Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Beru svá kladná slova o RIAPSu zpět, už mě tu stejně dál na CHB vubec nechtějí, vše co jsem v předešlích nenávistných komentářích k RIAPSu psal byla vše skutečně pravda, byl jsem pod silným psychickým tlakem tak jsem zdaleka vše ve svých předešlích komentářích k RIAPSu zdaleka vše o RIAPSu raději už tu nesdílel abych na CHB s nimi sám neměl dál problémy, protože dnes nemám kde jinde bydlet, protože už nemám dnes kam jít jinam bydlet a oni to moc dobře vědí a také nejlíp vědí a nejlíp se i spoléhají plně na to že v Poříčí na CHB před vilou a na ulicích nikde není kamerový systém a proto bych i také následně u nich v RIAPSu pak mohl být s klidem prohlášený už mnohem raději za nezvěstného a za nezvěstnou a pohřešovanou osobu, je to jen má domněnka a nic než domněnka, jsou to jen přirozené obavy a nic než jen přirozené obavy vzhledem k tomu všemu o čem jsem o RIAPSu ve svých předešlích nenávistných
    komentářích o nich tolik psal. Ted má v poslední době na CHB na vile v
    Poříčí dojít ze strany RIAPSu k nějaké podezřelé výměně pokoju klientu
    abych byl i dost možná vysoce pravděpodobně i pod větším dohledem
    nějakého klienta lépe spřízněného s RIAPSem, k tomu všemu právě k těm
    všem mím problémum s RIAPSem došlo teprve ted v poslední době po tom co
    oddělení vnítřní kontroly vrchních kriminálních vyšetřovatelu či vrchní
    kriminální policie Královehradeckého Kraje od vyššího podnětu BIBS
    převzalo k evidování a k šetření mou zprávu o soudním justičním omylu a o
    selhání státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou a o zneužití pravomocí u
    této státní PČR právě v Rychnově nad Kněžnou i o možné korupci v
    policejních řadách státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes
    související či uzce dnes provázané s vlivným a bohatým podnikatelem
    Helpionu v Rychnově nad Kněžnou s Karlem Vavřínem i s Helpionem právě v
    Rychnově nad Kněžnou dnes samotným, je to vše skutečně velká trestní
    kauza do které média a TV u nás bohužel raději nejdou a říká se v
    Rychnově nad Kněžnou o čem se nemá hlasitě raději vubec mluvit že právě
    Helpion i mimo Rychnov nad Kněžnou má všude dlouhé prsty, měl bych z
    toho duvodu dnes mít sám preventivně policejní ochranu, přirozené obavy
    po tom všem samozřejmě dnes mám." MD.

• MartinDyntar

An der Heinrich-Heine-Universität in Düsseldorf ist heute (02.04.) richtig viel los. Der Grund: Campino, der Sänger der "Toten Hosen“ gibt seine erste Vorlesung als Gastprofessor. Ein Punk als Professor also.
    Das Thema am Dienstag: "Eine Liebeserklärung an die Gebrauchslyrik".
    Die Bühne war schon immer Campinos große Liebe. Seit mehr als vier Jahrzehnten macht er mit den Toten Hosen Hallen voll. Und jetzt eben den Hörsaal. „Wenn wir ein ‚Tote Hosen‘-Konzert spielen, dann geht es auch oft ums Feiern. Dann versuchen wir oft den Leuten zu geben, was sie auch erwarten. Und heute – wo alle ein bisschen im Unwissen sind – da habe ich die Hoffnung, dass viele bereit sind, diesen Weg mit mir mitzugehen. Das ist nicht das Einfachste auf der Welt, jemanden anderthalb Stunden reden zu hören“, erklärt Campino.
    Eingeladen und ausgewählt wurde er von der Rektorin höchstpersönlich. Anja Steinbeck: „Wir haben schon immer wieder nachgefragt und es gab eine Zeit, da passte es nicht in seinen Terminkalender. […] Mein Team und ich habe keine Gelegenheit ausgehen lassen und Hartnäckigkeit zahlt sich aus.“
    Der 61-jährige Campino hält schon in drei Wochen seine nächste Vorlesung. Auch dann wahrscheinlich wieder vor vollen Rängen.

