Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Океан Ельзи - Я їду додому | I'm going home (new version) na You-Tube ,,Moc pěkná písen, která mě hodně přirostla dnes hluboce k srdci, není mě zdaleka dnes uplně už jedno co se dnes s politicky Ruskou válečnou agresí dnes děje na Ukrajině, trpím také s Ukrajinou, miluju Ukrajinu pro její nejlepší hudbu Ukrajinských OKEAN ELZY! i Ukrajinských VEREMIY!, pro mě dnes srdce i duše celé dnešní Ukrajiny, Ukrajina v té bolesti a v tom trápení dnes není zdaleka sama, dějou se nejen špatné, ale i neštastné a hluboce otřesné a šokující nehumánní, nelidské věci na Ukrajině, potírání a potlačování demokratických lidských práv, politická perzekuce, masové vraždění, masové hroby, politická perzekuce, nelidské, nehumánní mučení a další věci, které se často do médií k veřejnému podvědomí do společnosti dnes raději celé pravdivě už ani nedostanou co vše je na Ukrajině s Ruskou válečnou agresí dnes špatné a nehumánní, nelidské, šokující a otřesné čeho je totalitní Rusko dnes schopné, potírat a potlačovat nejen demokratická lidská práva, ale věznit vždy politické oponenty, tzv. politické vězně a politicky cenzurovat  médiích válečnou propagandou a válečným ospravedlněním vždy celou skutečnou pravdu o válečné Ruské agresi právě na Ukrajině, netrpí jen Ukrajina, už se vše dotýká i celé Evropy a státu EU a mezinárodního válečného konfliktu Ruska s NATO, dopadne to brzo politicky a ekonomicky i na celou Evropu a nebude to trvat nijak dlouho, Rusko rádo provokuje válečný konflikt s NATO, protože dnes už ekonomicky samo Rusko na tom není dnes vubec nejlíp, nejen kvuli ekonomickým sankcím právě proti Rusku, ale i fanatickým válečným zbrojením a vnitrostátními neustálími občanskými problémy a permanentními občanskými nepokojemi právě v této samotné zemi." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian version), ,,písen v originální, v puvodní studiové verzi na jejich 3 hudebním albu, právě kterou dnes mám od Ukrajinských VEREMIY! dnes srdečně hodně rád v pořadí k jejich třetímu hudebnímu albu, psal se rok 2016, bohužel nic už do budoucna nebude dnes vubec dobré dnes pro samotnou Ukrajinu! Ta jen hluboce neštastně dnes strádá a nejvíce trpí ruskou válečnou agresí o válečných zvěrstvech Ruska a o válečných zločinech Ruska proti lidskosti právě na Ukrajině už dnes už ani nemluvě, vše se v Rusku politickou fanaticky válečnou propagandou mediálně vždy v Rusku nesmyslně vždy politicky obhajuje a nesmyslně vždy politicky i ospravedlnuje a je tam skutečně velice těžké a často i skutečně nemožné to vše celé tam mediálně nezávysle a nestranně mediálně vše vždy nakonec objektivně zpravodajsky správně obejít, vše kvuli samotné vždy politicky dnes přísné a tvrdé represy a vše i kvuli často vždy právě samotné už cenzuře médií." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Ano přesně! Chápete to tu správně!, BDSM sado-maso (chistické) praktiky už jako dnes bohužel už jediná vždy cesta právě k přirozené autoritě ve vztahu ve společnosti!" ,,Ano, každý dnes ubližuje rád! Ptejme se už sami sebe proč tomu tak ve společnosti dnes bohužel je." Martin Dyntar, MD.

• MartinDyntar

,,Nikdy tak jako dnes jsem nikdy tak intenzivně nebrečel, naposledy jsem takhle intenzivně brečel v roce 2008 nevím přibližně na asi 25 minut v kuse když jsem se dozvěděl o smrti mé matky na rakovinu plic, brečel jsem dlouho, protrhla se ve mě hráz a lavina ve mě brala všechno špatné v životě s sebou, byla to největší očista u srdce, velice intenzivní a krásná očista, nikdy jsem tolik psychicky či duševně u srdce netrpěl tak jako dnes (naposledy v roce 2008, to už je skutečně hodně dávno) a uvědomil jsem si konečně i teprve už právě díky tomu že chci konečně ve svém životě nakonec už skutečně upřímně už dnes už poslouchat jinou hudbu než právě německé RAMMSTEIN!, které nemám vubec ve své melancholické povaze, melancholici jsou nesmírně hodní a laskaví lidé s hluboce dobrým a s laskavým srdcem, s čistým srdcem právě díky tomu kolik v sobě prožívají už trápení pro druhé lidi, kolik v sobě nahromadí negativních emocí a kolik si prožívají v sobě psychické či duševní bolesti a silného a vždy hlubokého či nejhlubšího smutku, proto se i také vždy k slzám v sobě radostněsmutně dojímají s přiměřeným pláčem či s přiměřenými slzy o to vždy častěji i déle vždy v sobě nesmírně rádi a právě i tím mají vždy nejvíce správně vytrénované své silné emoce a svou vytrénovanou empatii k druhým lidem a mají vždy i díky tomu v sobě správnou a už hodně správně vyspělou svou emoční inteligenci, právě díky tomu že rozumí v sobě hlubokému smutku, hlubokému zármutku či nejhlubšímu žalu ve svém srdci a proto se i k slzám vždy dojímají nesmírně rádi a nestydí se nikdy v životě za své slzy, takový jsem já, a když se sám už nedokážu právě i u hudby srdečných písní německých DIE TOTEN HOSEN!, Ukrajinských VEREMIY! či Ukrajinských OKEAN ELZY! a také ruské melodické pop rockové hudby dnes hluboce dojmout v sobě k slzám nenávidím se pak vždy nakonec, mám pocity nenávisti i silné sebenenávisti, v dětství jsem si osobně vytrpěl těžkou emoční deprivaci a hluboké emoční otřesy, hluboké emoční traumata ze ztráty rodiny či resp. z dysfunkční rodiny a v dospívání pak těžkou depresy a těžké depresivní stavy, kdy už jsem brečet často nedokázal a ztrácel nejen pocit domova a zázemí, ale i smysl samotných autorit, i smysl samotných pravidel a smysl svého života psal jsem tu o německých RAMMSTEIN! s láskou, je mi to hluboce moc líto, ve společnosti a v dnešní době jaká je když se sama hluboce neupřímná, pokrytecká, chorobně nemocná a nehumánní dnes společnost a v ní vždy většina lidí dnes ráda bezpáteřně agresivně poslušně podřizuje a bezpáteřně se v sobě agresivně poslušně přizpusobuje špatným autoritám, špatným pravidlum ve společnosti, v níž většina lidí z toho bohužel vždy sami čerpají vždy největší výhody nikoliv toho co je dnes už eticky a morálně správné, ale jen toho co je dnes vždy nejvíce pro většinu lidí a nejvíce dnes pro každého vždy výhodné a prospěšné a jen menšina lidí je dnes skutečně hodnotově silná a hodnotově dnes vyspělá, ve společnosti, v chorobně nemocné a v nehumánní společnosti, která ráda sama absurdně i paradoxně vždy ráda trestá dnes za to co je nám dnes nejvíce plně lidsky přirozené nejen to mit v sobě vždy své svědomí a respektovat vždy své svědomí a respektovat vždy jen přirozenou autoritu dnes ve vztahu dnes není nikde už prioritou, už žádnou hodnotou, proto přirozená autorita ve vztahu a ve společnosti je dnes vždy to nejtěžší odporovat rád se svým svědomím vždy špatným normám společnosti a také špatným konvencím ve společnosti, proto jsem pak také nakonec rád psal o německých RAMMSTEIN!, dnešní společnost je už odcizená si své lidské přirozenosti, dnešní společnost je plná největšího vzájemného si dnes lidského odcizení a je nehumánní sama o sobě, je chorobně dnes sama nemocná, konzumní společnost se svým konzumním blahobytem je sama dnes hodnotově slabá a hodnotově povrchní a sama nejvíce neupřímná a falešná plná falešných lidí co do huby si už dnes sami nevidí (Tomáš Ortel "Falešnej Svět"), proto jsem také psal o své oblibě německých RAMMSTEIN!, protože sám vidím že v takové době jaká dnes je a právě v takové společnosti jaká dnes je to dnes bez ubližování si navzájem a bohužel bez ubližování si i vzájemně rádi, právě bez sado-masochismu v sobě to dnes bohužel už nikdy nejde, hodně jsem zažil, jsem realista, proto to dnes celé také píšu." Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Bezpráví je dnes ve společnosti hodně, ale svého dovolání bohužel už nikde žádné!" MD.

• MartinDyntar

Neskutečná razance v hlase Campina!! Die Toten Hosen byli ve své hudební kariéře na hudebním vrcholu nejvíce v letech 1993 až 2012, počínaje albem "Kauf Mich!" a albem "Ballast der Republik" konče nahráli své nejlepší a ty nejduležitější alba. A fenomenální alba. Především album "Auswartsspiel" je pak tím fenomenálním albem Die Toten Hosen už navždy. Miluji to album, miluji každou písen z tohoto alba, protože jsem ho slišel jako první od Die Toten Hosen, a hned po prvním poslechu jsem slišel od Die Toten Hosen to nejlepší v životě!! Nemá sebemenší cenu jakkoliv už polemizovat o tom zda Campino trpí nebo vlastně netrpí neprokázanou hraniční bipolární afektivní poruchou osobnosti, to je dříve ještě řečeno tzv. mánio-depresí, to skutečně v jejich rockové hudbě přece vubec nerozhoduje o samotné kvalitě textu jejich písní!! Tak nebo jinak píšu o tom co mě texty písní Die Toten Hosen, na kterých je jejich punk rocková hudba stavěna, osobně tolik v životě přináší, co mě všechno dávají. Dávají mě jen to nejlepší a z toho zlého nic, protože je sám tolik vnímám, prožívám a chápu více skrze sebe samého, skrze své u mě převažující pak povahové melancholické rysi osobnosti, kde není potřeba vždy uplně rozumět textu písně, a tím mě jejich hudba neskutečně naplnuje, určuje muj život, přesahuje mě. Jedině němci v rockové hudbě, jedině Die Toten Hosen spolu na výjimky s Rammstein a s In Extremo mají jediný odvahu otevřeně mluvit o mích pocitech v životě jaké jsou a proč takové jsou v dnešní konzumní společnosti, ve které se penězi, kapitálem a osobní zábavou měří v hodnotách bohužel vše, nic není pro společnost v hodnotách více, je to dnes pro společnost uplně vše. A konzumní společnost je především krizí mezilidských vztahu, krizí osobních hodnot a osobního přesvědčení. Jak o tom také vypovídá většina textu písní z nejlepších alb od Die Toten Hosen pod názvem "Kauf Mich!", "Opium furs Volk" a "Auswartsspiel". S nimi navždy. Die Toten Hosen? To je především hluboká krása melodičnosti a poetiky německého jazyka v rockové hudbě samotné. Jen skutečně bohužel nevím nakolik textum písní v rockové hudbě Die Toten Hosen dnes němci vlastně sami rozumí. nakolik je přijmají za své!! Možná jim sami uplně nerozumí bez ohledu na oblíbenost a popularitu už Die Toten Hosen v Německu.

• MartinDyntar
    Chýbí nejvíce ve společnosti silný respekt a
    uznání!!, vyžaduje se stále bohužel vždy více jen bezpáteřní
    podřízenost, naprostá už podřízenost a naprostá vždy poslušnost!! Žijeme
    všichni snad v Totalitě?!!

Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám officiální hudební video klip k
    písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will", je to zkurwená společnost! Nikdo
    dnes není "morálně" uplně bez viny na tom všem dnes ve společnosti už
    špatném!!! Němci si takových odvážných lidí, co projeví svoji největší
    kuraž, dnes alespon nejvíce cení, ale co vy? Vy tu takovým druhým lidem
    dnes už sami nepřejete bohužel už vubec nic dobrého, česká společnost
    dnes jen hluboce nejvíce hnije!!!, tady se už bude brzo dařit v Česku
    bohužel vždy jen největším swiním a dovolání svých práv nikde nebude už
    žádné, mám to i na srdci, ted se mě evidentně v Trutnově někdo osobně
    rád mstí, zkurwená česká povaha "Pracovitý, ale stejně swině!!!", mám to
    na srdci, budu na to stále myslet, občansky levicově aktivně angažuju
    se ted ve společnosti plně i svým psaním tak nejvíce jak jen osobně už
    mužu!, ale v Česku se bohužel už daří jen swiním a charakterní čestný
    sebedisciplinovaný slušný člověk na vše špatné ve společnosti doplatí
    vždy osobně už bohužel na vše vždy nejvíce a nemá často už bohužel sám
    nikde už vubec žádné dovolání, často už jako nepotřebný a vysoce vždy i
    nepohodlný. Německé RAMMSTEIN! ted v poslední době poslouchám hodně, rád
    sleduji officiální hudební video klip k písním "Ich Will" a "Mein
    Teil", nejlepší písně i officiální hudební videa německých RAMMSTEIN!,
    nechcete to tu vubec po pravdě už upřímně dnes slyšet, že tohle vše je
    největší dnes nejen duševní, ale vždy více i sociální patologie, která
    člověka často dotlačí k tomu že chce vidět druhé lidi dnes také co
    nejvíce dnes hluboce trpět a dotlačí ho především vždy k tomu že už
    ubližuje bohužel vždy rád!! (dnes z forenzního psychologického hlediska
    je to často vždy přirozená lidská reakce na osobně vytrpěné hluboké
    trauma!!!) Srovnejte si to v hlavě líp i vy, protože vždy po dobrém si
    dnes bohužel často hluboce už do svědomí už nikdo nikdy bohužel dnes už
    nesáhne, tohle je hluboký morální apel i na lidské svědomí, pokud ovšem
    ještě dnes vubec ještě nějaké je. Někdy o tom bohužel sám i pochybuju. Z
    mé strany vše. "EM ENDE" Martin Dyntar.  

Doslov:

"Vyžaduje
    se dnes vždy mnohem více naprostá, uplná absolutní bezpáteřní
    podřízenost a naprostá vždy uplná, absolutní poslušnost!! Proto všechna
    ta silná nenávist!! Žijeme snad všichni v Totalitě?!!!, v Totalitním
    režimu?!!! že jsme všichni tak permanentně stále nejvíce dnes podřízený,
    absolutně poslušný, permanentně dnes připosraný a nejvíce dnes už
    zbabělý!!! Nejvíce mi dnes chýbí silný respekt a uznání!! A mnohem dnes i
    větší tolerance a mnohem i větší tolerantní přijetí dnes ve
    společnosti!! Teprve i pak by v lidech nebyla a nemusela by být taková
    silná osobní nenávist, v sado-masochismu, které pro mě není žádné TABU
    jde vždy o přehodnocení své bezpáteřní podřízenosti se autoritám i o
    přehodnocení samotných vždy i pravidel, autorit a konvencí dnes ve
    společnosti, které jsou despotické, tyranské a sami vždy vedou k tomu že
    člověk častěji bohužel vždy druhým lidem ubližuje vždy nesmírně rád a
    chce je vidět i častěji už vždy co nejvíce dnes osobně psychicky už
    nejvíce trpět, autority, samotná pravidla jsou dnes špatná, nepřirozená,
    proto je pak nepřirozená bohužel vždy i autorita, která se vždy ve
    společnosti dnes bohužel všude vyžaduje být vždy absolutně co nejvíce
    vždy už podřízený a být vždy absolutně co nejvíce vždy už poslušný,
    proto je pak častěji i špatný samotný systém, který je nevýslovně dnes
    zkurwený, pravdou je že to celé dnes bohužel vede vždy nejvíce jen k
    agresivnímu sadismu právě dnes v sobě do té doby dokud se líp kriticky v
    sobě nepřehodnotí a nezmění i samotná právě už pravidla, kterým se dnes
    člověk vždy bezpáteřně rád podřizuje., do té doby dokud tomu tak bude
    budeme si vždy všichni až agresivně sadisticky rádi vždy ubližovat
    nejvíce vždy bohužel už rádi. Snažím se to svým přístupem ve společnosti
    dnes i nejvíce změnit! Sado-masochismus proto dnes nesmí být ve
    společnosti žádné TABU!, vlastně jsem si hluboce dnes proto oblíbyl a
    nejvíce dnes i zamiloval některé officiální hudební videoklipy k
    některým i písním německých RAMMSTEIN!, jakými jsou pro mě osobně i
    právě už nejvíce dnes samotné skvělé písně "Mutter", "Sonne", "ich
    Will", "Im Nebel" a "Mein Teil", právě lepší písně od německých
    RAMMSTEIN! dnes už rozhodně vubec neznám!" Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší silné kritické myšlení přes
    jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně vyjímečnou a také osobnostně vždy nejlíp vyspělou svou emoční inteligenci, v nejlepší emoční sebekontrole apod. a mohl bych v tom všem dnes nekonečně
    pokračovat i klidně ještě dál, prostě atd. Tak přistupuju vždy
    hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu atd. dnes absolutně
    uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici jsou podle
    forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami zajímaví a
    hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i psychiatricky
    vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Právě už samotná hudba je dnes jediná už skutečná největší radost v mém už dlouholetém hluboce už dnes tolik neštastném a tragickém životě, měl jsem v životě bohužel jen samou smulu, nikdy jsem nebyl ve svém životě spokojený a štastný a nevím a neznám co to je skutečná radost, proto tolik také i rád poslouchám hudbu a miluju i právě proto tolik v mém životě hudbu, v ní jedinou skutečnou radost v životě alespon ještě najdu, protože mám dnes v životě bohužel jen samou smulu." MD.

• MartinDyntar

oprava: Já v hudbě DIE TOTEN HOSEN vnímám jednoduchou, ale nejvýraznější melodii, silné emoce a osobní přesvědčení v textech písní DIE TOTEN HOSEN o čem život je a jak by se měl prožít!! Většina rapperu a hip hoperu dnes jen nesmyslně neskutečně hloupě a najivně dětinsky nebo pubertálně žvaní, slangově vulgárně a sexisticky žvaní o osobních názorech bez emocí, s protivnou povrchní vysamplovanou rytmikou bez emocí. V dusledku jak zábavný, tak lidsky neskutečně hloupí, najivní, neštastný šoubyznys s osobníma názorama!!! Osobní názory upřednostnuji spíše v rockové hudbě než v hip-hopu. Arytmická rocková hudba DIE TOTEN HOSEN dělá z lidí fatální arytmiky, asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit