-
Bude to ... RPG.
-
Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.
Jojo, Tomb Raider pořád frčí, Lara každým dílem zkrásní a já se nemůžu dočkat na další díl. -
DIABLO 3 POZOR SPOILER!!!
Na netu se objevilo video z obsahu sběratelské verze Diabla III ukazující (asi) všechny filmečky ze hry. Takže pokud si to vážně chcete pustit, tak přeskočte rovnou na čas 1:20.
http://cs.twitch.tv/incgamers_clan/b/317938547 -
hej já jsem autor Musdick mene
-
:(
Ty jsi na mě zlíí *13* Kvůli tobě jsem s tím skončil *13* bůůůůůůůů -
Game of Thrones RPG co to vlastně bude ?
-
*1* jsem zvedavej za kolik dni to zakladatele (tebe?) prestane bavit *11*
Nej zpravodajstvi na FB *8* :D A postujes si tam videa z roky stary hry, bez zvuku... -
vsech 5 soft a potom vsech 5 hc :D
-
co je jsou fakt dobrý je to začatek nové stránky
-
Hej ani ne. Já s ňou po tutoriálu už neběhal, takže ne. Běhal jsem samozřejmě s katanou. Trochu nic moc bylo, že první dva skilly byly prostě jinak barevný otočky.
-
Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.
Wizard nebo Witch Doctor -
btw všiml sis kneeshotu u brokovnice?: D
-
Monk a Demon hunter. :)
-
FIFA 13
Co byste chtěli za změny v nové FIFA 13?
Mě např.vadila ve 12 ta neomylnost rozhodčích-oni prostě vidí milimetrový ofside.Ve skutečnosti to rozhodčí nemá šanci vidět,to bych změnil.
Další je to,že na jakoukoliv obtížnost téměř není možné,když dete sám na bránu dát gól.Brankář to nějak zázračně chytí.
A snad to nejhorší co mě dopálilo je to,že když jsem udělal skluz v pokutovim území,tak mi to rozhodčí uznal jako faul a penalta.Taky je neuvěřitelný že Ronaldo má za zápas 3 penalty a ani jednu nedá.
Taky bych doplnil projevy moderátorů.Slyšet po stý NE-U-VĚ-ŘI-TEL-NÝ Ronaldo je taky super.
Kromě tohohle je to perfekt -
Tak, ale o tom je to vždycky....
-
Původně jsem uvažoval nad Barbarem, ale toho si nechám na Torchlight 2 a D3 si projedu za Demon Huntera.
-
FB
http://www.facebook.com/pages/Players-world/151378421653823
nej zpravodajství na FB koukněte sice začínaj ale vypadá dobře -
Barbar *4*
-
NECA představilo novou repliku Portalové pušky. Jeden z pěti tisíc vyrobených kusů může být...
Odkaz nefunguje.... -
Ako poziadavka je aj prax