Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, tak dle nároků to vyadá, že už budu muset u multiplatformovek sahat po konzolové verzi, protože na současným kompu už bych jel na horší grafice než na PS4.
  • Veskoslav
    Že zrovna ty Femto meleš něco o kvalitních diskutérech. Zase máš banán na svém účtu, tak si vytáhl Delo?
  • delO
    ninja theory jsou šikovní, poslední DMC sice žádná sláva, ale jinak jsou fakt moc šikovní, ta grafika je fakt parádní, navíc mám rád tyhle psycho hry.
  • SalemCZ
    mě stejnak na tomhle dostane že to dělalo cca 20 lidí.
  • delO
    než něco vypotíš fanatiku, tak si zjisti aspoň žánr, navíc klasický hack and slash je v současnosti žánr na umření na rozdíl od milionů strategii, adventur, early accesů, iso rpg a levných her, které se vydávají jako ponožky.
  • skaven
    co je preboha na tom ocakavane? genericka sekacka, ako ich tu je od Souls hier ako nasrane
  • delO

Hellblade

Jedna z mých nejočekávanějších her roku se dočkala recenzí, zatím 81%, což je slušné

https://www.youtube.com/watch?v=E1Q2BK6RhH8

Tady PS4 vs. PC, grafika je totožná dá se říct.
  • Vogon
    Chudáci ti, co si to koupí, nemesis systém je nejlepší, když se ti nedaří a hra už tak beztak nebude nijak těžká. Ale jsem si jistý, že youtube hvězdy typu Hungry Chuarez tohle uvítaly.
  • Veskoslav
    Možná bych se mrknul ještě na GB, občas tam mají levnější ceny a libra šla dolů více jak euro.
  • Veskoslav
    Pravda, nevěřil jsem:) (pak mi došlo, že jsem zcela ignoroval jednoventilátorové karty) Stačilo jenom napsat, kde koupeno, nemusel jsi hned fakturu:-D Ale děkuji, uznávám chybu.

Předpokládám, že se jedná o tuto kartu: https://graficke-karty.heureka.cz/msi-geforce-gtx-1060-6g-oc/#section
  • ucho
    tak je léto, lidi bývají u vody, na dovolených. asi to nebude ideální období na vydávání megatitulů...

ha Patapon Remastered. to mi uniklo :) ale tam si počkám, až to bude tak za 200,-
  • Pan_Klobouk
    Ale rozumime si. Udajne nemeli zadne podklady, vsechno se delalo zgruntu znova. Ovsem jasne, meli predlohu a stacilo to jen obslehnout a prelestit. ;)

Se zbytkem celkem souhlas, ja primarne proti remasterum, remakum a spol nic nemam, naopak, mam rad stare hry (a vitam je i v novem kabate), byly veskrze lepsi nez ten aktualni mainstream odpad. Jenom by se to nemelo prehanet. Kdyz kouknu na posledni tri mesice, co velkeho a pekneho se na PS4 objevilo, co by stalo za rec?

Nejvic bodovaly prave remastery, Wipeout: Omega Collection, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, LocoRoco Remastered, Patapon Remastered... V zavesu jsou opozdene kousky typu Shadow Warrior 2, Dead by Daylight, Superhot, Elite: Dangerous, Orcs Must Die! Unchained... vylozene novych her se nejak nedostavalo, vycnivaji mlaticky Injustice 2 a Tekken 7, DiRT 4, Get Even a RiME. Trochu malo na tri mesice a nejlepsi konzoli sveta.

Jinak vubec bych se nedivil, v tom dnesnim pokrivenem svete, kdyby prave Crash Remastery nakopnuly znovu plosinovky. Zname uvazovani kravataku, podivejte jak se to prodava, to oni to hraci asi chteji, ostatne Activision uz ted vymysleji co prelesti dal. Konecne publisheri sami v tom nemaji moc jasno, vzdyt i sama Sony - nejprve tlacila zpetnou kompatibilitu, emulaci, pak volila rychle prelestene porty a HD verze... no a ve finale se nestitila remasterovat sotva 2-3 roky stare hity z PS3 na PS4.
  • owny
    Tak si nevěř, třeba. *2*

http://imgur.com/a/SugSx
  • Jack1947
    Přesně tak nic se nemá přehánět, kolik lidí by to ani moc nezajímalo co se hrálo už jsou odkojený novýma hrama. Otázka je jak moc by ten nový díl pokálely.

Ne jde se tam kde to víc vynáší tedy zaříznout starší série a hry co už dle vyvojářů nemají co víc říct a začnem nové na jeich úkor zbytek zremástrujem at sou i nějaký ty prašule za starý hry.
  • delO
    přesně tak. remastery jsou super věc, dostávaji se pecky minulosti i současným hráčům viz

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/final-fantasy-xii-the-zodiac-age

Loni jste dostali nové FF, letos mmorpg a ještě remaster. Každý si může vybrat, tak se poserte, ale nikdo vás nenutí kupovat nic magoři...
  • delO
    "to je argument jak pojď na mě z boku.....Ucho, ty jsi vážně už naprosto zdebilnatěl. "

Neni nad kvalitní diskutéry *15* Jen tak moc fajn argument *15*
  • SalemCZ

Rainbow Six Siege už si zahrálo 20 milionů hráčů a každý den se jich připojí 2,3 milionu.

Jako single player je to fajn, ale kua už aby opravily ty servery
  • ucho
    ohledně toho Crashe. neuplácali to znovu na zelené louce. vycházeli z již tří hotových her. tedy měly jasný koncept i design. stačilo jim udělat modernější kabátek, což opět bylo něco, co nemuseli dělat od nuly, ale prostě vzali něco, s čím pracují. nějakou práci pak ještě odvedli grafici. práce to samozřejmě nebylo málo, ale zároveň jí ani nebylo hodně (a to zvládli udělat všechny tři díly). je to rozhodně lepší přístup, než vzít existující hru a rozchodit ji jinde. to by samozřejmě možné bylo, u některých her se tak děje a pro hráče je to taky přínosné, ale uznej, že na tohle se lépe kouká.
    dělat nový díl? trochu risk. ten koncept je poměrně zastaralý, v současnosti se dají najít zábavnější herní prvky. takhle si ty hry někdo koupí z nostalgie a zároveň je zpřístupnili současné generaci. je to vcelku zajímavý pohled do herní historie v moderním kabátku.
    ve zkratce: samozřejmě by stačilo jen zprovoznit staré hry na novém systému, ale když tomu dají nový kabátek a zachovají hratelnost? proč ne. na takový shadow of the colossus jsem třeba zvědavý. mám dohrané na PS3 a byl to v podstatě remaster z PS2. jsem tedy zvědavý, co z toho udělají. já to beru jako takový upgrade hry, patch. to není proti ničemu.
    a že jsou vývojáři blokovaní a nemůžou vyvíjet něco nového? no tak to bude vždy. her je v současnosti na výběr tolik, že je to jedno.
  • Lukass
    Tak zase tak uplne nespecham posledni nejnovejsi hra kterou sem koupil je Doom. Hraju ted spis tahovky a dungeony, novy aaa hry uz me moc neberou.
    Chcu to hlavne na Project Cars 2 abych mohl hrat na max v 60 fps. A jeste musim koupit volant takze 15 tisic jen se zaprasi :).
    Ale ty ceny me fakt stvou, takze koupim volant, a uvidim jak Cars 2 pojede na 960. Pak me stejne nezbyde nez kartu koupit.
    Dival sem se taky na ceny v nemecku a clovek si nepomuze, nejde o to ze bych ty penize nemel, proste se me to zda moc.
  • Pan_Klobouk
    K tem remasterum jeste jedna vec, co doposud nezaznela. Zatim jste se vsichni kousli na "remasteruji se moc novy hry, remasteruji se stary hry, musim si to znova kupovat, nikdo nikoho nenuti to kupovat... " ale zkuste se na to podivat i tak, ze remastery vychazeji na ukor. Na ukor novych her.

Ten Crash dal evidentne spoustu prace, uplacali to cele znova, na zelene louce. Fakt nemohli rovnou udelat novy dil? Pokracovani? Reboot, jak je dnes v mode? Specialne tyhle vykopavky by PS4 zvladla emulovat, nerikejte, ze ne. A kdyz uz timhle zpusobem Sony musi zdimat penize, mohla vydat jen lehce prelestene puvodni dily, jak to ostatne ve spouste pripadu dela.

A co Wipeout? Ta PS4 kolekce je jiste povedena, oceni ji jak hraci novi, tak pametnici - kdyz odhledneme od toho "zas musim kupovat a platit neco, co uz mam na policce". Ovsem jeste vic by hraci jiste ocenili uplne novy dil. Posledni velky vysel na PS3... pomalu pred deseti lety? Tohle se dela? Takhle se zachazi se znackami, ktere z velke casti definovaly a budovaly jinou znacku? Takhle se z ovecek zdimou penize? Ale no tak, Sony i dalsi publisheri to jiste umi lepe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit