Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Tady diskuse k hudbě německých Die Toten Hosen opět žádná!! Jsem tu asi špatně, sdílejme to prosím jinde!! Diskutuje se tu už o ledasčemkoliv, skutečně blbé slovo a blbý pravopis, ale k hudbě Die Toten Hosen nikdy!! Tenhle nezájem druhých a tato lhostejnost druhých už dokáže tolik naštvat!!!... at žije jen mainstream a jen americký konzum dnes nade vším, smutné a neštastné. I toto mužete také nečíst a také ignorovat. Ignorovat ten samotný upřímný zájem o diskusi... je tu nikoliv na 100 nebo 200 mích komentářu, to asi špatně počítáte, počítáme... to je spíše na 1000 komentářu na 100 let dopředu... už doufám sem nepíšu a raději všem upřímně děkuji, že od tud raději už odcházím!!!

• MartinDyntar

Ale jo!, k celému tomu mému hudebnímu mainstreamu ještě tedy naposledy už opět znova, co se asi ani nevešlo, dáme to hystoricky mainstreamově hudebně nejlíp do TOP30!, co říkáte? Zkusím to!

• MartinDyntar

Jejich popularita a sláva Die Toten Hosen bohužel uplně obchází Českou Republiku! Bohužel.

• MartinDyntar

Kvalitní odborně dnes klinický psychologové a psychoterapeuti dnes nejvíce chybí a dnes nejsou, tak jsme pro systém psychiatrické péče dnes nepotřebný odpad pro společnost, proč vždy psychiatři dnes co nejvíce prášku do těchto lidí vždy rádi bezhlavě cpou, nehumánní, nelidské, špatné a zkurwené dnes v celé společnosti, měli by si to zkusit žrát sami, špatně je dnes nastavený systém psychiatrické péče, je nutná dnes plně demokraticky nově nejen moderní reforma celého dnes špatného a zkurweného nehumánního, nelidského systému psychiatrické péče. Tahle konzumní společnost je dnes sama nemocná tím jak je ráda povrchní a pokrytecká, žrát by to dnes i z forenzně dnes moderního psychologického hlediska v čím dál tím více dnes i paranoidní nejen české společnosti dnes už upřímně měli pomalu dnes bohužel všichni, bud všichni nebo nikdo, at jsou rovnocenné podmínky a at je to všem spravedlivé, ale vy na to stejně neslyšíte, takže rád budu po vzoru Dostojevského cynicky také zlomyslný i sadisticky zlí. To jediné dnes upřímně zbyde. Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší silné kritické myšlení přes jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně
    vyjímečnou a také osobnostně vždy nejlíp vyspělou svou emoční inteligenci, v nejlepší emoční sebekontrole apod. a mohl bych v tom všem dnes nekonečně pokračovat i klidně ještě dál, prostě atd. Tak
    přistupuju vždy hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu
    atd. dnes absolutně uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici
    jsou podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami
    zajímaví a hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i
    psychiatricky vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Stýská se mě po Darině, německé DIE TOTEN HOSEN! poslouchám dnes stále jejich pro mě dnes nejlepší už jejich hudební alba z 90. let "Kauf Mich!" (1993) a "Opium furs Volk" (1996) a i také dnes jejich nejlepší hudební album "Auswartsspiel" (2002) a "Zuruck Zum Gluck" (2004), pro mě osobně totiž dnes jejich nejlepší a už nejduležitější a dnes už pro mě i plně rozhodující jejich hudební tvorba dnes zustává spíše už mnohem dnes více dnes v letech 1993 až 2004, to už byli německý DIE TOTEN HOSEN! na svém dnes uplném, dnes absolutním a dnes už i nejlepším svém hudebním vrcholu, ale německé DIE TOTEN HOSEN! už poslouchám jen občas, už ne tak často, mou nejlepší srdeční záležitostí a mou hlubokou srdeční záležitostí je dnes už Ukrajinský a Ruský jazyk, Ukrajinský jazyk resp. Ukrajinština dnes v hudbě Ukrajinských VEREMIY! a Ukrajinských OKEAN ELZY!, pro mě dnes duše a srdce celé dnešní Ukrajiny a Ruský jazyk resp. Ruština v ruské melodické populární či resp. ruské melodické pop rockové hudbě s ruským s politicky v té době vysoce nepohodlným politicky zavražděným protirežimním ruským zpěvákem a folkařem Igorem Talkovem, s Dianou Arbeninou, s BI2 i s ruským solovým folk punkovým textařem a s ruským solovým folk punkovým zpěvákem Andreyem Knyazzem a s ruskými Korol I Shut, srdečně dnes nejvíce miluju z ruské melodické populární hudby srdečně dnes nejvíce i písně "Verhom na Zvezde" od Nayk Borzova, "Lyubov Ne Gorit" od ruských Bravo, "Ne Speshi" od Chayf, "Progulka po Vodě" od ruských Nautilus Pompilius, "Imya Lyubov" od ruské zpěvačky Yuta s A. Maklakov, "Murakami" od Světlana Surganova i Orkester, "Prostitsya" od ruských Umaturman, "Zvezdi 3000" od Smislovie Gallyucinacii, "Vne Zoni Dostupa" od ruských Gorod 312, "Ya Ne Zabudu Tebya Nikogda" od Vladimira Kuzmina, "Metel Avgusta" od ruských DDT, "Ya Zdes" od ruských Kipelov i písen "Sibirskie Morozi" od EMINa a Vladimíra Kuzmina, jen věhlasné ruské Kipelov upřímně dnes moc nemusím, samozřejmě zdaleka dnes neposlouchám dnes z ruské populární hudby uplně vše, i proto mám dnes z ruské populární hudby od samotných 80. let v Rusku po rok 2012 pouze na nějakých nejlepších dnes 35 písní ve formátu MP3 a v MP4 pak mnohem více, ani kanadan a folkař LEONARD COHEN! s několika dnes málo svými nejlepšími hudebními písněmi, které nahrál společně se Sharon Robinson jako jsou "A Thousand Kisses Deep", "Boogie Street", "Land of Plenty" a "The Letters" mě hudebně také nijak dnes nevadí, i když za nejlepší Cohenovu osobní písen dnes sám osobně už považuji jednu z jeho právě už dnes posledních jeho písní "Happenes To The Heart", kterou mám dnes už od Leonarda Cohena upřímně srdečně dnes hodně rád, z mé strany k samotné mé hudbě vše, svou hudbu si vybýrám vždy podle absolutního hudebního sluchu, z mé strany k samotné mé hudbě dnes naposledy vše." Martin Dyntar

• MartinDyntar
    "Žádná láska, ani duvěra, ani tolerantní přijetí, netolerance, ani respekt a uznání! Žádný respekt a žádné uznání!" "Typický Svině Český!" "Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový humanista!" ,,Pohádal jsem se se svým otcem, s tou zkurwenou permanentně stále jen připosranou a zbabělou tupou katolickou ovcí a Kristýna chce stejně odejít pryč z CHB a stejně odchází pryč z CHB, jste paní Mačková stejně asi také bezpáteřní a soudem poplacená, uplacená a zkorumpovaná, jen permanentně ráda poslušně a podřízeně držíte hubu a krok aby jste sama neměla problémy a sama nepřišla o práci, a sama nejlíp vidíte jak soudní znalecké posudky jsou dnes rozdílné a pofidérní, co soudní znalec to vždy jiný znalecký posudek, a jak špatně probýhá dnes práce soudu, mužete o tom také mlčet at nepřijdete sama o práci, a psychiatrička DR. (...) o mnoha věcech raději permanentně ráda mlčí a drží permanentně stále hubu o nejednom už soudním justičním omylu o protiprávně i dnes nařízeném občansky i nespravedlivém (...), není to etické ani správné, takové jsou vaše autority, takové jsou vaše pravidla, tyranské, despotické, nehumánní, v rámci kterých jste sami vždy jen nečestný a bezpáteřní, permanentně stále vždy rádi podřízený, permanentně stále vždy bohužel občansky stále dnes jen připosraný a permanentně vždy bohužel občansky dnes zbabělý, vidím tu naši celou dnes zkurwenou českou povahu jaká je, že jsme všichni pracovitý, ale stejně dnes největší swině, že jsme všichni "Pracovitý, ale stejně swině!", říkají to o nás rádi vždy i němci, chce to v České Republice a v české společnosti dnes vždy tvrdé sado-maso jak kriticky vždy mnohem líp a kriticky vždy i nejlíp osobně dnes přehodnotit samotné autority, samotná pravidla dnes ve společnosti, v rámci kterých jsme jen podřízený, jen poslušný, vždy už dnes připosraný, zbabělý, bezpáteřní a nečestný a chce to dnes více obliby a více popularity německých RAMMSTEIN! dnes ve společnosti, a vidíte paní Mačková jak je alespon upřímně dnes pro druhé lidi a pro samotné soudy vždy skutečně upřímně dnes snadné druhé lidi vždy umyslně poškodit a zdiskreditovat vždy už jen dnes právě nejvíce vždy kvuli samotné psychiatrické diagnoze jak je vždy snadné často společensky tyto lidi s duševním onemocněním dnes démonizovat a stigmatizovat i znevýhodnovat, i proti tomu se budu paní Mačková dnes už občansky aktivně dnes nejvíce bránit, nikdo to nebude mit sám u soudu snadné, i to a snaha i právě o to umyslně druhé lidi poškodit a zdiskreditovat často už jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy samotné muže být dnes také trestný čin, uvědomte si to už osobně dnes sama celé mnohem lépe jak je dnes snadné vysoce nepohodlným a společensky nepotřebným vždy lidem dnes jen soudně vždy nejlíp jim zavřít hubu už téměř dnes za kdeco vždy dnes ochrannou ustavní lečbou, DR. psychiatrička paní DR. (...) mě na to sama dnes ráda upozornovala, a svými slovy k tomu dnes i rád dodávám že právě o to společnosti dnes vždy už nejvíce jde aby se tyto lidé ve svém hluboce lidském i občanském dnes bezpráví proti celému i špatnému systému dnes raději už sami nijak neozývaly, město ani společnost je dnes nikde nechce a nepotřebuje, jsou sami nepotřebnými a sami dnes nepotřebným odpadem vždy pro město i pro společnost, žijeme už bohužel dnes sami všichni ve společnosti ve které dnes nikdo téměř už nikomu dnes bohužel sám nepřeje vubec nic dobrého a ve které si dnes už lidé, alepon většina lidí, vždy ubližují druhým lidem sami dnes rádi a chtějí je také rádi vždy vidět vždy co nejvíce psychicky i duševně dnes také co nejvíce trpět často i pro tu všechnu už dnes největší společenskou lhostejnost a největší dnes společenskou bezohlednost, největší dnes společenskou aroganci, osobní vždy největší lhostejnost a samotnou i netoleranci dnes vždy ve společnosti. Mám hluboce dobré srdce, jsem altruista a volnomyšlenkář a také dnes levicový občanský aktivista a levicový humanista, který už nejlíp vládne psaným slovem a vše myslí vždy upřímně, čestně a vážně, mám svou cestu i své hodnoty, své přesvědčení, svuj aktivní levicový či levicově dnes aktivní občanský postoj k mnoha věcem dnes ve společnosti, své vyšší morální principy, jak se dnes proti celému špatnému systému a proti společnosti dnes nejlíp vymezit, vyčlenit a proti samotnému lidskému i občanskému bezpráví dnes vždy sám nejlíp ve společnosti už bránit. Žijeme bohužel dnes ve společnosti ve které se po dobrém dnes nezmění bohužel nikdy nic k dobrému, nikdy nic k lepšímu a ve které si dnes vždy po dobrém hluboko vždy do svědomí dnes po dobrém nikdo u sebe už bohužel dnes nesáhne. Právě Tato česká společnost je dnes sama už bohužel často hodně Paranoidní
    a nejvíce dnes k sobě neupřímná. " Volnomyšlenkář a levicový občanský
    aktivista a občansky dnes levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Herec komedie "Langer Samstag" (1992) a TV dramatu "Verlierer" (1986).

