-
The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...
Hurá sláva! Teď ještě aby koně nezačali běhat pozpátku a 12/10 zcela zasloužené... -
The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...
Jo jo taky si říkám :-) Docela se Bethesda vytáhla... -
Bude za 61€.
-
Bezdrátový Dualshock 3 ovladač ve zlaté barvě bude v německém Amazonu dostupný od 29. června...
hmm za 32E si ho fakt klidne hned koupim :-) bohuzel za 32 asi nebude -
Zase je hezký umřít při něčem, co tě baví.
-
To je pouze můj osobní tip *15*
-
Zemřel kvůli Erroru 37? :D
-
Konečně! -
nebyl by iron front??
-
Game of Throne 212
Horší hru jsem snad nehrál... *10* -
Při psaní jsem vycházel ze zprávy od Miseriuse.
Než jsem stačil zjistit, jak to tedy vlastně doopravdy je, stačil už Petr bleskovku opravit. Tak jsem alespoň ještě dodal odkaz, kde je to vysvětleno od oficiálního zdroje *3* -
Slabé to bylo možná z tvé strany, jelikož jsi své argumenty ohledně bleskařova nedostatku nebyl schopen obhájit... Co se týče podnikání, tak máš samozřejmě pravdu - avšak příště si s češtinou zameť před svým prahem. Pak ani já neřeknu na tvé opravování jediné slovo.
-
tvou bezchybnou logikou se zjevně řídí i naše zpravodajské portály, tam si redaktoři s češtinou hlavu nelámou už vůbec :D (ale myslím, že takhle ty chyby ještě neomlouvali)
jak jsem psal v úvodu, jedná se o lekci zdarma, tedy o žádném podnikání nemůže být ani řeč, natož potřebě nějakého povolení ;)
jsi nějaký nevybouřený. myslím, že by sis měl zahrát diablo 3, tam by ses mohl pěkně vyřádit :) a třeba tím i nabereš další síly, tohle byla slabota... -
Křeslo mám kvalitní, není to třeba... Spíše ty bys měl najít relevantní zdroj. Respektive nemusíš, je mi totiž jasné, že žádné takové nařízení neexistuje. *4*
Stručně řečeno: Na zájmovém webu, byť s komerčním přesahem, rozhodně nevzniká povinnost se držet pravidel českého jazyka...
Mimochodem: V případě dalších lekcí bys měl vyřídit povolení k tomuhle druhu podnikání... -
Odprodej už nefunguje.
-
S Petrem jsme zprávu o GMG a STEAM slevě nahazovali téměř současně. Ráno už tu budou viset obě *3*
-
Jak to mám udělat? Ta hra mi prodat nejde.
-
tak si přesedni...
-
Nevidím tam nikde nic o tom, že bych na mnou vlastněném webu musel v sekci bleskovky dodržovat pravidla pravopisu... *4*
-
čti si, šmudlo
http://prirucka.ujc.cas.cz/