• MartinDyntar

"1000 Nadeln" (1000 Jehel"), tenhle text písně je mi vlastní a mluví mě ze srdce přímo z duše, je o bezradnosti, o zoufalství, které nebere konce a o osobní životní beznaději, když si nevíte už rady, kdy vám druhý lidi nechtějí či neumějí už pomoci, a když voláte o pomoc, obtěžujete a rušíte jen ostatní, každý vám jen dobře radí, ale nikdo vám upřímně neřekne pravdu proč?, vemte si raději prášky, aby jste mohli fungovat dál, ale nikdo na druhou stranu nechce být na vašem místě a cítit se ve vaší kuži, protože by to nesnesl, posloucháte zbytečné a jednoduché rady, které vás doženou jen ještě k většímu zoufalství, rady odborníku-psychiatru, který vás osobně neznají, ale ví co je pro vás v životě vždy nejlepší - jen prášky a zase jen prášky a nic jiného, dají Vám nálepku a stigma ve společnosti, když začnete otevřeně mluvit, jaké to asi je když nenajdete dost schopného a skutečně dobrého psychologa, který by vám dokázal odpovědět a pomoci! A přemýšlíte také o sebevraždě a máte k ní blízko. Někdy se mě uleví, že tenhle muj stav zná i Campino svými texty písní a zatímco písně jako "Luge" nebo "Froschkonig" vás vždy dojmou hluboce k slzám, pokud ty písně alespon už tedy posloucháte dostatečně nahlas, tahle písen "1000 Nadeln" svou silnou melodií má k tomu také blízko, jen by mohla být o něco delší a mimo jiné ten text písně "1000 Nadeln" končí špatně, sebevraždou!... ke konci písně zaslechnete výstřel. A krom toho text písně "Sein oder Nichtsein" je o nezdařeném pokusu o sebevraždu!... 

zanechal jsem jinak na osobnostech.cz v diskuzním foru po sobě slovní salát a rozporuplné a uražlivé komentáře a špatnou pověst k tomu, ale chtěl bych dostat ještě šanci to napravit a změnit k lepšímu.

• MartinDyntar

,,Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD), pravdivý obraz totalitního Ruska, který je i dnes stále ještě nadčasový, stále
    ještě aktuální, asi jsem to možná bohužel přehnal, ano rusové sami dnes
    trpí v zemi stejně jako Ukrajina dnes samotná, nemyslel jsem to zdaleka
    vuči všem rusum špatně, ale je největší pravdou že co zažívalo
    nacistické Hitlerovské německo s Hitlerovou fanaticky nesmyslnou
    válečnou propagandou to samé dnes prožívá, zažívá intenzivně i politicky
    nejvíce už samotné dnes Rusko." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian version), ,,bohužel nic už do budoucna nebude dnes vubec dobré dnes pro samotnou Ukrajinu! Ta jen hluboce neštastně dnes strádá a nejvíce trpí ruskou válečnou agresí o válečných zvěrstvech Ruska a o válečných zločinech Ruska proti lidskosti právě na Ukrajině už dnes už ani nemluvě, vše se v Rusku politickou fanaticky válečnou propagandou mediálně vždy v Rusku nesmyslně vždy politicky obhajuje a nesmyslně vždy politicky i ospravedlnuje a je tam skutečně velice těžké a často i skutečně nemožné to vše celé tam mediálně nezávysle a nestranně mediálně vše vždy nakonec objektivně zpravodajsky správně obejít, vše kvuli samotné politicky tvrdé represy a vše i kvuli často vždy právě samotné cenzuře." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

toto mohlo být napsané mnohem líp, nesoustředil jsem se moc na psaní, psal jsem to spontánně ve spěchu.

• MartinDyntar

,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je?" MD.

• MartinDyntar

Jedna z nejkrásnějších, z nejsmutnějších písní je právě méně známá písen "Urlaubsgrusse". Poslouchám ji v poslední době od Die Toten Hosen hodně, je ještě lepší než "Nur zu Besuch". Pomáhá mě bojovat s vnítřními démony, které mě sužují - s hlubokou samotou, s izolací, se smutkem, s lítostí co bylo, a s vnítřní prázdnotou, s vyprahlostí srdce, s lhostejností, s netečností, s apatií a se zmatkem co je spíše ted. Těžké najít řád. Jak je krásné a duležité umět se dojmout k slzám a vědět z čeho... text písně "Am Ende", který znám, to vystihuje snad nejlíp, a pak "Nur Zu Besuch", "Alles Wird Voreburgehen", "Fallen"... není od Die Toten Hosen krásnějších písní a i ten občas hluboký pesimismus k tomu tak nějak vždy i patří. Snad protože jsem taky melancholik a ve znamení rak stejně jako Campino, ale narozdíl od něj narozdíl od tíhy tvrdých drog, kokainu anebo heroinu či alkoholismu, které ho sužovali ke mě patřil kdysi možná ještě těžký boj s duševním onemocněním paranoidní schizofrenií, který jsem vzdal a zbylo jen hluboké trápení, protože už nedokážu bojovat s tím s čím bojovat ani nelze - se schizofrenií, s duševním onemocněním, protože žádná rodina není a přátelé už také nejsou, ale text písně "Urlaubsgrusse" od Die Toten Hosen mě dnes alespon připomíná, že rakovina plic, na kterou v roce 2008 zemřela má matka, byla vlastně taky těžký boj, který už sama nevyhrála. Jsem na tom podobně, odchází mě mysl, nedokážu psát a srdce nic necítí, a když občas jo pak je jen další ataka, která znamená něco ještě prožívám a cítím. Velice smutný a neštastný. A také bezradný a zoufalí, jsem v boji s duševním onemocněním zvané schizofrenie. A také všechny ty mé stále opakovaně už nesmyslně dlouhé a nevěcné, nemístné, nevhodné a malicherné, a ke všemu ještě tolik zmatené i urážlivé komentáře na osobnostech, které bych tu nejradši smazal a nikdy neviděl, se kterými jsem jen tolik marnil čas. A nelze je tu po sobě bohužel smazat. Mám je tu stále na očích. Tu tíhu osobní malichernosti a také všeho zmatku a její stálé připomínky, ale hlavně nevěcnosti a nevhodnosti toho jaké komentáře by tu neměli být a pokud ano, měli by být rozhodně už smazány. Stále je to ještě prosba.

• MartinDyntar

Nejlepší český punkeři jsou P.U.M, Vision Days jsou svými texty písní pruměrný, ale poslouchat se v českém punku také ještě dají, Tři Sestry nebo Visací Zámek raději dnes nijak nekomentuji, pro mě skutečný, autentický a Evropsky i celosvětově dnes nejlepší punkeři jsou západní němci, co mají vždy aktivní! pořádnou občanskou levicově! dnes politickou kuráž i v mnohém jsou punkově ortodoxní!, neustoupí nikdy od svých názoru a neslevý nikdy ze svých vysokých nároku, kteří jsou germánsky i typicky odvážný a statečný, vše co dnes dnešním českým punkerum vždy nejvíce chybí k tomu aby se staly vždy skutečnými punkery! (bohužel v permanentní v typické české netoleranci a v permanentní v typické české podřízenosti, a v permanentní v typické české připosranosti a zbabělosti to dnes pro české punkery už dnes nikdy není snadné), mluvím dnes právě o západoněmeckých Die Toten Hosen, německý punk rockový nesmrtelný hudební fenomén ještě po několik dalších generací, prostě živá hudební legenda. Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií, která je přirozenou psychospirituálně dnes hluboce vývojovou hlubokou osobní či hlubokou psychospirituální osobnostní přirozenou lidskou krizí, kterou si člověk v životě vždy s určitými genovými či mozkovými predispozicemi v životě (jak je to dnes z moderního neurovědeckého hlediska) vždy musí logicky projít a která přijde a sama vždy i odezní!, psychiatři jsou swině, nemají právo proto to těchto lidí bezhlavě vždy co nejvíce nehumánně, nelidsky už cpát antipsychotika mimo či kromě už akutní fázy psychotické ataky, mozek má totiž obrovskou schopnost nesmírné regenerace často i po samotné psychotické atace, proto je to vše dnes nehumánní, je to dnes nelidské a špatné, celé zkurwené dnes v tolik nelidském, v tolik nehumánním a ve špatném systému psychiatrické péče v České Republice užívat často zbytečně nehumánně antipsychotika trvale už celoživotně není skutečně vubec dnes nutné a ví se to celé dnes skutečně i nejlíp z moderního neurovědeckého hlediska, abych se s touto psychiatrickou diagnozou sám dnes skutečně už plně nejlíp
    uzdravil či plně zotavil potřebuju nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky
    systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia"
    (strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry
    dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve
    své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice,
    dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky
    odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie
    celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe
    zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy
    její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a
    duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance a vždy větší tolerantní přijetí, vždy silný respekt a uznání
    jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i
    nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě
    ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či
    autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv
    pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se
    dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce dnes držím.", jak říká
    správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý
    význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své
    uplné už naděje na svuj spokojený a štastný život, v absolutní v
    uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj
    spokojený a štastný vždy život." Volnomyšlenkář a levicový
    humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit