-
jindra.veliky
Jaká slova se dají doplnit za nick tohoto nepochopeného génia? -
Prometheus
Prometheus bude mat nakoniec R-kovy rating, potvrdilo to oficialne studio FOX -
GOG nezůstává pozadu a má taky předobjednávku. při koupi Alana Wakea s další slevou vyjde na $11.24
-
Tak já osobně z Diabla 3 taky nebyl nijak extra unešenej, ale když se podíváš do diskuzí, tak lidi většinou unešení jsou.
-
Blizz bych zrovna za svatousky nepovazoval a ta kvalita uz taky neni co byvala.
-
jak vyprodaný? Český shopy maj 16. v pohodě collectorky na skladě..
-
no právě... tohle je prostě ten případ, kdy kupní síla určuje, jestli chtěj radši "úžasný" komunitní funkce a DRM jim nevadí, nebo jestli to chtěj čistý bez DRM (a komunitní funkce má GOG taky)
volí naše peněženky, takže já jdu na to... -
Tojo, Diablo III je mocná čarodějka *1*. Už aby tu byl ten Grim Dawn...
-
Řekl bych, že to ale vyhrává Diablem 3 a Starcraftem 2.
-
Blizzard mě taky napadl, ale přece jen má WoWko. To tu nemá zrovna valnou pověst...
-
Valve, CD Projekt, Blizzard.
Jinak odpověď na otázku níže: Heh, máš recht, v poslední době hraju fakt asi jen MMO bety a brouzdám na netu. -
Trojice? Mě napadá už jenom CD Projekt...
-
Oki. Máš vůbec čas na jiné hry, když každou chvíli žhavíš nějakou betu *15*
-
Jejda jejda.
Víš jistě, že Valve je ve svaté trojici PC vývojářů, kteří tady požívají velké vážnosti... -
Nam So-Yoo z Blade & Soul.
Tak nějak jsem se dostal do třetí korejské uzavřené bety, tak to mírně oslavuju.
Hmm, jistě, nepochybuju, že je Grimrock velmi dobrá hra, ale když už jsi ji nadhodil, tak jsem si nemohl pomoct než vyjádřit svůj názor. -
A hej vlastne, je to ono, som si to pred tým neprečítal poriadne...
-
Mno, myslím že názor nejakého umasteného trola bývajúceho kdesi na konci sveta má Valve pekne hlboko v...
-
Ringo: LoG byl jenom takový příklad na odlehčení situace. Slováci včera porazili USA - to je taky třeba zázrak *15*
Co to máš za stvoření na nové ikonce? -
Portal 2
Ľudkovia, nevyšiel náhodou ten mapeditor do Portal2? V novinke aktualizácií píšu čosi o Portal puzzles...
Btw, stále mám Portal2 na výmenu, ak by niekto chcel :-) -
High-Five?