Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Už tě nebudu moci asi nikdy vidět, sobě si to neodpustím, odpust mi v životě Dari." Martin.

• MartinDyntar

,,cenzuruje se, protože lidé jako Fiala se rádi vysmívají do očí
    hlubokému a největšímu lidskému neštěstí chudých lidí a těch
    nejchudších!, i rád mě! To není člověk, co to tedy je? Největší lidský i nelidský dnes pravicový hyenismus vždy ve vysoké politice." MD.

• MartinDyntar

,,Už aby tady byla válka, už aby si české netolerantní a bezohledné,
    arogantní bezpáteřné české swině nejvíce sami psychicky i duševně
    vytrpěli už to samé co dnes právě Ukrajina, chci je dnes už vidět také
    trpět. Vše rád dám přečíst tzv. naší justici a soudu, které dnes v
    tomhle rozkradeném a hluboce zkorumpovaném českém státě sami hnijou
    korupcí! Vše jim dám ke své obhajobě rád přečíst a nejen to, tady v tom
    zkurweném v hluboce prohnilém, v rozkradeném a ve zkorumpovaném dnes
    českém státě už nikde dnes není žádného skutečného dovolání svých práv, i
    média sami na politickou objednávku a pod politickým dohledem a vždy i
    pod silným pod stálím politickým tlakem od vás dávají rádi vždy ruce
    pryč, to ted zažívám v tomhle dnes stálém v největším dnes svém
    občanském i lidském bezpráví. Už sem psát stejně nechci, nenávidím dnes
    politicky uplacená a zkorumpovaná masová média, TV i samotnou pofiderní
    práci soudu i policie dnes samotné, která v tomhle státě nekoná tak jak
    má, která už zdaleka sama dnes vubec "Nepomáhá a Nechrání!" práva všech
    lidí tak jak by měla a tak jak má a zdaleka už sama dnes vubec nijak
    nedohlíží dnes u všech lidí vždy na jejich rovnost dnes před zákonem,
    chci skutečný tvrdý občanský boj s tím vším špatným dnes tolik v české
    společnosti s českou společností dnes už samotnou." Volnomyšlenkář a
    levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

ВЕРЕМІЙ - Перший сніг (Official Video), ,,písen, kterou od Ukrajinských VEREMIY! osobně dnes nejvíce miluju a vizuálně dnes velice podmanivý, sugestivní v romantické hudební poloze dnes i vizuálně geniální officiální dnes hudební video Ukrajinských VEREMIY! v pořadí dnes k třetímu jejich hudebnímu studiovému albu, psal se rok 2016." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Potřeboval bych zotavit a aktivovat spánkové receptory a aktivovat líp amygdalu v mozku, z toho všeho antipsychotického svinstva ji mám utlumenou, zkurwený kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) by měla SUKL na trhu uplně zakázat, kontroverzní depotní Paliperidon Palmitát (tzv. Xeplion) v jeho užívání skutečně vede ke chronické spánkové deprivaci a vždy i k dlouhodobé a k těžké emoční otupělosti, k emočnímu utlumu, tohle antipsychotické svinstvo jsem sám užíval na 2 roky a zhoršila se mě chronicky dnes kvalita spánku, mužu to potvrdit z vlastní skušenosti jaké je to největší antipsychotické svinstvo, které by SUKL mělo dnes zakázat, asi na SUKL nejsou už skutečně nějaké velké uplatky velkých farmaceutických firem aby se to přes to všechno u depotního Paliperidonu Palmitátu (tzv. Xeplionu) dnes už kontroverzní a škodlivé lidskému zdraví v jeho depotním užívání na trhu vše celé SUKLem dnes dál přehlíželo, ignorovalo a dál v jeho depotním užívání tolerovalo, zkurwený Paliperidon Palmitát mě dohnal jen k tzv. řečeno antipsychotické hluboké depresy, k absolutní k uplné netečnosti v mém prožívání k mím samotným emocím a ke skutečně v minulosti největší osobní apatii v životě, kdy už jsem v tom všem nehumánním, nelidském emočním utlumu ve spánkové deprivaci, která je u mě chronická, mnohem raději z toho všeho zkurweného přemýšlel raději už nad svým fyzickým sebepoškozováním i nad svou sebevraždou, ano přesně zkurwený SUKL!.." MD.

• MartinDyntar

Miluji na Němcech jejich nadšení se pro vyšší ideály a pro správné osobní názory u DIE TOTEN HOSEN v textech jejich písních, miluji jejich preciznost a perfektcionalismus jak z minima 3 kytarových akordu vytěží vždy naprosté maximum jak se to nikomu většinou nedaří, miluji jejich melodickou duraznost jejich písní a vždy je to o sdělení nikoliv jen osobního názoru na věc, ale celoživotního přesvědčení v textech jejich písní, za kterým si nekompromisně stojí. Netypická měkká melodická či melodičtější výslovnost u Campina v Němčině která má s největší pravděpodobností možná blíže tím spíše k angličtině, krása německého jazyka, že němčina je velmi melodická v intonaci a poetická, básnická jak ve zmíněné intonaci německého jazyka i durazná v akcentu zároven, proto více vyhovuje rockové hudbě!!! Je to věčné dilema, o kterém jsem tu ještě nepsal, totiž že melancholie samotná a melancholici jsou vzácná a nejlepší lidská povaha která muže ve společnosti bít, většina textu nejlepších písní DIE TOTEN HOSEN (a jsou to právě melancholické punkrockové balady) je o přátelství, je o vzájemné loajalitě a obětavosti sebe sama pro druhého partnera, o celoživotní či doživotní věrnosti a oddanosti jeden druhému (a k tomu převažuje skepse) i o zmíněné obětavosti se pro druhé (a právě to je v rockové hudbě vyjímečné a vzácné) - jak nejlíp dokladá text písní "Niemals Einer Meinung Sein", "Alles Aus Liebe", "Was Zahlt", "Alles Wird Voruburgehen", "Tauschen Gegen Dich", "Kamikaze" a další.... a přitom je tu na druhé straně potřeba osobní svobody a touha po nezávislosti na druhých lidech k tomu nenechat se zmanipulovat (využívat, ovládat...) v jejich prospěch!!! Protože jedině Tak a jedině Tím člověk se stává a zustává naprosto osobně svobodným, to jsou ve srovnání s potřebou vzájemné duvěry a vzájemné loajality 2 protipoli, 2 protiklady, které se v textech písní DIE TOTEN HOSEN tolik vzájemně přitahují a doplnují. To je principem. Ukazuje to, resp. znázornuje to jak jsou mezilidské vztahy ve společnosti složité. Texty písní DIE TOTEN HOSEN proto považuji za velmi pro sociální. V textech jejich písní je znát kritické myšlení i sociální inteligence!!! Hraniční, tedy neprokázané mánio-depresivní stavy Campina, o kterých jsem tu psal, tak nebo jinak se jim většina zdravých lidí v životě nejspíše nevyhne mají-li mit blíže k empatii a k pochopení pro druhé lidi čím vším si v životě prochází, a nemusí to bít nutně mánie nebo hluboká deprese, postačí jedno z toho, které vede ke druhému. A ztvárnit to v rockové hudbě je náročné a vyjímečné samo o sobě - proto nejvíce miluji a hluboce obdivuji DIE TOTEN HOSEN!!! Nejlépe v jejich nejlepších letech 1993 až 2012....

• MartinDyntar

Jediné co k DIE TOTEN HOSEN u nás v České Republice skutečně zatím není a nejvíce už chybí jsou nejen jejich hudební koncerty ale i jejich větší rockový příznívci a stejně tak i konečně kvalitní české překlady na webu Karaoketexty.cz nejsou dostupné, a pokud ano tak ne vždy v té uplně vhodné kvalitě, ne v jejich "dobrém českém překladu". Sžírá mě hluboké nepochopení toho proč vlastně tomu u nás tak je, proč oblíbené texty písní Rammstein se svou sadistickou uchylnosti a se svou sadistickou zvráceností jsou nejčastěji u svých posluchaču tolik žádané a nejčastěji ze všeho nejvíce do češtiny překládané. Gratuluji českým rockerum, tohle je pěkně postavené na hlavu, je vidět že Češi nejsou vubec sami v Česku tak nějak normální a většina z nich patří svou pracovitostí, svým pokrytectvím a svými osobními předsudky zažívám vždy osobně častěji v jejich samotné společnosti zas a znovu, snad za to sami svým osobním pokrytectvím (předsudky jsou také nemoc) patří asi bud do kriminálu anebo do psychiatrické léčebny je řádně diagnostikovat proč jsou tolik neinformování a nevzdělaný když dennodeně 24 hodin tráví a marní svuj čas ve virtuálním světě sociálních sítí tolik nepřímou svou komunikací s druhými lidmi, a pak mohou druhé lidi rádi předem očernovat, dál stigmatizovat a dál znevýhodnovat a dál jím upírat jejich lidská práva. Typický pracovitý Češi, to se v nich asi nikdy nezmění. MARTIN DYNTAR

• MartinDyntar
    Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour) [Please Read Description] ,,Tak tomuhle by jste už asi sami dnes skutečně už upřímně dnes ani vubec nevěřily co vše vyjímečného a vzácného v klasické hudbě se dnes dohledá a najde ještě dnes na serveru You-Tube!" ,,Mám osobně ted velkou radost!" :-)

• MartinDyntar

,,Tolik swiní českých bezpáteřných se dnes najde v české společnosti!!!" MD.

• MartinDyntar

Užasný pocit svobody a osobní nezávislosti (na druhých lidech i na dogmatech náboženství i samotné politiky) nám přináší skutečnou radost, už tu největší radost ze života -  to že si o svém životě mužu rozhodovat už sám!! A pak je tu také sounáležitost a duvěra, ta patrnerská duvěra - která přináší radost též!! K textu písní DIE TOTEN HOSEN. Campino je skutečný sympaták, nic nepředstírá, na nic si nehraje, naopak díky přísné sebedisciplíně má své emoce plně pod kontrolou. A hraniční mánicko-depresivní stavy (o kterých jsem tu už domníval) Campino prožívá s radostí do extrému, protože ten kdo ještě nepoznal hlubokou depresi a mánii není pak schopný intenzivní empatie, a soucitu s druhými lidmi, bit na okraji společnosti - a to je základní princip, že jde jedno s druhým. Campino má velký srdce bez rozdílu pro všechny, a přesně to na něm upřímně obdivuji. Je upřímný a otevřený k tomu řešit konflikty ve vztazích mezi lidmi, pro mě je duvěryhodný a spolehlivý. Jeho expresivní zpěv a intonaci, a komu to přijde agresivní, tak at si nejdříve přeloží do češtiny text jejich písní - doporučuji "Niemals Einer Meinung Sein", "Kamikaze" či "Altes Fieber" a "Steh Auf, Wenn Du Am Boden Bist" a další a pak změní jistě na udajnou tvrdost hudby a na agresi v rockové hudbě názor. Tahle arytmie je odkazem k jiné logice myšlení - ke kritickému myšlení, které dnes mladým lidem tolik chýbí. Alepon pro mě. Nenávidím rap a hip-hop, protivné prázdné žvanění do větru bez prožitých si intenzivních emocí a bezduchá vysamplovaná rytmika, doprovázený sexismem a vulgaritami a nesmyslně idiotským máváním rukama. A ps. čmárejte si ošklivě po zdi jen tam kde to k tomu máte laskavě vyhraněny!! Na to není nikdo zvědaví. Co hip-hoper to udajný King, který dělá před druhými lidmi na druhé lidi jen ramena a rád druhé lidi provokuje!! To musí skončit!! ROCK AND ROLL SAVED MY LIFE!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit