-
Černoši konečně ve Středozemi
Jestli vás už teď štve ignorace LotR universa ze strany Middle Earth: Shadow of War, tak tohle raději ani neotvírejte. A jestli vám prdne žilka, tak já vás varoval. *1*
https://www.pcgamesn.com/middle-earth-shadow-of-war/middle-earth-shadow-of-war-baranor -
Noita
To vypada fakt dobre!
https://www.youtube.com/watch?v=ZBLoffoZLH8 -
Tak zase za čtvrt roku.
-
a jak já mám vědět, proč jsou tady skoro samí blbci? asi proto, že se řada lidí chce jako blbec chovat.
má diskuze o nehráčích byla mírně trolovací (vše jsem v ní vysvětlil), ale prostě jen kvůli tomu, že se lidi chovali jako blbci, když si to brali osobně.
na trhu je tolik her, že když najednou nějaká už dost provařená a akcemi protahaná hra je najednou zadarmo, sáhnou po ní většinou jen sběrači her, popřípadě socky. ano, budou tam jistě i výjimky. většina zdejších lidí na ni ovšem nesáhne, popřípadě si ji spustí patrně jen jednou, nebo aby vytěžili karty. je pak šokující, že to mají lidi najednou puštěný. ono to pak snad i vypadá, že to všichni hrají...
každopádně je něco špatného na tom prohlásit "to si říkáte hráči?" to je naprosto nevinná poznámka, kterou rozvedli dál jen ti již zmiňovaní blbci, kteří s tím měli osobní problém :) já se pak jen držel toho, co psali ostatní. diskuze s blbci jinak dopadnout nemohla. mimochodem detekovat blbce není zase takový problém. názorně ti to předvedu na příkladu, abys to pochopil i ty. když někdo například napíše toto:
"Stejně jako u jiných tě vybízím, abys napsal, co děláš, resp. jak jsi to daleko v životě dotáhl. Samozřejmě vím, že to neuděláš, protože máš strach z výsměchu a z toho, že by ostatní rázem pochopili, proč seš tak frustrovaný. Ale ulevilo by se ti."
je z toho jasně poznat, že je to blbec. má to ale jeden problém. blbci nic nevysvětlíš. no a pak se člověk motá v kruzích a je z toho dlouhá diskuze o ničem, která ostatní nezajímá a víceméně je jen obtěžuje. a jak se praví, moudřejší ustoupí. dobrovolně tuto diskuzi balím. -
Poznám tvůj styl. Nebyl jsi tady. V kalendáři ti přesné datum tvého entrée špendlíkem nenapíchnu a jestli ti bude dělat dětinskou radost, že to po sedmi letech nesvedu, tak se v tom klíďo píďo nimrej. *3* Ale v jednom máš pravdu; bývaly doby, kdy sem lidi, jako seš ty, nechodili. /konec nostalgické vsuvky/
Jinak opět špatně chápeš napsané. Nepsal jsem, že sem chodíš jen útočit, ale že jednou za čas to na tebe přijde a pak to pravidelně schytám já. Občas jsem si říkával, co se ti zase ze*ralo... Pak už jsem si to neříkal, protože to jednoduše byla ztráta času. -
Ty pořád nechápeš, že není relevantní poměřovat moji osobu s tvojí, ale zjistit, proč jsou tady kromě tebe téměř samí blbci. ;) Resp. zjistit, proč si to myslíš, a proč reaguješ, jak reaguješ. Poměřování jsi do toho vnesl ty. Hraju momentálně tři hry a chodím sem po večerech. Jestli jsi tady někoho zahlídnul s mojí přezdívkou ve všedním dnu mimo večer, tak jsem to nebyl já.
-
"Jsem na tomhle webu o hodně déle než ty"
tak to by mě vcelku zajímalo, jak si tím můžeš být tak jistý? tedy se orientuješ jen podle toho, kdy jsem si registroval nick ucho? a nemohl jsem mít třeba i jiný nick předtím? nemohl jsem tu nějaký čas působit i bez registrace? co myslíš?
přesto si dovolíš prohlásit, že jsi tady o hodně déle než já, aniž bys to dokázal podložit. že ty si s tím právníkem tady z lidí děláš srandu. tenhle namyšlený přístup nemůžeš myslet vážně.
další tvá fabulace pak je, že si tady potřebuji zchladit žáhu? nenapadlo tě třeba, že se tu objevím jen tehdy, když mám čas? ono když dělám jiné věci, tak tu prostě nejsem.
ty sem chodíš, jen když jsi frustrovaný? já ne :D -
Jsem na tomhle webu o hodně déle než ty a právních diskusí jsem tady absolvoval spoustu. Že jsi třeba některým z nich nerozuměl, to je možné. Mohl ses slušně zeptat, vysvětlil bych ti to. Ano, dokonce i tobě, přestože seš to právě ty, koho mám co čtvrt roku za krkem, když se ti zrovna v životě nedaří a potřebuješ si na někom zchladit žáhu. Tentokrát jsem, pravda, měl štěstí, a odnesli to jako "nehráči" a "blbci" pro změnu jiní uživatelé. Ale většinou svoji frustraci svádíš do země skrze moji osobu. Na to jsem si zase zvykl já a považuju to za svého druhu kolorit zdejší komunity.
-
Modelem pro mariňáka na obalu legendární hry Doom byl John Romero.
#posingskills -
nekopu, tohle myslím naprosto vážně. vlastně mě teď v rychlosti nenapadá žádný jiný normální uživatel :) to je smutná realita tohoto diskuzního fóra... ti normální už dávno utekli.
-
Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červenci 2017 zdarma Gigantic (XOne), Dark Souls 2 (XOne), Damnation (X360 / XOne) a Stormrise (X360 / XOne).
Oficiálně
https://twitter.com/XboxCZ/status/889864069989224448 -
Dworkin: tak teď upřímně, vysvětli mi jedno. když se tu oháníš vzděláním a postavením, proč jsi takový frustrát ty? proč jako právník jsi tu pečený vařený skoro každý den? nemáš nic lepšího na práci? hraješ vůbec něco? a kdy vlastně? to máš tolik volného času? tak to jsi jistě skvělý a vytížený právník...
-
"jak se moje praxe promítá do působení na Games.cz, sis patrně nevšiml", ale ji, všiml, ale jak píšeš, ignoroval jsem to, protože je to pouze tvé zbožné přání a pocit, že něco ovlivňuješ, nebo že snad předvádíš nějakou odbornost. ne, většinou jen do lidí rejpeš, jak jsou blbí, a že ničemu nerozumí, že ty jsi právník a víš víc než oni. málokdy řekneš cokoli konkrétního, protože o diskutovaných věcech víš většinou prd. navíc co právník, to různý výklad. tvá existence zde je bezcenná. stejně jako ty rádobyprávnické žvásty, které nikdy ničím nepodložíš, jen ze sebe děláš něco víc. mimochodem máš potřebu tak vystupovat i v této diskuzi se mnou. nemám s tím problém, už jsem si na to u tebe dávno zvykl, chováš se tak ke všem.
stejně jako je bezcenné to, že jsem zde na herním webu rozdal asi stovku her. co z toho lidi mají? většinou nic. je to zdarma, tak si to málokdo zahraje, protože po tom lidi skočí hlavně kvůli tomu, že je to zdarma. čest výjimkám. -
Vidíš, jak už zase kopeš kolem sebe?
-
To jsi špatně pochopil. Z mojí zkušenosti jsou nejhorší frustráti ti, kteří jsou inteligentní, mají solidní vzdělání, ale v praxi se neprosadili. Lukáš je inteligentní, (formální) vzdělání nemá, ale v praxi se chytil pokud vím dobře. Proto taky není frustrát.
Jinak nejsi tady zdaleka sám s podobnými vzorci chování. Stačí se podívat, kdo se periodicky, někdy až s hysterickou agresivitou, vozí po jackovi a dalších "specifických" uživatelích. -
To, že jsem v předchozím příspěvku psal právě o tom, jak se moje praxe promítá do působení na Games.cz, sis patrně nevšiml (spíš jsi to ignoroval). Ale to je nakonec jedno. Ty možná máš svou existenci tady za bezcennou, já svou existenci tady za bezcennou nemám, protože když píšu z pozic svojí odbornosti, tak to svoji cenu má. Jakou, to si každý zváží podle toho, jestli ho to zajímá, ale je nenulová. Ty buď žádnou odbornost nemáš, nebo ji tady neumíš nebo nechceš uplatnit. Od tebe čtu _vždy_ jenom dojmy, které bych získal náhodným průzkumem mezi běžnou populací. Nikdy jsem od tebe nečetl nic, co bych si uložil stranou jako zajímavé. Máš úplně tuctové názory. Akorát občas ti rupne v kouli a začneš bejt na ostatní hnusnej. Ničím jiným z řady nevyčníváš.
-
děkuju. jsi jeden z mála lidí zde, kteří jsou normální :)
-
stále nechápu, k čemu ti to je? takže si tu jako máme přeměřovat vzdělání a pracovní pozice? proč, proboha? není snad důležitější, aby člověk dělal to, co ho baví? aby člověk neměl v hlavě vymetýno? a jsou i lidé bez škol, co strčí lidi s tituly do kapsy. Lukáš je toho myslím dobrým příkladem. a ty tady chceš vlastně tvrdit, že někdo s titulem je víc? opět dokazuješ, jak překroucené vnímání světa máš. je to k smíchu/k pláči.
já se s tebou opravdu přeměřovat nepotřebuji. -
Dal jsem nesouhlasim protoze si HBM neplatim.