Recenze Dračí Hlídky aneb Stojíme ještě o klasický Dračák?
-
A kdo pohlídá ratolesti , když táta bude zase pánem jeskyně ?
Přidejte do jeskyní duhové jednorožce a pobaví se i současná generace ? ....:/
-
Dračák byl vždycky pouze a jenom Dračí doupě a neznám nikoho, kdo by to měl jinak. Autor má nějakou zvláštní sociální bublinu, zřejmě. :P
-
Ja sem si ke dračaku kdysi jenom pričuchl, a muj nazor je takovej, že to celi stoji a pada na tvurci hry, že ty pravidla, sou takova pomucka ale hru jako takovou dela pan jeskyne a jakou ji udela takova je... a na to se ja necejtim :D
My si s mojima deckama kupujem gamebooky, ty pak hrajem podle toho scenare, ja nejsem žadnej spisovatel, ja hru udelat neumim...
-
S kamarády jsme si podobný systém utvořili už kdysi dávno - spíše takovou zjednodušenou verzi ADaD právě s vlastnostmi a mě to smysl dává ( z tvého popisu ) protože máš obecnou vlastnost třeba akrobacii nebo obratnost ale když se nenaučíš padat tak budeš dobytý ( bez ohledu na to že každy akrobat se nejdřív učí padat a až pak se dostane ke správnému provedení - jen poznámka ) stejně jako plížení může být kdekoli ale , splynutí s davem nemá nic společného s plížením za srnkou jestli mi rozumíš . ale jinak jsem to nestudoval a jestli je to jinak stary dračák tak děkuji to už fakt ne :D