sami také bezpáteřný a nemají žádné zdravé a přiměřené bezpečné hranice ve vztahu a ani už nijak soběstačné samostatné kritické myšlení, právě nezávyslý kritický usudek, právě to vše mě dnes na rappu a na rapperech dnes hluboce vadí, vždy nejvíce vadí! Punkeři takový nejsou, ty vám rádi pomužou v každé životní situaci, ty se za vás tzv. postaví i v životní bídě a v životní i nouzi a nepodrazí vás nikdy, podají vám rádi pomocnou ruku a zvednou vás ze země, ale samotný dnes rappeři druhý lidi už jen rádi využívají, jsou to často největší podrazáci, pozor dnes na ně! Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,tady se taky cenzuruje!" 🙂
-
,,Všechno je to možná zbytečné a všechno je to možná k ničemu, protože v sázce je příliš mnoho, v sázce je ohrožení celého fungování státní PČR v Rychnově nad Kněžnou nad kterým GIBS možná přivře raději oči, toho se ted obávám skutečně dnes nejvíce protože bude skutečně i těžké a nejspíše i nemožné u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou tzv. najít nějakou vhodnou náhradu, hodně jsem o tom přemýšlel, celá kauza, která prošla médii k mediálnímu zveřejnění v TV které se ted věnuje vnítřní kontrola policie Královehradeckého kraje poškozuje tzv. dobré jméno celé státní PČR v Rychnově nad Kněžnou i tzv. "dobré" jméno vlivného a bohatého podnikatele bývalích Emauz a dnes Helpionu Karla Vavřína, jehož nejen webové stránky i samotné podnikání je dnes udajně netransparentní, a mě nezbyde nic jiného než to před čím mě sama státní PČR v Rychnově nad Kněžnou téhdy nejvíce už durazně i varovala, že vlivný a bohatý podnikatel bývalích Emauz a dnes Helpionu Karel Vavřín se svými vysoce dnes pravděpodovně udajnými svymi dobrými konexemy, svými velice dnes dobrými styky vždy na příslušných místech samotné dnes státní PČR v Rychnově nad Kněžnou mě mužou v budoucnu už bez policejní ochrany ohrožovat na životě když se mě vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín osobně rád bude či osobně rád muže v budoucnu už sám mstít a já budu permanentně žít v Trutnově jen ve strachu právě dnes z toho všeho, hodně jsem proto přemýšlel nad tím asi by skutečně i nebylo mnohem lepší už mimosoudní vyjednávání v celé této věci anebo nakonec už nějaký dnes mimosoudní smír, ale nevím vyčkám na výsledky šetření vnítřní kontroly policie Královehradeckého kraje jak se sama dnes právě k celé této věci, k celé této kauze postaví a vyjádří, ale nechci v Trutnově žít permanentně ve strachu, vlivný a bohatý podnikatel Helpionu Karel Vavřín, s nímž se znám z minulosti dnes osobně má mit sám udajné i bohužel osobně dnes velice dobré udajné kontakty na podsvětí upřímně vubec ani nevím zda už jen dnes v samotném okolí samotného Rychnova nad Kněžnou a právě to je dnes celé to skutečně dnes i nejhorší. Obávám se ted skutečně nejvíce dnes jeho chladnokrevné osobní msty za pomocí jeho už udajných osobně dnes vysoce pravděpodobných velice dobrých i jeho osobně dnes už nejlepších jeho osobních kontaktu na samotném dnes právě už státním PČR právě dnes v Rychnově nad Kněžnou." Martin Dyntar, Trutnov.
-
Frontsänger Die Tote Hosen Campino ist Gastprofessor in Düsseldorf.|