-
jen němec Wolf Hoffmann a jeho kytarová instrumentální předělávka "The Moldau" se do komentáře už bohužel nevešlo, ale to už řešit raději skutečně nebudu, tím i také hudebně skutečně končím! Jde mě z toho všeho už hudebně ted tzv. "ted hlava kolem". Tohle jsem měl v diskusi v komentáři rozepsané neskutečné 3 hodiny, jsem rád že tím vším i hudebně teprve ted skutečně už končím, snad muj hudební žebříček někoho doufám i hudebně osloví a hudebně i nejvíce zaujme, konec, děkuji moc za pochopení! Martin Dyntar
-
,,tady máte německou náturu, ta Vám jen prospěje swině český!" Martin Dyntar
-
,,Sex je pro mě vždy tou nejlepší a tou
nejvyšší odměnou vždy za krásný trvale vzájemně vždy uspokojivý, za
vzájemně vždy spokojený a štastný vztah v životě, za všechnu emoční
péči, kterou mu věnujeme, za trvalou hlubokou oddanost a věrnost v
parnerském vztahu, podle forenzních znalcu a podle forenzních psychologu
zdravá a silná osobní lidská sebeucta se pozná i podle toho že člověk
nikdy rád nevyhledává a nikdy rád neprožívá nezávazný sex bez lásky pro
zábavu, ale naopak vždy chápe fyzickou intimitu, právě sex jako tu
nejlepší a nejvyšší vždy odměnu a jako už právě i nakonec jako vždy
vděčnost za krásný a vzájemně vždy už trvale uspokojující a trvale vždy
plně spokojený a štastný partnerský vztah v životě, jako odměnu za
všechnu emoční péči, kterou vztahu věnujeme a musíme vždy v životě
věnovat, jako melancholik to vidím sám uplně stejně, protože
melancholici nemají rádi a z celého svého srdce vždy nenávidí nezávazný
sex bez lásky pro zábavu a není pro ně už nikdy většího svého osobního
sebeponížení a není pro ně už nikdy většího svého osobního ponížení než
už prožít či než už prožívat nezávazný sex bez lásky pro zábavu, to
člověka, který má vždy zdravou a silnou vždy osobní lidskou sebeuctu jen
hluboce vždy nakonec ponižuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho
životě, jen hluboce pokořuje jeho lidskou osobní dustojnost v jeho
životě a sám to dnes jako melancholik vidím vždy nakonec už uplně
stejně." Martin Dyntar
-
Věnuji zdarma knihu "Dech Andělu" o Wimu Wendersovy, dobrý stav, vyšlo 1996 u nakl. Aurora, výbor z kritik, eseju a rozhovoru s Wimem Wendersem... Trutnov. Pište mě e-mail na martindyntarr@seznam.cz
-
Cituji ted možná trochu nepřesne Wimma Wenderse: ,, Evropske filmy jsou tradične zcela velmi přesne. Dej filmu se odehrává na určitém miste a filmy jsou natočeny vždy v určitém jazyce. Dej většiny právě amerických filmů se odehrává na neupresnenych mistech. Jejich jediným cílem a posláním už je líbit se za každou cenu (a Já k tomu dodávám) nenáročnym filmovým divákům, přičemž už není nijak důležite to kde je samotný příběh situován, umístěn. A ja se právě už domnívám že je pro mlade lidi (diváky) dobre, aby si konečne už uvědomili to že filmy nejenže mohou bit přesne, konkrétní a že nejen mohou, ale naopak by už měli vyprávět a pojednávat o skutečných mistech, odkud pocházejí a kde žijí druhý lidi jak už je tomu v mich filmech a dokumentech. (Hodně zvláštní a nepresna citace)
-
ВЕРЕМІЙ - Віхола (Official Video), muj komentář k tomu, muj komentář k Ukrajinským hudebním Veremiy: ,,Poslední prozatím dnes poslední hudební album Ukrajinských Veremiy z roku 2021 mě osobně nepřijde už zdaleka dnes hudebně už tak zdaleka kvalitní a dobré jako už předešlá jejich hudební tvorba právě v předešlých letech 2012 až 2016, to byl hudebně už teprve skutečný tzv. metallově hudebně unikátní "Melodic Heavy Folk", který jsem si v jejich hudbě nejvíce od srdce zamiloval pro nejlepší hudební album z roku 2014, ze kterého pochází písen "Polety" (celé album, kdo měl možnost ho poznat a slyšet, je neskutečně a neuvěřitelně akademicky melodicky podmanivě sugestivně systematicky precizně už nejvíce melodicky dnes nejlíp hudebně dnes akademicky neskutečně dobře muzikantsky celé akademicky, s akademickou hudební prupravou a s akademickou hudební precizností nejlíp hudebně propracované a jejich nejedna písen právě z tohoto i v pořadí druhého jejich hudebního alba melodicky podmanivě sugestivně dojme hluboce k slzám!), Ukrajinský Veremiy se bohužel už sami dnes hudebně už nejvíce vzdálily od samotné hudebně melodicky své folk metallové polohy bohužel mnohem dnes hudebně více k modernímu rocku s prvky moderního metallu s minimálními s decentními vlivy tradičního akustického hudebního folku a právě i tím mě dnes bohužel i nejvíce hudebně už osobně dnes hluboce zklamaly, mám rád v jejich hudbě vždy více akusticky hudební folkovou a folk rockovou polohu tzv. "Melodic Heavy Folk", ale přesto vše Ukrajinské Veremiy dnes nejvíce hudebně už srdečně obdivuju a hluboce miluju, a nejvíce dnes srdečně miluju." Martin Dyntar
-
,,nehumánní česká společnost s Fialou a s Fialovou vládou v totálním rozkladu!, s Fialou k hluboké sociální patologii dnes nikdy není daleko. Pro peníze, pro západní kapitál a pro západní kapitalismus absolutně vždy vše, první i vždy poslední!" :-) :-) :-)
-
Sleduji ted ZEMĚ HOJNOSTI, pro mne nejlepší film Němce Wimma Wenderse. Muj nejoblíbenější. Mám z toho filmu alespoň na krátkou chvíli ten nejlepší pocit toho že život muže bit krásný a že stojí za to pro druhé žit. Kéž by ten pocit ve mne přetrval i po skončení tohoto filmu navždy. Je to nenásilne křesťanské road-movie o hledání svých rodinných příbuzných, je to film o hledání nového domova a s tím i své životní jistoty. Je to film o soucitu s druhými lidmi, je to film o vzájemném porozumění si svým nelehkym, obtížným a u srdce tíživym pocitům, je to film o již zmiňene životní jistotě s nalézáním a s objevováním své rodiny a domova, a s tím i vzájemné důvěry a životní jistoty. Je to film o nevyrcenych, o zatajovanych a o v sobe samém potlačenych dávných traumatech z války (ve Vietnamu), které se nevrátili zpět s teroristickými utoky na světové obchodní středisko z 11.zari, za kterými je nezdrava podeziravost a paranoia. Je to film o Americe, o stavu teto země po 11.zari po teroristickém útoku na New York. Film diváka zaujme pohyblivou a beztiznou kamerou v rukou Franze Lustiga a smutkem a steskem nostalgií krásně procitenou a dojemnou hudbou Thoma and Nackt a upřímným, důvěryhodným a přesvědčivým křesťanským kázáním zdejšího faráře. Michelle Williams a John Diehl v hlavních rolích.
-
Rak (21. června – 22. července)
Rak je vodní znamení, což znamená, že je emocionální, intuitivní a citlivý.
Má hluboké pouto se svou rodinou a blízkými a má silnou ochranitelskou
povahu. Je velmi vnímavý k potřebám druhých a umí poskytnout empatii a
podporu. Raci mají sklon být sentimentální a nostalgické a mohou se
snadno zranit, pokud jsou zraněni emocionálně. -
,,Ano, až teprve ted to slovo sex nebylo v kolonce mého komentáře rozházený! A to slovo je vždy nakonec duležitý i pro mě. Najdu dnes ještě nějakou nezadanou a svobodnou lišku v Trutnově? Věk kolem 30 až 46 let, vím je to sice hodně blbý věk na seznamování, taky jednou sami zestárnete a poznáte to možná nakonec i teprve sami jak je skutečně dnes těžký, jak je skutečně dnes obtížný a jak je skutečně dnes už nemožný se v tomhle blbém věku ještě dnes seznámit, ani to nezkoušejte, nestojí to dnes za to, nemá to žádný smysl, je to na nic, je to jen ztráta času, ale jediná dobrá zpráva je mužete si ještě dnes alespon vybrat z několik nabídek kritického řešení "vztahu" - bud skočit z mostu nebo pod vlak nebo se jít oběsit nebo se jít utopit (utopit se nejlíp v podnapilém stavu vždy doporučuju :-), jsem optimista :-) ,i protože: ,,Život vždy plyne jako řeka a je vždy jako moře a smrt je vždy krásná jako oceán.", ano přesně, právě to muže napsat už jen rak :-) ).." MD.