Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Swině jedny český bezpáteřný vás je zabít v životě málo!" MD.

• MartinDyntar

Co se nevešlo a co jsem i zapoměl, právě s hudebním albem "Ballast der Republik" (2012) byli německý Die Toten Hosen na svém posledním absolutním hudebním vrcholu, jinak v letech 1993 právě od alba "Kauf Mich!" až 2012 byli na svém nejlepším hudebním vrcholu, co se do předešlého už mého komentáře už bohužel nevešlo a co jsem i zapoměl, co zustalo už opomenuto je hudební TOP 21 německých Die Toten Hosen, na poslední místo tam dnes patří u mě i písen 21. "Was Zahlt", z mé strany k německým Die Toten Hosen jak i plně doufám konečně snad už vše. Martin Dyntar

• MartinDyntar
    Co je dnes lidsky ještě hluboce dnes přirozené a co je dnes lidská přirozenost?

• MartinDyntar

,,Dari toužím tě moc vidět ještě dříve než bude pozdě, měl bych více motivace a více chuti do života, nebaví mě to sociální prázdno ani dnes ta společnost jaká je, byl bych rád kdyby jsi mě někdy v životě odpustila žilo by se mě se sebou pak u srdce mnohem líp." MD.

• MartinDyntar

takže i znova a naposledy tady je moje stručná poslední rekapitulace do absolutní hudební TOP 21 mích pro mě osobně dnes i nejlepších a dnes i stále hodně ještě dnes i nejvíce dnes vyjímečných písní německých Die Toten Hosen, absolutní TOP 21: 1. "Niemals Einer Meinung Sein", 2. "Paradies", 3. "1000 Nadeln", 4. "Er Denk, Sie Denkt", 5. "Alles Wird Vorubergehen", 6. "Fallen", 7. "Altes Fieber", 8. "Unter den Wolken", 9. "Der Letzte Kuss", 10. "Alles Ist Eins", 11. "Urlaubsgrusse", 12. "Tauschen Gegen Dich", 13. "Alles Hat Seinen Grund", 14. "Kamikaze", 15. "Ein Guter Tag Zum Fliegen" 16. "Freunde", 17. "Regen", 18. "Am Ende", 19. "Rest der Welt", 20. "Armee der Verlierer", 21. "Was Zahlt".. právě tyto písně dnes nejvíce miluji, srdečně dnes miluji a hudebně dnes poslouchám od německých Die Toten Hosen už dnes nejvíce. Je to s výjimkou dnes jen jedné jediné politické písně z 80. let dnes nejlepší hudební pruřez celou jejich dosavadní hudební tvorbou od 90.let, konkrétně d roku 1990 až právě do roku 2019, takže právě asi tak i závěrem. Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD),
    velice divácky podprahově sugestivně podmanivě silný zážitek, hluboce
    upřímný a hluboce dnes pravdivý obraz totalitního Ruska, chci at se
    Rusko celé morálně líp vzpamatuje, protirežimní ruský zpěvák, folkař
    Igor Talkov byl v jejich zemi pro totalitní režim politicky vysoce
    nepohodlný a proto byl v jejich zemi i politicky zavražděný, chci at se
    celé Rusko morálně líp vzpamatuje, právě ted u hudebního klipu právě k
    této politické písni "Russia" pláču a svírá se mě hluboce srdce a jde mě
    z toho všeho v minulosti politicky rusky totalitně nesmyslného
    válečného běsnění jen tzv. mráz po zádech, tenhle celý válečný
    fanatismus Ruska skutečně nemá žádný smysl a Igor Talkov to věděl sám
    nejlíp co ho možná z jeho politicky protirežimního textu písní jeho
    politických písní možná jednou bude stát v životě už vše, bohužel už
    právě i jeho život samotný." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD), ,,hluboce pravdivý už skutečně i otřesný, hluboce traumatický a hluboce pravdivý obraz neštastného totalitního Ruska a svým zpusobem i samotné dnes Ukrajiny, která k tomu už dnes sama nemá nijak také daleko." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,oprava: webové stránky a podnikání právě dnes samotného Helpionu v
    Rychnově nad Kněžnou je udajně netransparentní, nikoliv webové stránky
    samotného vlivného a bohatého podnikatele Karla Vavřína, bohužel mnou
    špatně vše vyjádřené." MD.

• MartinDyntar
    Tier RAMMSTEIN! You-Tube, právě poslouchám swině jedny český bezpáteřný!!! Co díky takovým dnes jsem? Nic než... "Tier"!!!. MD

• MartinDyntar

,,Český Campino na osobnostech překonal už všechny existující limity." :-) MD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit