-
Next.... mám hloupej telefon a nemám FaceBook, takže mně tihle naštvaní ptáčci taky minuli.
Spíše už bych si je zahrál naživo (viz ta virální reklama, která neunikla ani mně, jež televizi s reklamama úplně ignoruje a reklamy na netu blokuje :) -
Tak samozrejme,ze dneska prijit v herni branzi s necim oporavdu novatorskym ,neni zrovna jednoduche.
Ale vzdy by se meli snazit prinest neco sveho,vlastni pojeti zabehnuteho konceptu.Proste snaha aspon o trochu inovace,coz zrovna u teto hry nevidim.Proto bych se slovu "vykradani" v takovychto pripadu vubec nebal.
Co se tyce toho marketingu,tak je myslim jasne,ze to je taky celkem kumst a nemuze to delat kdejakej pepik.
Me slo spis o to,ze prodavaji neco,na cem moc zasluh nemaji. -
Vždyť jo. O tom jsem psal. Já ale furt nechápu, proč se dneska některý lidi na produkty podpořený velkou reklamou a marketingem koukaj zkrz prsty. Ona to neni pr*el dokázat něco takovýho. A označovat něco dneska vykrádačkou je takový zcestný. Ono vpodstatě skoro všechno je vykrádačka něčeho.
-
Ono spis jde o to,ze to je v podstate vykradacka spousty jinych her,jen zabalena do libiveho kabatku podporena velkou reklamou.
Takze pokud je na tom neco k obdivu,tak jejich marketing. -
AC III
http://www.youtube.com/watch?v=9Ke_1yd1nAE -
Jo jo, včera jsem koment psal po poslední revizi, ráno vytiskl a dnes poslední den odevzdával. Jen né bakalářku, ale absolventskou práci. *1*
-
Včera vyšel patch pro Risen 2, tak kdyby někdo nevěděl, tak...
-
Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...
Já se taky hlásím k těm, které tahle hra minula. Sice nejsem žádnej HC hráč, ale když už, tak pořádnou hru na PC a né nějaký šmudlání na phonu (aby mě někdo nepodežříval z trollingu, tak vlastním iPhone). Viděl sem pár videí z tohoto "zázraku" a nechápu, jak to může někoho bavit. Ale když to někoho baví, ať si to užije.. -
Protože to neni hra pro "nás" hráče. Neni to ani hra pro casual hráče. Angry Birds hrajou lidi cestou do práce, v čekárně u zubaře apod. Většinou jsou to lidi, co nikdy na žádnou náročnější hru ani nešáhli, nehrajou na konzoli a už vůbec ne na PC. A protože je těchhle lidí strašně moc, tak to má očividně tolik stažení. To, že my nejsme cílová skupina, ještě neznamená, že to je špatnej produkt. Naopak, díky tomu, jak se dokázalo Angry Birds proslavit, si toho produktu a jeho tvůrců cenim. I přesto, že to hrát taky nikdy nebudu.
-
Na GOGu je všech pět dílů "Quest for Glory"! *14*
-
Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...
Mne to ani neškrtlo - je to totální vykrádačka her z kongregate games akorát v kabátu skousnutelným středním proudem. A vůbec, tyhle hry jsou pro maminy a znuděné týpky v kanclu...já jsem hardcore hráč *5* -
ja sem na tom stejne.. kdyz se o tom zaclo vic mluvit tak sem to zkusil a zjistil sem ze je to uplne stejna blbost jako milion ostatnich flashovek na webu.. asi jedina hra co me na iphonu zaujala bylo cut the rope :) -
Já teda na této hře nevidím vůbec nic odlišného od dalších stovek katapultovek, které tady byly na netu i zadarmo dříve. Angry Birds má akorát udělanou dobře reklamu? -
j ja. Nikdy jsem si to nestahl, zkousel jsem to hrat u kamaradky a nebavilo mne to -
Jenom to, že už je téměř hotova. Amazon píše o datu vydání 25. května.
-
Náhodou v poho, mě to bavilo, takže na plnou hru se těšim.
-
Asi mesic nazpatek. Byla to verze se vsema poslednima updatama z Desury...
-
Kdy jsi hrál tu verzi s jednou mapou? Tohle demo vyšlo včera a obsahuje Qucik Battle mód a cca první čtvrtinu hry (výzkum laserových zbraní, výroba brnění...).
-
Nikdy jsem nemel tak uklizeno jako pri zkouskovym :D
-
Podle mě 90% studentů ví o čem mluvíš. *15* V podstatě jenom představa toho, že bych měl nějakou práci hotovou dopředu a bez stresu, je pro mě nesplnitelnej sen. A v mym okolí to tak má absolutní většina lidí.