-
(Nyní již bývalý) viceguvernér Jižní Kalifornie utratil přes 12 tisíc dolarů z peněz určených...
drobná chyba... je to Jížní Carolina a ne Kalifornie -
Max payne 3 screenshoty!
http://www.rockstargames.com/newswire/article/22501/max-payne-3-screens-the-streets-of-new-york.html -
Luxusně vypadající, doma "na koleně" vyrobená steampunková verze Portalové pušky.
Tak ta je mocná... -
http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/03/15/baldurs-gate-i-ii-getting-enhanced-editions-starting-this-summer/
První screeny z BG Enhanced Edition prý budou už příští týden! -
To recenzoval David Sillmen? Podle mě jeho recenze za moc nestojí (něco ve stylu: "rychle něco zplácám, abych dostal zaplaceno...")a v drtivé většině případů mi přijde dost mimo.
Ale je fakt, že v záplavě těch devítek a desítek jde o odvrácenou strany barikády a to se vždy hodí. V kontroverzi navíc pokračuje i tím, že považuje konec za velmi povedený. -
Ono je toho víc (http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=19262), ale z mého pohledu singlisty byl právě největší bolestí ten příběh. Jiné výhrady k jednotce nemám.
-
Co lepší příběh, ten u coop hry může klidně hrát vedlejší roli (ale potěšil by), BL2 bude konečně mít podporu nastavitelného FoV, UI upravené pro PC (podpora myši) a pravděpodobně se i zbaví GameSpy (odpadnou problémy s účty, porty a matchmakingem)... *3*
-
Hafo lidí tomu dává kolem 8/10 (viz třeba Angry Joe), mimo jiné kvůli konci, quest logu, počtu parťáků, praktikám EA, problémům u PC verze atp., takže 7,5/10 je reálné. Samotná recenze ale podle všeho nestojí ani za starou bačkoru, takže...
-
Ta recenze je zcela mimo - říká, že průběh hry nic moc, ale že konec to zachraňuje. Přitom je to zcela naopak - průběh hry je super, ale konec to zabíjí.
-
Český web dal ME3 75%
Tož jeden český web dal zrovna Mass Effectu 3 75%.
Co na to říkáte? Odvaha spravedlivě ohodnotit? Senzacechtivost? Oboje zaráz? -
V Borderlands 2 v porovnání s prvním dílem několikanásobně (odhadem 6-10x) nabobtná počet dialogů,...
To rád slyším, (ne)podání příběhu my příšlo jako největší (a vlastně jediná) slabina prvního dílu. -
Dnes večer můžete od desíti sledovat přímý přenos z předávání cen BAFTA.
Nič moc jako... Aspoň že Best Game vyhral Portal 2... -
Stoneboy, brácho, kolik ti EA/Bioware platí? *15* *2*
-
Dal bych, bohužel nemůžu modifikovat příspěvky (nejsem registrovaný... ).
-
Third-person akce Conflict: Denied Ops je na Green Man Gaming k mání dočasně za 150 Kč.
to bych nechtel ani zadarmo *15* -
Přesně tak. To chybí mně + nějaký "closure" ohledně všech postav.
A dal bych do spoileru i tu konverzaci s Cruciblem, lidé neví, že s ním nakonec můžeš mluvit. -
Jak jsem psal už několikrát na různá místa, mě osobně konce nevadí. Nevadil by mi ani dobře udělaný happy ending (LoSB...), ale rozhodně bych se přimlouval minimálně za rozšíření konverzace s Cruciblem. Osobně jsem se třeba divil, proč nemám možnost říct
nechci si vybrat ani jednu z možností a zkusit Crucibla přesvědčit o něčem dalším... . Ale bez konverzace to jde těžko. -
Jade Empire jsem jako jedinou "moderní hru" od BW nehrál (no hrál, ale tak hodinu), takže o příběhu, postavách atd. nic nevím. Ale imho. pokud příběh funguje v kontextu hry, tak si není na co stěžovat. Příběhy v Mass Effectech třeba fungují výborně (i když se musí na rovinu přiznat, že hlavní příběh v ME2 je asi nejslabší stránka celé hry...)
Ale třeba v TORu mám sith inquisitora (na kterýho nemám vůbec čas) a po odletu z domovské planety sithů jsem dostal celkem silný KOTOR flashback (zase se něco hledá všude po galaxii....). -
Minimálně. Nevím, jestli by měli přidat do hry nové konce (podle různých peticí), ale odfláklé jsou, nebo tak tedy minimálně vypadají po vystřiženém contentu, a měly by být opraveny.
-
Tak to ti závidím. Mně to padá každou chvílu. A to tam mám snad všechny možné patche. Způsobuje to widescreen patch. Hodně lidem to při nahrávání menší lokace padá, stejně jako mně.