Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Tak sem si chtel poridit gtx 1060 6gb variantu, ale kdyz sem uvidel cenu presla me chut. Tady si nekdo z lidi dela srandu, ty ceny sou uplne sileny, zlodejina, nic vic.
  • Jaka ironie, nekdo kdo nema argumenty a taha si svoje pravdy z nosu se pta "a kdo o tom rozhoduje" *15*
    Dovol mi abych te citoval: "hloupě troluješ. tak jako tak to znamená jen to, že jsi blbec"
  • victor
    Asi tak , remastery mají silný nádech nostalgie ... Asi tak jako celé slavné Nintendo dneska , které je schopno prodávat "retrokonzoli" s několika profláklými hrami a ještě uměle vyvolává zájem tím , že tenhle nostalgický bastl přestane po pár měsících vyrábět .
    Co na tom , že prakticky firma dál existuje jen díky úspěšné minulosti , co na tom že portfolio nových her pro "živé platformy společnosti" je miniaturní . Pokud budou nostalgici schopni připlácet si nemalé částky za figurky a různobarevné krytky .... bude společnost profitabilní .
    A to že ve starých hrách leží zakopány poklady je fakt . Ví to Nintendo ,GOG a možná už i Activision . Přepucujte greafiku pro dnešní děti a hurá se starýma mechanikama zpátky do boje ...

Je to dobře či špatně ? .... V klesající kvalitě závan starých časů s osvědčenou kvalitoui ...ale pokrok , to byl i autoheal :/
  • ucho
    asi nejsem tak zběhlý v českém jazyce, ale popravdě významu tvé věty nerozumím. jako že jsem zaspal dobu? nebo že vytahuju něco, co už není in? kdo o tom rozhoduje? ty?
  • victor
    Peníze došly , zapomeňte :DDDD
    Projekt s miriádou slibů a plánů , však hratelný jen minimálně . Žádný modul není 100% do/hratelný a v komunitě obdarované takovými polotovary to zákonnitě vře ...
  • ucho
    LV426: o jakém smutném faktu to vypovídá? že někdo udělá nějakou hru, kterou ty nechceš hrát, a děláš kolem toho povyk jako nějakej malej fracek, že není po tvým, přestože se u té hry spousta lidí dokáže bavit. ty jsi parodie člověka.
  • Ronox
    Pane všemocený a vševědoucí. Omlouvám se *1*

EDIT: Jenom pro tvou informaci. Crashe se prodalo jen první týden něco přes 1,8 miliónu kusů, protože měl silnější start než Horizon: Zero Dawn. Horizon teď je na nějakých třech miliónech a to Crash ještě má pouze roční exkluzivitu, kdy za rok určitě bude na XO a pravděpodobně i PC. Takže ano, nikomu to nic neříká.
  • Na to ti dnesni generace kasle, ti tu dobu nezazili a nic jim to nerika. Remastery jsou z hracskeho hlediska hovadina, je to jen obchodni kalkul na lidi jako ty.
  • Pilgrim66
    jsi zastydl před 10 lety koukám
  • Ronox
    Asi tak :) ... pro mě to je skvělý závan nostalgie a pro dnešní generaci hráčů to je skvělá možnost jak si zahrát hry, které formovaly žánry.
  • delO
    No, remastery jsou super, krom Capcomu, ten snad nedělá nic jiného než remastery. Osobně jsem rád, že si starší pecky můžu zahrát v lepší grafice. Co já bych dal ze remaster MGSIV, Demon Souls, navíc v současnosti je her tolik, že nikoho remastery nemusí urážet. Peace!
  • ucho

Star Citizen update

Tak dalo se to čekat, vývoj se pozastavuje.

Vysvětlující video: https://youtu.be/oHg5SJYRHA0
  • Mart9
    Jsem člověk, který si pořídil PS4 v roce 2015 jako svou první konzoli od Sega mega drive a velmi rád si zpětně zahraju všechny pecky, které mi unikly v předchozích letech. A jelikož nefunguje zpětná kompatibilita, remastery jsou jediná možnost. Já jsem pro.
  • Pan_Klobouk
    A taky kvalitni remastery! U Crashe se jim nepovedlo ani zremasterovat skakani, coz je u skakacky-plosinovky docela problem. ;)
  • Draken69CZ
    Kvalitních her rozhodně.
  • PanS

Úspěch Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy přiměl Activison zvážit vývoj remasterů starších oblíbených her.

PŘESNĚ tohle potřebujem. Další remastery.
  • Ja opravdu doufam ze tohle byl vtip. Byl to vtip zejo?
  • Jack1947
    Jsem myslel že HOAX je vynález až dnešní (21.století) doby. Možná jo ale nicméně na každém šprochu pravdy trochu.
  • skaven
    nemam rad regiments of renown, strasne zlahcuju hru, a neviem sa prinutit ich nepouzivat :)
  • Takze fhd zakladnich 60fps, u takove prumerne vypadajici hry, to je masinka panecku to Pro :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit