Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak to jsi fakt nekupoval 1060 6 GB za 6700.....Pokud to nebylo na parkovišti, od snědého spoluobčana zabalené v igelitovém pytlíku.
  • kostejnesmrtelny
    Ne, není to ani trochu zajímavej model pro SP, když obsah řečených lootboxů má vliv na hratelnost, což v tomhle případě má.

A než někdo vytáhne obligátní argument, že "nás to nikdo nenutí kupovat" a "hrát se to dá i bez nich", tak ať vzpomene na MGS5 a jeho bolestně zjevný grindovací pasáže, který absolutně nebylo možný spojovat se skvělou nabídkou tyto urychlit, případně přeskočit nyní v akci pouze za XX dolarů.

Do hajzlu s těmahle praktikama. *16*
  • Veskoslav
    To je argument jak pojď na mě z boku.....Ucho, ty jsi vážně už naprosto zdebilnatěl. Podívej se, kolik stojí remaster Starcraftu....A pak se podívej, kolik chtěli za "remaster" například Bulletstorm, kde skoro ani není vidět změna.
  • Morraw
    WB chce taky něco bokem vydělat. Je to vlastně docela zajímavý model pro single hry. A když za to někdo zaplatí... Špatné by bylo, kdyby loot boxy byly opravdu jen za reálné peníze.
  • kostejnesmrtelny
    MiddleEarth: Shadow of War bude mít v singlu loot boxy *1* *1* *1* *11*

https://community.wbgames.com/t5/Official-Announcements/Introducing-the-Market/m-p/1611183

Inu, co bych si tak mohl koupit za těch 60€, co jsem právě ušetřil? *5*
  • Lukass
    Kde je 6 gb varianta za 7500?
    A i tech 7500 se me zda trosku moc, slusela by cena jeste tak o litr min.
    Nicmene za 7500 bych ju vzal, ale takovou cenu sem nikde nenasel
  • Lukass
    Diky za radu ale konzoli opravdu ne, takhle hluboko nikdy neklesnu.
  • asi takhle https://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU
  • Jj s konzoli starosti nemas, asi jako se vsim co je k nicemu a nemuzes s tim poradne nic delat :)
  • 7500 msi gaming se ti zda moc?
  • Draken69CZ
    *15* boží, ještě najdi LVho když mu někdo vyměnil K+M za gamepad.
  • ucho
    vždycky, když vidím nějakou tvoji reakci, představuju si tě takhle: https://youtu.be/wsN09KSevvM
  • owny
    Kupoval jsem před necelým rokem za 6700 Kč, koukám na ceny teď a celkem mě to vyděsilo. Snad se to dá zase do pořádku.
  • delO
    Jsem myslel, že PC je výhodné vždy a za všech okolností.

No, je docela sranda že xx60 byla vždy mainstream řada s cenami kolem 3000-4000kč, teď za to chtějí dvojnásob, za nějakých pět tisíc jsem kupoval x let zpátky 8800GT, která útočila na high-end.

Kup si PS4 Pro a máš po starostech a ještě tam máš i pořádné hry.
  • delO
    tady je to magor vedle magoru, si připadám, že když firmy vydají remaster, tak zdejší horčice jsou hromadně fyzicky mučeni, aby si to koupili. Jsem si myslel, že člověk je racionální bytost, která dokáže vyhodnotit koupi hry. Není zas tolik možností - plná cena/sleva/ větši sleva/ goty/complete edice.
  • ucho
    hele, nutí tě to někdo kupovat? když to někomu přijde drahé, tak to přeci nekoupí. popřípadě si počká na slevu. snad si každý dokáže určit, jestli mu to za ty peníze stojí, nebo ne. není divný brečet nad cenou, když přeci ty hry tolik lidí nezajímá?
  • Morraw
    Je to tak.Ceny jsou úplně mimo. Sám jsem čekal na paměti a disk, ale pořád to jen roste. Teď ještě ty problémy s těžaři...
    Měl jsem ale štěstí a koupil z druhé ruky celý nový stroj, ve kterém mi už spokojeně vrní Strix 1070. Já jsem na herní podzim připraven.

EDIT. Kdybych nechytil celý nový stroj, tak jsem měl v plánu počkat až se situace uklidní a ceny klesnou. Teď bych do toho taky rozhodně nešel.
  • Lukass
    Napis svuj dotaz jako beloch a mozna ti i odpovim.
  • PanS

Reakce na všechny zastávající remastery v předchozím vláknu:

Já nevidím problém v tom, že někdo dává hráčům přístup k starým hrám. Potíž nastává, když se jako dneska remasterují hry z MINULÉ konzolové generace a řeknou si za ně cenu jako za nově vydanou AAA hru. Přitom je to ve většině případů jenom prosté zvýšení rozlišení na 1080p a odstranění FPS zámku (což bohužel automaticky neznamená dosažení 60 fps... ale to je debata na jindy). Když se znovu vydávají velmi staré hry z různých důvodů dnes nehratelné, o tom jsem schopný bavit. Existuje ale dost dobrý důvod, proč se téhle generaci říká remaster gen a většina remasterů jsou naneštěstí jenom pokusy vydělat na jedné hře dvakrát s minimem přidané námahy. Jako by nestačily DLC a podobné praktiky (čest poctivým výjimkám).
  • Draken69CZ
    Na čem smrdíš teď že chceš kupovat 1060?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit