-
,,Officiální hudební video klip k jejich
nejlepší písni "Ich Will" pro její vizuálně dnes vysoce podmanivé
sugestivní hudební ztvárnění či resp. vizuálně vysoce dnes podmanivé
sugestivní hudební zpracování hodně obdivuji a nenechám si tu jen pro
sebe že zdaleka to není jen kritikou masových médií jak se dnes o
hudebním klipu dnes mediálně tvrdí, to byla spíše Lindemannova záminka k
tomu aby mu už vizuálně dnes tolik podmanivé sugestivní video vubec
nechali veřejně sdílené právě na You-Tube, ve skutečnosti jim upřímně
nejvíce šlo o něco už jiného, o hudebně právě v této samotné písni i
mediálně v hudebním videu právě dnes k této samotné i písni "Ich Will"
mnohem více už o skutečný, o největší tragický lidský osobní heroismus!"
Martin Dyntar.
-
,,Na každou typickou českou swini taky jednou dojde!" :-)
-
,,Ano skutečně dokázal bych se osobně hodně nelítostně a nemylosrdně už v sobě pomstít RIAPSu a vzit si svuj život. Druhý potencionální "střelec z Pražské fakulty", forenzní znalci a forenzní psychologové ví že něčeho takového jsou v životě vždy schopný i zdraví druhý lidé a že k nenávisti ve společnosti vždy stačí bohužel málo." MD
-
???
TAK BUDE NĚCO? -
Miluji od německých RAMMSTEIN! písně "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios" a "Im Nebel", to jsou jejich nejlepší písně! "Mutter" je nejlepším hudebním albem německých RAMMSTEIN!, ted jsem v situaci kdy jsem pro systém jaký je i pro společnost jaká je už jen nepotřebný odpad, ted si sáhnu opět na své fyzické i psychické dno! Chýbí nám pořádná německá nátura!, češi jsou "Pracovitý, ale k sobě stejně největší swině!, netolerantní a lhostejný, který si pomužou navzájem sobě jen až když je v životě skutečně nejhuře a někdy bohužel ani to ne a často bohužel dříve ne! A někdy ani to ne." pořádné sado-maso BDSM komunity by mi v životě jen pomohlo, by mi v životě jen prospělo mé tzv. psychiatrické diagnoze, za kterou jsem tu ve velkém Stigmatizován! Ale na každou swini jednou dojde, jak se říká - na každou swini se vaří voda, a já dodávám českou swini! MD.
-
Ondrej Durica Jeden narod jeden hlas, ,,ano ale vždy na levo!, nikoliv pravicově ideologicky nikdy radikálně dnes na pravo!" MD.
-
Krásné písně "Tage Wie Diese" a "Unter den Wolken" - je to přesně právě ten okamžik, kdy prožíváte radost (hluboce) se slzami v očích, krásné písně, a moc dobrý text.
-
Už se mě nechce žít dál, když jste totiž ke všemu lhostejný a na ničem vám už nezáleží - na sobě samém už vubec ne, když je vám už všechno uplně a naprosto jedno, nepřiznáte si už ani to že jste zoufalí a nemáte zájem si říct ani o pomoc druhých lidí, je vám to zkrátka už jedno (je vám to lhostejné), přesně tak vypadá a tak se prožívá hluboká deprese možná více na hraně samotné netečnosti a apatie, ve které a kdy už není žádná osobní zodpovědnost za svuj vlastní život, jinými slovy resp. ve které už nerespektujete svuj vlastní život. Nemám asi zřejmě dost odvahy to se svým životem skončit, kdybych jinak byl a měl bych bít za své osobní city a za svuj život osobně už zodpovědný, tak už tu prostě asi nejsem, bud anebo bych psal zřejmě jinak a mnohem líp než píšu. Děkuji každým dnem za písně DIE TOTEN HOSEN, děkuji jim, drží mě nad vodou - takže "Steh Auf, Wenn Du Am Boden Bist", ale osobně rád v češtině hlasitě recituji písen "Tauschen Gegen Dich" a "Alles Wird Voruburgehen". Vím že je to má velmi osobní zpověd, ale nebráním se ji. Takový ten přesah sebe sama, který najdete právě v textech písních DIE TOTEN HOSEN jakými jsou pro mě "Alles Wird Voruburgehen", "Was Zahlt", "Tauschen Gegen Dich", "Europa", "Altes Fieber" a v "Niemals Einer Meinung Sein", v "Unser Haus" a v dalších... nakonec se tento muj komentář přece jen tématicky dotýká DIE TOTEN HOSEN, je v širším kontextu právě s DIE TOTEN HOSEN. To je tolik závěrem.
-
Акустический концерт АНДРЕЯ КНЯЗЕВА (Москва 03.01.2017) na You-Tube ,,folk punkově Andrey Knyazz živě na akustickou kytaru v doprovodu své houslistky, člen legendárních věhlasných a slavných ruských folk punkových Korol I Shut, od nichž jsem měl v MP3 v minulosti celou jejich kompletní hudební diskografii, která není pro mě dnes to hudebně pravé, jeho písen "Písmo z Transylvánie" mě však vždy dojme hluboce k slzám, a mužeme se těšit a očekávat i krásnou písen ruských Korol i Shut "Prygnu so Skaly" i nejlepší hudební pruřez Andreye Knyazzeva hudebním albem ruských Korol i Shut "Akustické Album", které nahrál s ruskými Korol i Shut, které neštastnou předčasnou smrtí jejich zpěváka bohužel předčasně svou slavnou a věhlasnou a v Rusku dnes legendární hudební kariéru předčasně ukončili, bohužel hudebně ukončili, ale jejich hudební album "Ako ve Stare Skazce" taky není hudebně dnes uplně špatné, ani jejich melodicky skvostné a melodicky podmanivé "Akustické Album", ale pro mě osobně to dnes není bohužel hudebně vubec to pravé co bych očekával, folk punk je mi dnes hudebně více vzdálenější, mám dnes blíže spíše mnohem více k tzv. "Melodic Heavy Folk" k folk metallu, k metallu i k modernímu rocku Ukrajinských VEREMIY! a Ukrajinských OKEAN ELZY!, to je dnes duše a srdce celé dnešní Ukrajiny, to je dnes má největší srdeční hudební záležitost kromě dnes západoněmeckých DIE TOTEN HOSEN! nic jiného občas ještě kromě ruštiny a kromě právě ruské melodické populární či ruské melodicky pop rockové hudby, kterou mám dnes celou nejlíp detailně, podrobně dnes hudebně celou nejlíp zmapovanou od jejich samotných hudebních počátku v 80. letech v Rusku především dnes už nejvíce po rok 2012, protože současná ruská populární či pop rocková hudební scéna v současném Rusku už mě hudebně moc nezajímá a ani moc hudebně už vubec dnes nepřitahuje a hudebně mě dnes už neoslovuje, to nejlepší z Ruské melodické populární, resp. pop rockové hudby v Rusku už bylo v 80. i v 90. letech i také pak později, ale dnes už zdaleka ruská populární či ruská melodicky pop rocková hudba už zdaleka dnes není tím tolik dobrým a vyjímečným čím byla v Rusku právě v samotných 80. a v 90. letech a také i ještě něco málo pak později (především nejlíp po rok už 2012) už právě hudebně mnohem dříve." Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Jak státní PČR dnes pracuje, neptejte se! Když u médií v TV zveřejníte velkou mediální trestní kauzu o justičním soudním omylu a o zneužití a o zneužívání pravomocí i o vysoce pravděpodobné korupci v policejních řadách u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou uzce dnes tolik provázané a uzce dnes tolik související s netransparentním podnikáním Helpionu v Rychnově nad Kněžnou i s vlivným a s bohatým podnikatelem Helpionu s Karlem Vavřínem u netransparentního podnikání Helpionu navazující na vytunelované a na rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a dáte podnět ke GIBS a tá dá pak následně zase sama podnět vrchnímu policejnímu komisaři panu Knažkovy z oddělení vnítřní kontroly policie Královehradeckého Kraje nemáte stejně přes to dnes žádný nárok na žádnou policejní ochranu! Takže tak, proto také moc rád píšu zkurwený fízlovský swině, právě proto, ale rozhodně sám už nemám na mysly že dnes všechni u státní PČR, jen říkám jak dnes státní PČR velice špatně sama funguje." MD.