Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Poslední muj dodatek k islámu! Právě tyto 4 filmy, které jsem v komentáři výše i zmínil pravdivě dnes ukazují (nejen už i ortodoxní!) islám v jeho skutečné dnes podobě!

• MartinDyntar

,,V RIAPSu ztrácejí pro peníze veškeré své etické a morální zábrany, dojde na ně přes státní PČR v Trutnově!" MD.

• MartinDyntar

,,Jsem schopný se dnes hluboce upřímně dojmout u hudby i u filmu u
    dobrých hereckých výkonu vždy opakovaně k slzám, filmy si vybýrám vždy
    přísně kriticky a kriticky vždy nesmlouvavě, nekonpromisně dnes kriticky
    podle věrohodně vždy autentických a vždy autenticky přesvědčivých vždy
    vyjímečných a nejlepších vždy hereckých výkonu ve filmu podle své
    nejlepší emoční inteligence a podle vždy mnohem rozumnějšího a
    pomalejšího a občas i klidnějšího a prostě více pomalého tempa vyprávění filmového děje - viz. kupř. režiséři jako němec Wim Wenders a "Nový Německý Film", švéd Ingmar Bergman "Sedmá Pečet", jihokorejci Park Chan-wook "OldBoy" a Kim Ki-duk "Čas", polka Agnieszka Holland "Hranice", iránec Arash T. Riahi "Na Chvíli Svobodní" a "Oskar a Lily", američan Elia Kazan "V Přístavu", zcela dnes vyjímečně dnes David Fincher "Sedm" i výjimečně dnes vždy pouze a vždy jen už ty nejlepší filmy s americkým hercem Edwardem Nortonem "Kult Hákového Kříže" a "Hrdost a Sláva", i němce Uli Edela "Baader Meinhof Komplex", i rusa Kirilla Serebrennikova "Léto" i ruského spisovatele Dostojevského podle jeho literární předlohy "Zločinu a Trestu" dnes klasické ruské filmové zpracování z roku 1970 "Zločin a Trest" (1970), i tchajwánce Hou
    Hsiao-hsiena "Město Smutku" atd. -, nemám rád divácky nikdy rychlé a
    uspěchané hektické tempo vyprávění filmového děje po vzoru dnes americké
    a Hollywoodsky americké dnes mainstreamové permanentně masově dnes
    zábavné filmové produkce, podle kinematografické mainstreamové produkce,
    k tomu mám vždy v sobě největší divácký odpor." MD, Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Vždy silné a vždy správné a vždy nejlepší kritické myšlení přes jedině už teprve nakonec vždy správnou a hodně vyjímečnou a také osobnostně vyspělou vždy svou emoční inteligenci. Tak přistupuju vždy hodnotově dnes k filmu i k hudbě, k literatuře faktu atd. dnes absolutně uplně dnes ke všemu už ve svém životě. Melancholici jsou podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu nesmírně sami zajímaví a hodnotově vždy silní lidé a hodně dnes psychologicky i psychiatricky vždy vyjímeční už lidé." MD., Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,Deprese a depresivní epizoda v životě je vždy přirozená a často je
    součástí i duševního či mentálního vývoje k mnohem nakonec vždy i větší
    mentální vyzrálosti, k mnohem vždy i větší mentální vyspělosti, a proto
    by člověk do sebe neměl vždy hned jen cpát psychiatrické prášky, resp.
    tzv. antidepresiva, i když sám léky s rozumem přiměřeně rozumně dnes
    užívám, ale bohužel se do každého dnes psychiatricky často tradičně cpou
    bohužel vždy už bezhlavě i kdy to není vubec nutné, a stejně tak dnes i
    právě samotná zkušenost s duševním onemocněním je dnes vždy dobrá,
    smysluplná, užitečná, cenná a přínosná, protože nás nutí vidět věci ve
    svém životě mnohem lépe a všechno ve svém životě vždy stouto zkušeností
    kterou je dnes třeba vnímat více jako zkušenost a nikoliv jen jako
    negativní duševní nemoc a jen jako vždy psychiatrickou škatulku a
    psychiatrickou diagnozu, přes kterou vždy jedinou má dnes člověk být už
    dnes správně posuzovaný a společensky vždy i viděný, diagnoza nemoci
    není nikdy celá skutečná pravda o tom co člověk v sobě jen prožívá a jak
    sebe i svět kolem sebe vnímá a prožívá, k tomu celistvému k tomu teprve
    vždy nakonec i správnému pohledu je vždy nutné dát tzv. psychiatrickou
    diagnozu duševního onemocnění v lidské osobnosti vždy stranou a vydět
    vždy více i osobnostní rysi a osobnostní povahu v člověku, to upřímně
    rád tvrdím nejen z hlubinně dnes psychoanalitického hlediska pohledu
    blízký i bližší lidsky i profesně vždy Sigmundu Freudovy a Carlu Gustavu
    Jungovy, ale je v tom hledisku pohledu dnes i část i forenzně dnes
    psychologického hlediska pohledu na věc, ale zastávám dnes v lesčems
    psychologický i terapeutický přístup blízký i bližší dnes američanum
    Carlu Ransomu Rogersovy anebo i Philipu Zimbardovy, vše je vždy nakonec
    více vždy o otevřené partnersky vždy duvěrné komunikaci jak i teprve
    nakonec i pak odbourat v sobě i v druhých lidech vždy stereotypně
    (jednotvárně) špatně zafixované špatné stereotypní (jednotvárné) osobní
    předsudky k sobě i ke druhým lidem vždy ve společnosti, to není nikdy
    otázkou žádné už striktní, přesné ani přísné matematické logiky v
    myšlení a ani nikdy už otázkou žádné tzv. vědecky dnes striktní, přísné
    ani přesné matematické logiky dnes ve svém myšlení k tomu jak být i
    často bohužel už vždy jen chladně nejlíp racionální, ale vždy už jen
    otázkou partnerské partnersky vždy nakonec duvěrné komunikace jak i svuj
    racionální usudek vždy nakonec teprve i líp vždy podřizovat své správné
    emoční inteligenci v sobě a nikdy ne už naopak jak je to často i právě s
    vědecky dnes striktní přesnou a s přísnou matematickou vždy logikou ve
    svém myšlení, kterou sám osobně dnes v životě i nejvíce osobně pohrdám,
    protože je i vědecky dnes líp a plně i dokázané že i klasická hudba v
    nás vždy lépe rozvýjí logické myšlení lépe než právě dnes matematika
    právě i protože často lépe v nás harmonizuje, uvádí v hluboký soulad
    všechny naše přirozené emoce a právě i tím vždy i využíváme pak kapacitu
    celého mozku vždy i mnohem lépe atd apod.." Volnomyšlenkář a levicový
    humanista Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

,,ten forenzní znalec a ten forenzní psycholog jsem byl já!" MD.

• MartinDyntar
    Диана Арбенина. Ночные Снайперы - Раскалённые (2019) na You-Tube ,,Dnes jedna z nejkrásnějších a z nejlepších už písní ruské zpěvačky Diany Arbeniny, kterou mám také rád, miluju její tolik melodicky v jejím nejlepším hlasovém podání, v její výrazné intonaci v jejím melodickém ladění se svým hlasem její v ruské populární či pop rockové hudbě nejlepší výrazný hlas snad dnes i ze všech ruských zpěvaček, tahle písen ted nejlíp intimně duvěrně nejlíp vypovídá už dnes právě o tom co v sobě vše ted v poslední době prožívám a cítím. Cítím a prožívám ted toho hodně moc, láska je ted v temnotě." Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Přeju chladnokrevné sadistické swini bez emocí a bez svědomí mému otci Josefu Dyntarovy v Rychnově nad Kněžnou smrt při neštastné dopravní nehodě za volantem! Je to přece sen každého vášnivého motoristy. Jeho matka se kvuli němu dnes musí obracet v hrobě! Taková swině si nic lepšího dnes nezaslouží. Velký a dobrý Pragmatik a rádobypacifista zkurwený bezpáteřní agresivně a slepě "rádobymírumilovně" pacifisticky katolicky poslušný s tupou katolickou morálkou permanentně v životě neustále jen připosraný a zbabělý bez skutečné své osobní lidské dustojnosti, ale je to přece vysoce dobrý Pragmatik, proto vždy v životě kouká především vždy jen na to co je vždy nejvíce pro něj vždy už nejlíp a vždy už nejvíce výhodné! Takový je přesně on se svou sadisticky nekrofilní vypočítavou a mstivou agresivní sadistkou a zkurwenou těžkou choleričkou Lenkou Šilarovou v Rychnově nad Kněžnou, dopadl s ní v jeho bytě uplně už dnes neštastně stejně jako má matka v minulosti právě s Matuškou a oba dva mě dnes těžce nenávidí a dávají mě rádi své neštastné manželství rádi za vinu. Ale je dnes stejný, podřizuje se ji ve všem, je to pro něj přece výhodné, je to přece v životě dobrý Pragmatik!" MD.

• MartinDyntar

Die Toten Hosen // Nur zu Besuch [Offizielles Musikvideo], ,,melancholická balada, písen, která je mi intimně duvěrně dnes osobně velice blízká, o sebenenávisti a hořkém hlubokém usmíření se v sobě, o prázdném místě v sobě které nejde v životě už ničím dnes zaplnit, lítost, největší stesk, hořkost, osobní bezmoc i svá beznaděj, někdy si také nejvíce přeji, aby ty slzy když pláču nešly ve mě už nikdy zastavit, aby to ve mě byla jako mocná lavina, která mocně vždy bouřlivě strhne všechno v životě špatné vždy s sebou a očistí mě u srdce i očistí mě duševně vždy od všeho tolik špatného v životě, tak mi intimně duvěrně osobně dnes blízce je právě s touto písní ze které je dnes cítit silná sebenenávist u Andrease Fregeho, u Campina v jeho mě tolik už dnes duvěrném prožitku i v jeho osobním životě, cítím se často hodně stejně jako Andreas Frege, jako Campino v tomto officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! právě k této melancholické dnes baladě, k písni "Nur Zu Besuch", procházím se často také bezutěšně a beznadějně se svým steskem v sobě také osaměle smutně zoufale sám bezutěšně a beznadějně opuštěnými prázdnými ulicemi a všechno je ve mě také bezutěšně a beznadějně dnes prázdné a smutné a sám hledám a nenacházím nikdy čím to prázdné místo v sobě už zaplnit, stejně tak se osobně cítí či osobně už cítil i Campino sám právě v tomto officiálním hudebním videu právě k této melancholické už písni "Nur Zu Besuch" po smrti své matky, kterou miloval a kterou právě i tuto svou písen nakonec i věnoval, procházím se často osaměle sám také ulicemi, které mě přijdou také prázdné a opuštěné a bezutěšné, právě vždy tak jak se nakonec vnitřně se sebou už cítím už dlouhodobě nakonec právě vždy já sám, prázdně, opuštěně, smutně a vždy teskně bezutěšně, osobně spíše bezmocně, bezradně a životně i beznadějně v tom co sám už dnes bohužel už nedokážu osobně už nijak změnit, alespon vždy při hudbě se svým hudebním sluchem intenzivně rád vždy hluboce euforicky prožívám euforické emoční naplnění, emoční péči a emoční porozumění v sobě, které mě dnes v životě v mezilidských vztazích jaké dnes jsou ve společnosti jaká dnes je vždy upřímně nejvíce osobně dnes často chybí." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, český "Campino", 41 let, Trutnov.

• MartinDyntar

Campino je trochu romantik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit