-
Střílčka XCOM odložena do fiskálního roku 2014 (tedy 1.4.2013 - 31.3.2014).
Proč už to raději nezruší uplně a neukončí tak tu agonii? To už je kolikátý posun vydání, desátý? I když ono je v poslední době hodně v módě posouvat datum. -
Ve skutecnosti je nekde u 570ky coz je taky duvod proc jsem ji jeste nevymenil :D
-
Ve skutečnosti je nad 560ti.
-
GTX295 bude predpokladam nekde mezi 8800 a 560 (non-ti)
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (23.5.2012) aktualizaci PS Store?
juhuuu a zhruba tretina pro nas opet neplati a muze nam byt ukradena! Co takhle konecne zacit uvadet, ze dycky postujete aktulizaci americkyho Storu? :) -
OMG, vždyť svět končí 21. 12. 2012! *8*
-
Střílečka XCOM odložena do fiskálního roku 2014 (tedy 1.4.2013 - 31.3.2014).
no hlavně, že vyjde 8 DLC pro Maxe *6* a na tohle se bude další rok čekat -
Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.
je to fuk... moje GTX295 tam stejne neni... -
no, taku fantaziu ti zavidim, ja to tam nevidim
ja tam vidim polovicny graf co nic nevravi -
Ty budes asi mistni intelektual, ze ?
Hra bude ocividne zavisla vice na vykonu graficke karty nez na procesoru... -
oki, dik :)
-
Vlastníte grafickou kartu od nVidia? Mrkněte, jaký výkon od ni můžete očekávat v Max Payne 3.
to co je za stupidita, takze nezalezi ci tam je nejaky celeron alebo Ivy bridge? cista PR masaz a tiscali to tu hodi len tak
*12* -
Mě ted taky přišla . A jediný co zažívám je frustrace :D
Hraju na casual serverech ale mám takovej blbej pocit že tam moc casual hráčů nechodí. -
Pokud jde o Thief, neměl by s ním být n W7 problém.
Viz. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2686094 -
Akční nabídka na STEAMu: Dead Island za 12€ a hry ze série Thief za 5€. Nabídka končí v pátek...
ako su vlastne robene hry na steame? su prekompilovane tak ako na GoG, aby isli aj na novych systemoch? (W7) -
to mne taky zajimá
-
Co ty víš, třeba do toho Nintendo pořádně šlápne a rozvíří prach! Až na ty 2GB mi to přišlo supr , i ta cena v poho... To by určitě mohlo uspět - PS4 bude stát tak 20 klacků, až to výjde beztak *1*
-
Too good to be true.
-
No ale UE4 a "Crytek, EA and Valve are all working on Wii U", to by bylo velmi velmi zajímavé...
-
Surely a rumor only!