-
Sice nevim, co to má co dělat s tim, co jsem napsal já, ale jo.. ten hype byl skvělej, ještě teď jsou tu dozvuky. Je to jedna z věcí, kterou mám na těchhle hrách a jejich releasech nejradši. *3* -
Tohle je víc jak 2 roky staré. Novinka bude o něčem jiném (doufám).
-
průměrný mozek funguje trochu jinak, než si myslíš. text spoiler nepomůže, protože oči stránku už tak jako tak zabírají. někdo dokáže přečíst celý řádek najednou, někdo vnímá i víc řádků najednou. a i když to tak někdo nemá, stačí jen nějaký text přelétnout očima a mozek vnímá, co je tam napsáno. stačí použít tag "spoiler"
-
Nadpis tohohle vlákna je The Witcher 2 SPOILER!!! Každopádně pro tvoje blaho bys mi mohl aspoň říct jak to vlastně udělám abych to zakryl...
-
označuj spoilery!!
-
označuj spoilery!
-
Můsím uznat že rozhodování v Zaklínači 2 a jeho následky jsou opravdu tvrdé... Když jsem zachránil saskiu a potom seledoval ty následky v podobě hromad znetvořených mrtvol čarodějů a čarodějek tak mi to vyrazilo dech... Nechápejte mě ale špatně ty konce jsou naprosto skvělé, kdyby to takhle alespoň z poloviny bylo i v mass effectu 3 byl by to nejlepší herní příběh historie (a že ten potenciál tam byl)...
-
Označuj spoilery!
-
Kampaň za Vernona v klidu vyřeší problém s Loredem, ale zase padne Vergen a ikdyž si to Henselt může odskákat, tak zase na konci nejde zachránit Saskii, takže ten mi přijde jako ještě o něco tvrdší -
Nechat uhořet ty tři elfky a jít pro Loreda pro mě bylo nemyslitené ale je to asi jediná šance na záchranu flotsamu, taky jsem zkusil jít pro triss místo záchrany Saskie a ukázalo se že za pogrom na čarodějnice může Letho protože při zasedání obvinil celou lóži zatímco Triss pouze Shealu a Fillipu jenže takhle zase příjde Aedirn o svoji vůdkyni která zůstane pod kontrolou Fillipy... Asi se pustím do kampaně pro Vernona... Trojka bude EPICKÁ...
-
Nelibi se mi zpusob jak si to napsal :D kdybych zkonči za první čárkou tak mi to rekne ze to neni pribehove stavene. Ale jinak máš pravdu. v Zaklínači stejně jako v životě nic není černobílé a každé rozhodnutí má své stinné stránky
-
Radši bych tohle označoval rovnou
tímhle, každopádně žádný úplně dobrý konec získat nejde, tenhle, s tím, že zachráníš Saskii a aspoň ten její stát přežije a hned se nerozpadne, je asi nejlepší, kterého se dá dosáhnout, možná jenom obětovat ty 3 elfky a s Loredem se manuálně vypořádat, ale na rozdělení Temerie i hon na mágy se myslím dostane skoro vždy, jenom se ti přehraje jenom jedno nebo druhé video, stejně tak konec s Nilfgaardem je jasně daný a ne moc pozitivní, prostě konec všechny jsem zachránil, všichni jsou šťastní, tady nenajdeš -
Capcom očekává, že se v tomto fiskálním roce prodá 7 milionů kusů Resident Evil 6, 2 miliony...
Witcher není příběhově stavěný, tak jako hry od Bioware (černobíle), tudíž rozhodnutí nejsou dobrá nebo špatná a nemůžeš mít vyloženě dobrý konec. -
asi len preto, lebo pred vydanim tu bol taky grcny hype a vsetky tie komenty fanusikov aka genialna hra to je, a ked niekto vyjadril nesuhlas tak bol troll, debil, etc ?:)
-
The Witcher 2 SPOILER!!!
Jaká rozhodnutí musím učinit abych měl co nejuspokojivější konec ??? Hrál jsem na straně Iorwetha, nechal jsem popravit Stennise a nakonec jsem zachránil Saskiu... Bohužel to vyůstilo v prodej Flotsamu Kaedweňanům a v hromadné upalování všeho magického.... -
COH
Company of Heroes Complete Pack za 125 kč na steam , to nejde nekoupit : ) -
Nahod´jeden o kterém má smysl číst dál ....
-
No není to WOWfan ,aby tu byly oslavné ódy ...
Bojkot TSW *3* ? ..... Já to minimálnmě okusím , pokud bude čas . -
muzes nahrat vystup zvukovky
-
Já sem slyšel, že pět milionů, seems legit. Ne srsly.. proč psát o něčem naprosto přirozenym, co každej očekával. Každý MMO se nějakejch pár měsíců po releasu potýká s docela velkym odlivem hráčů. Nevim proč o tom hned hystericky psát..