• MartinDyntar

Ze členu Die Toten Hosen jsou dnes velice osobitě zvláštní punkáči-trochu kabaretní romantici kterým už přizvaný houslisti nestačí tak ještě přidají jazzově swingující dechový sbor na "Alles Ohne Strom"... je to hodně zvláštní velkoplepá epochálně hudební všehosměs, tak nějak hodně pompézní a někdy wagnerovsky agresivně unavná, ach ty němci, jeden je přesvědčeným ateistou, velice zvláštním nezvyklím metallovým poetou a sado-masochistou o kom muže být asi tak řeč?... a druhý zvaný Campino s vytetovaným mučednickým křestanským křížem s trnovou korunou na noze trpí tolik evidentně už neprokázanou či resp. hraniční bipolární afektivní poruchou, je skutečně někde mezi největším cholerikem, který napravuje křivdy a musí vždy napravit všechny společenské křivdy a velkým melancholikem, který zase prozměnu smutní za druhé pro lásku k nim, no to snad není ani možný, já z těch němcu brzo přijdu uplně o rozum, ale skutečným vrcholem koncertu "Alles Ohne Strom" je předělávka písně "Ohne Dich" právě od Rammstein a nádherná melodicky skvostná "Schwere" (los). Vše vystihuje nejlépe už snad jedno jediné slovo a to právě samotná euforie, ta silná zvláštní euforická nálada vždy tolik ze smíšených, z rozporuplných svých osobních pocitu... je už právě pro hudební tvorbu německých Die Toten Hosen naprosto samozřejmé a typické, tolik už popisné. Nejlepší klipy jsou k jejich písni "Altes Fieber" a "Kamikaze", vizuálně precizně propracované a dokonalé obrazové ztvárnění.

• MartinDyntar

,,Žádný diabetik, žádný cukrovkář dnes vubec nejsem, ale žiju tak absolutně už dlouhodobě několik bez cukru, uvědomil jsem si že mě nechýbí v krvi jen cukr, mám ve své finanční tísni na sociálních dávkách hmotné nouze, ted tzv. superdávky dlouhodobě sám velice špatné a otřesné jednotvárné, monotonní stravovací návyky, mám s velice vysokou pravděpodobností dnes možná nejen částečný, možná i absolutní hudební sluch, proto tak v životě sám miluju hudbu a hudba ve mě hluboce dnes vnitřně hluboce emočně i duševně rezonuje, jak mě však v poslední době začal odcházet, degenerovat hudební sluch na pravé ucho, začal jsem se hluboce nenávidět a hluboce i nenávidět dnes svuj život a hluboce nenávidět i hudbu samotnou, postahoval jsem si totiž sám z you-tube ve vysoké hudební MP4 video kvalitě na 588 hudebních položek, které v životě díky tomu že mě dnes chudokrevností či leukémií odchází a degeneruje už muj hudební sluch - vnímám v hudbě melodicky vždy vyšší akordy a melodicky i vyšší frekvence a vždy větší hloubku samotného zvuku a hudba mě silně, velice intenzivně vždy opakovaně emočně dojímá k slzám, neumím to prostě vysvětlit, proto i také už teprve stále sám dnes hledám ještě stále proto ty správná slova jak svuj absolutní hudební sluch dnes slovně vyjádřit a slovně vyjádřit dnes už racionálně sám nedokážu -, na 588 hudebních MP4 video položek legálně dnes stažených právě z You-Tube, které dnes i díky tomu všemu o čem ted píšu nakonec už nebudu moci a nebudu už vubec muset ve svém životě už dnes dál poslouchat, proto jsem přemýšlel a přemýšlím dnes i tolik nad svou sebevraždou, protože bez svého absolutního hudebního sluchu a stejně tak už dnes i bez hudby dnes už žít sám vubec nedokážu, proto z toho všeho ted v poslední době sám tolik pláču a intenzivně emočně i nervově se z toho všeho už hroutím a kolabuju dnes téměř i fyzicky a kolabuju dnes i téměř už fyzickým vyčerpáním a v poslední době i nechutenstvím (nemám vubec chut k jídlu!) ve své spánkové deprivaci, ale duvody k tomu byli samozřejmě krom toho i jiné, právě má chudokrevnost nebo také bohužel vysoce pravděpodobně či s největší pravděpodobností dnes skutečně i leukémie a s ní i dlouhodobě už spojené právě všechny mé zdravotní potíže." Martin Dyntar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit