-
To nevim. Předpokládám, že do příkazové konzole - spouští se tlačítkem [~].
-
aha,,
dík , a kam ho mám dát ? -
Takové problémy mám, když jsem zlitý.
Ale na to u MW3 prý pomůže příkaz "r_texFilterAnisoMax 4" -
Někteří jo, někteří ne. Beztak o tom všichni vědí už dopředu, protože je okolo toho velký humbuk.
-
A hráči se nedívají na fotbal?
-
Co ten imperativ? Mně můžeš s tím vaším "kdo neskáče není Čech, hop hop hop", víš co. *2*
-
Můžete poradit...
jsem si nahrál call of duty mw3 ..z nové orig.DVD a po otevření hry jsou písmena nečitelná...jako by slitá...Díky -
Level designer... to není špatné.
-
V obřím městě hry Watch Dogs budou jezdit auta rychlostí až 290 kilometrů za hodinu.
Doufám, že tím myslí i NPC auta. Aby to nedopadlo jak v jiných hrách, kde jezdí pomalu. -
No jasně, že to sem nepatří, tohle je herní web. *7*
-
Možná to sem nepatří,ale za 5 min se Česká fotbalová repre utká s Ruskem,tak děte fandit!
-
Ovládání samozřejmě na módu Klasika
-
NHL 12
Je v NHL 12(PS3) možnost sprintu?V manuále ani v ovládání nic není,ale nezdá se mi,že by vynechali sprint. -
Šéf firmy Microsoft věří, že Xbox360 má před sebou minimálně ještě dva roky života.
Já myslím že to není šéf firmy Microsoft, ale šéf Microsoft Studios, to bude rozdíl ne? Pokud vím šéfem Microsoftu je stále "Developers, developers developers!" -
V obřím městě hry Watch Dogs budou jezdit auta rychlostí až 290 kilometrů za hodinu.
aby tam byl ale nejakej poct jizdy. Snad t nedopadne jako nfs - auto se sotva hybe a na tachometru je uz 100km v hodine *7* *10* *11* -
Já abych byl upřímný vůbec netuším, co vše ten engine v současném stavu vývoje umí, nebo neumí a co je schopen v tuto chvíli všechno počítat. Jediné co vidím je, že celá scéna je sice předpřipravaná, ale stále to není "předrendrovaná" scéna. Jde s ní manipulovat a počítám věci jako krvavé částice nebo vousy se počítají už pomocí engine (tzn nejsou předanimované jako samotné pohyby postav atd. O současných možnostech enginu a jeho využití ve hrách a o HW, který bude pro takovou míru detailů potřeba můžeme zatím tak akorát spekulovat...
Toto demo je v podstatě na stejném principu, jako třeba tech dema Nvidie a AMD, ale s tím rozdílem, že toto není čistě účelová scéna s možností modifikace, ale je to již rozpracovaný engine, který bude určen pro všechny platformy. -
Konzultant :D
-
ta otázka je formulována dobře. Mezi 'mít rád' a 'mít na prvním místě' není významově podstatný rozdíl a k tomu. že všichni jsou lháři a pokrytci- v téhle společnosti jsou i slušní lidé, které peníze spíš otravují (získávání, uchovávání, přerozdělování na to co mají skutečně rádi).
-
"kopirovani" = remix
vsadil bych se ze se tohle da napsat i o priserkach, ale film kterej Priserky s.r.o "kopirovali" je urcite starsi takze to neni tak na ocich :) -
Zkusím, díky za radu