Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzdělání a pracovní pozice. Nevyčerpává to celou problematiku, ale v praxi většinou tyhle dva údaje bohatě stačí.
  • ucho
    mám to v hlavě zcela v pořádku. negativní komentáře jsou vábnička na troly. ve smyslu té ankety nemá žádný význam. mínus by prostě klikali mínusovači a lidé, co si to neplatí. chtěl jsem dále rozvíjet diskuzi s lidmi, kteří si to platí, jestli by se tu někdo takový našel.
    tys měl potřebu mě upozornit na to, že mi to lidi budou mínusovat proto, že jsem to napsal já, nebo jen tak. nepovídej, to mě asi opravdu nenapadlo...

co se týče bezcennosti, to byl takový chyták, na který ses chytil a ukázal jsi opět svůj povrchní charakter. všimni si, že jsem psal o bezcennosti na tomto webu, ne v životě. tvá existence je na tomto webu bezcenná. stejně tak moje. stejně tak ostatních individuí, co sem píšou. sranda, že? a ty z toho uděláš přeměřování pindíků a toho, kdo co dokázal? budu se opakovat, jsi k smíchu. jestli se tu hlásíš k právnické praxi, tak je smutné, že nezvládáš vnímat text a uvědomovat si jeho pravý význam. tvůj právnický skill tu hodnotit nebudu, podrobnosti o něm nevím, ale díky tomu, co píšeš, si o tom jisté představy udělat dokážu. samozřejmě se mohu plést, ale není to jedno? to, že máš právnickou praxi, je v této diskuzi irelevantní. pouze se tím zesměšňuješ.
  • ucho
    navíc co to má být "kam jsi to v životě dotáhl"? jaké kritérium tě zajímá. pracovní postavení? plat? počet ženských, co jsem ojel? celkový majetek? kolik peněz jsem věnoval za svůj život na charitu? kolik životů jsem zachránil? kolik zemí jsem navštívil? kolik her mám na Steamu? kolik lidí jsem poslal tam, kam slunce nesvítí? nejsi trochu divnej? co je komu po tom? a proč bych měl mít potřebu cokoli z toho psát na herním webu? navíc mezi lidmi, kdy řada z nich není normální? ať bych napsal cokoli, stalo by se to terčem pospěchu.
    i kdybych byl prezident České republiky, lidem by to nestačilo...
  • >>platí si tady někdo Humble Monthly? Ano - Souhlasím | Ne - Nesouhlasím <<
    >>mínusovači mě nezajímají a nehrajou v této anketě žádnou roli<<

Ty to nemáš v hlavě úplně v pořádku, viď?

Pokud píšeš o bezcennosti, tak mě přirozeně zajímá, jakou máš cenu ty. Jestli totiž vůbec máš za sebou něco, co tě opravňuje hodnotit cenu ostatních. Jo, já jsem právník s praxí, hlásím se k tomu a svoji cenu to má. Taky jsem tady za ta léta napsal pěkných pár příspěvků o autorském právu, spotřebitelském právu, právu na ochranu osobnosti, nekalé soutěži... Čili já mám před svým prahem čisto. A ty?
  • ucho
    vím moc dobře, že lidé hlasují všelijak, proto jsem udělal volby takto. pokud si totiž někdo humble monthly platí, nebude se za to stydět a klidně tam ten plus dá. mínusovači mě nezajímají a nehrajou v této anketě žádnou roli. to, co jsi udělal, bylo cílené sabotování ankety, protože jsi tupoun.

ke tvému druhému odstavci? nejsi tak trochu magor? co ty mě máš co k čemukoli vybízet? já tě vybízím, aby ses nechoval jako magor. uděláš to? ne...
    co se týče tvé snahy mě vyprovokovat tvrzením, že to neudělám, aby se mi lidé vysmáli, to jsou praktiky trapáků. já nemám potřebu se tady s ničím vychloubat a říkat. ty ses třeba vychloubal, že jsi právník, ale přitom dokážeš napsat, že slovo nehráč je nadávka. jsi k smíchu. já si s nikým pindíka přeměřovat nepotřebuju. tvá potřeba tohle tady dělat je úchylná.
  • Možná sis toho nevšimnul, ale když se někdo účastní diskuse s nepopulárním názorem, tak pak nějakou dobu dostává negativní hodnocení úplně automaticky, dokud se vody nezklidní. To je to, na co jsem upozornil. Můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všecko, co s tím můžeš dělat. Je to tady úplně běžná praxe.

Stejně jako u jiných tě vybízím, abys napsal, co děláš, resp. jak jsi to daleko v životě dotáhl. Samozřejmě vím, že to neuděláš, protože máš strach z výsměchu a z toho, že by ostatní rázem pochopili, proč seš tak frustrovaný. Ale ulevilo by se ti. *4*

EDIT: Ano, na tom, jestli to byli nehráči nebo blbci, na tom se to skutečně láme... Nebo že by to bylo tak, že ti blbci jsou ještě urážlivější a tím pádem dostaneš ještě víc nerelevantních negativních hodnocení? Že by? *7*
  • ucho
    tak já nikomu do nehráčů nenadával, to spíš do blbců. pár nehráčů se tady ozvalo, protože neuneslo skutečnost, že nejsou hráči.
    to tvůj komentář je bezcenný, stejně jako tvá existence na tomto webu ;) regulérně jsi přišel sabotovat normální dotaz, o kterém tu mohla být vedena normální diskuze. jsi prostě mamlas.
  • Obávám se, že "Ne, nesouhlasím" a "ten vocas, co nám tady nadával do nehráčů, už zase píše do diskuse", sdílejí stejné hodnotící tlačítko, takže tvůj průzkum bude zcela bezcenný.
  • ucho

Humble Monthly

platí si tady někdo Humble Monthly? Ano - Souhlasím | Ne - Nesouhlasím
  • Nekonečný Labůžo # 19 Plošinovky nejen pro děti

https://www.youtube.com/watch?v=JBxuRIxHdm8
    Hosté: František Fuka a Honza Modrák
  • MickeyMutant

Modelem pro mariňáka na obalu legendární hry Doom byl John Romero.

Jen těžko se najde někdo, kdo by ho na tom obalu nepoznal.
  • ucho
    Dr. Lisa Su: ale kdepak, toho blbce tu ze sebe děláš ty. patrně jsi taky nehráč a nedokážeš se s tím vyrovnat. jinak by tě to tak netrápilo.
  • Ucho ucho, dřív se mi zdály některé tvoje názory celkem ok. Teď jsi ale snad na fetu nebo co. Doporučuji zanechat teoretizování o hráčích/nehráčích, protože čím víc to rozebíráš, tím většího blbce ze sebe děláš.
  • ucho
    Dr. Lisa Su: kdybys pozorně četla, co píšu, všimla by sis, že se vyjadřuji převážně ke zdejšímu osazenstvu původem z Česka a Slovenska. až poté vyšlo najevo, že tento web navštěvuje i řada nehráčů. nějaké současné globální statistiky Steamu jsou opravdu irelevantní ;) pouze tím potvrzuješ mou teorii, že řada diskutujících jsou blbci, kteří nedokáží vstřebat jednoduchou českou větu.
  • Lukass

Teplota gpu

Edit: Problem vyresen
  • jakubc
    Že se zdá, že to bude vcelku věrné kníźce, takže by to mohlo být super
  • A mezitím co si tu Ucho rozvíjí teorie o tom, jak ta hra už vůbec nikoho nezajímá, tak si ji na Steamu za 3 dny aktivovalo přes milion uživatelů (zdvojnásobení počtu majitelů na Steamu) a 200 tis. lidí už ji hraje. Prostě Ucho..
  • ucho
    konečně se ozve i nějaký hráč :)
  • Ja to mam a vubec me to nebavilo.
  • ucho
    DwaR: počkat ale, ty jsi ten jouda, co má potřebu psát, kolik let hraje a jaké služby používá? tak z toho lze vyvodit jednoduchý závěr. dřív jsi hráč byl, ale teď už hráč nejsi a nehraješ prakticky nic, ať k tomu máš jakékoli důvody. proto se tě ten můj komentář tak dotkl a vzal sis ho osobně. z nějakého důvodu chceš ostatním dokázat, že ještě patříš do té pomyslné skupiny hráčů. přitom už ti dávno odzvonilo a do hráče máš daleko :D lidi, když už nehrajete hry, co sem pořád lezete? setrvačnost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit