Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Projektů co bylo úspěšně dokončeno je spousta.
  • MrSanta
    Co jsem koukal, tak snad vždycky za příspěvek dostaneš tu hru. Je to vlastně takovej pre-order hodně do budoucna.
  • MidnighT91
    tedy alespoň podle tohohle je to správně Arma 2: Reinforcements brings to the Armaversum two new factions -
    British Armed Forces (BAF) and Private Military Company (PMC). Play it
    separately or combine with original Arma 2: Combined Operations for
    ultimate military combat experience. Join massive online multiplayer
    battles with up to 50 players and hundreads of AI units
  • MidnighT91
    No však ano, jestly jsem to správně pobral tak dodatky British Armed Forces a Private Military Company by měly být oba dohromady součástí Arma 2: Reinforcements... Tohle právě ale nevím jistě tak se radši zeptám, vůbec se v tom nemůžu zorientovat...
  • Vrook
    Tak za prvý jsou příspěvky naprosto dobrovolný. A za druhý si myslim, že tam určitě je nějaká podmínka ve smlouvě, nějakej postih za neuskutečněnej projekt, na kterej se už vybraly prachy. To je snad jasný ne? Bez něčeho takovýho by to nemohlo nikdy fungovat přece. Kór v takovym rozsahu.
    Takže to pomáhá realizovat projekty a shánět "investory" (ještě líp - nejsou to ani investoři, protože po tobě nechtěj žádný procento ze zisku) a ještě to vydělává jako prase.
    Přijde mi, že dneska maj lidi tendenci vidět ve všem, v čem se točej prachy, nějaký zlo. Nechápu proč.
  • Hmmm a neleaknuly jim nakonec jako součást běžného update ? .... V každém případě Combined Operations jsou ochuzeny jen o Reinforcements
  • :) Právě takové veeelké letadlo ... Přece jen zatím všichni přispívají na projekty ale o ničem co bylo dokončeno jsem nečetl .
    Takže ano , určitě je to způsob jak podpořit tvůrce , kteří by v dnešní mašinérii nebyli schopni udělat hru tak jak chtějí staromilci . O tom žádná
    Ovšem zaplatit předem a nemít kontrolu .... je jako zaplatit cikánům za úklid , dám jim klíče od bytu a odejít s klidným srdcem do práce .
  • QFG

Není série , která by si zasloužila víc HD remake než je tahle :)
  • Vrook
    Proč? Kickstarter je podle mě nejlíp vymyšlenej projekt za dlouhou dobu. Jen mě s*re, že jsem to nevymyslel dřív. *15*
  • Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

:) Chceme .... ale stejně mne to k podpoře Kickstarteru nepřemluví ...
  • nechci kecat ale v dobe vydani balik combined operations obsahoval jen armu 2 + arrowhead, ty dlccka nebyli soucasti
  • Omlouvám se, že tu takhle spamuju, ale nemůžu si to nechat pro sebe - na GOGu je komplet Quest for Glory série!!! *1*
  • MidnighT91

Arma 2

Prosím můžete mi někdo říct jestly jsem to správně pochopil??? Arma 2 Combined Operations obsahuje základní hru + přídavek Operation Arrowhead... A Arma 2: Reinforcements zase obsahuje přídavky British Armed Forces + Private Military Company... Takže pokud jsem to správně pochopil stačí nainstalovat pouze Combined Operations + Reinforcements a budu mít v pc Armu 2 a veškeré přídavky které k ní vyšly je to tak ???
  • smejki

Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

kristepane. Devalvace významu Kickstarteru pokračuje... :-/

i když musím poznamenat, že začít video riffem z mého oblíbeného Zero Signal od Fear Factory je pěkná podpásovka. *1*
  • Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...

taky sem o to nezavadil... (: Myslím, že je nás víc, než si redakce myslí ( (:
  • MidnighT91
    Najde se tu někdo kdo hraje Red River nebo Dragon Rising ? Začali jsme to hrát s bratrem po lanu ale když jsou další dva členové týmu AI tak to není ono...
  • COD ne, už jsem úplně mimo z těch zkratek... Tak ještě jednou *3*

Company of Heroes (RTS, Relic) je na Steamu za 5 EUR, nabídka platí do 14.5.
  • EuroSamurai

Square Enix zažalováno :D

http://kotaku.com/5908796/kane--lynch-developers-sued-for-defaming-chinese-people
  • COD na STEAMU za 5 EUR

Viz. nadpis. Nabídka platí do 14. 5.
  • Gamespy: Exclusive! First Hands On with Grim Dawn

http://pc.gamespy.com/pc/grim-dawn/1224555p1.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit