Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důležité je, že se pro to už (pravděpodobně) vyvíjejí hry, takže kdy to oznámí oficiálně není až tak podstatné. Osobně neočekávám, že by to vyšlo v dohledné době i vzhledem k několikaletému vývojovému cyklu většiny her.
  • Mě strašně bavilo získávat war assets. Když jsem v půlce "měl plno" a na konci víc než 7 000 bodů, tak jsem si říkal, jak jsem na tom dobře. A čekal jsem, jestli si někde budu moct vylepšit war readiness... a nakonec taková podpásovka. No, ale dvousekundový prostřih na přeživšího Sheperda by to stejně nezachránil, ta hra potřebuje alespoň jeden smysluplnej konec - jak je v petici - dosažitelnej bez MP.
    To chce člověk tolik? Po nějakých 120 hodinách hraní zachránit galaxii, setkat se s Love interest a poplácat Jokera s EDI po zádech, jak jim to spolu sluší...
    Trochu mi to připomíná ne úplně uspokojivý konec DA - tam šlo buď zabít sebe, nebo Alistaira, nebo nechat Morigan vytvořit malé monstrum. Ale tam aspoň následovalo textové zhodnocení toho, co se stalo poté...
  • Vrook

V brzké době / na letošní výstavě E3 nebude po novém Xboxu ani vidu ani slechu. Tento rok je...

Takže když vemu v potaz to, že ps a xbox vyjdou v přibližně stejnej moment a ms teď ohlásili no xbox on e3 this year, znamená to, že minimálně rok a půl se hry zase nikam neposunou. Pamatuju si, jak to kdysi jelo dopředu a každá nová hra vypadala líp a líp. Dneska si, až na pár výjimek, který se odprostěj od vytváření konzolovejch portů, člověk zahraje furt ty stejně vypadající hry a vývoj je v nedohlednu. Na hov*o situace..
  • MishKonn

Konec Mass Effect 3 je prachsprostě zkopírovaný?!

http://www.youtube.com/watch?v=rm82gjZDIDU

Tak tohle je fakt přeháňka - převzáno od člověka komentujícího u článku ohledně konců ME3.

Všimněte si pozadí, názvu songu, porovnejte s koncem ME3 a pak se podívejte, kdy bylo video uploadnuto. A ty ironické lyrics (vůči konci ME3 a celé sérii ME) tomu jen dávají korunu. To je hnus, velebnosti....

/pozn.: Spoiler-free. Kdo nedohrál, nepochopí.
  • je trapny jak z toho udelali grindovacku.. at uz ziskavani war assetu (EMS) skenovanim, nebo multiplayerem..
  • Nové díly herní série Mass Effect se budou odehrávat před či během událostí hry Mass Effect...

Jup naprosto s tebou souhlasím, Měl jsem Galaxy readiness na 100% a patlal jsem se s každým vedlejším úkolem. 40 hodin jsem se královsky bavil ale pak...přesně jak říkáš posledních 10 mnut kompletně zabilo celou sérii hry. Osobně jsem se značkou Mass Effect asi zkončil.
  • Tak ta novinka mluví o "nových dílech" - myslel jsem, že se vztahuje na to, co Bioware před vydání ME3 říkal: cca "Sheperd končí, ale nechte si savy, možná půjdou použít v dalších hrách".

Ale mně je to skoro jedno... dokud neudělají ten ending z petice a neodstraní nutnost se patlat s multiplayerem pro dosažení nejlepšího konce, tak jsem s celým univerzem skončil. Další velká zklamání si nechám ujít. (a to jsem ME obhajoval jak blázen až do těch posledních 10 minut hraní ME3 - když jsem pak stál před třemi naprosto tupými volbami a pak jsem ještě musel zkousnout nepromyšlené a odfláknuté video, tak jsem dlouho nechápavě civěl, jestli je to vůbec možné)
  • Nové díly herní série Mass Effect se budou odehrávat před či během událostí hry Mass Effect...

To ale není přesné, jediné, o čem se mluví je DLC. Tam je zatím potvrzeno, že se budou odehrávat před koncem ME3 a ne po něm. O ME4 a dál nikdo nemluví... Takže ta novinka je taková divná...
  • braveman
    Díky za tip, už teď ho lze najít v GamesTV, později proběhne i jako bleskovka *3*

I Bioware má problém pokračovat po těch paskvilech, které nám předvedli jako endingy ve trojce. :-D
  • MrSanta

Grim Dawn - video

Čtyřminutové gameplay video pre-alpha buildu Grim Dawn: http://www.youtube.com/watch?v=XYI2DMPWpWg&feature=g-all-u&context=G24ade94FAAAAAAAACAA
  • GlaDOS

Atari, Wizards of the Coast a Overhaul Games pracují na rozšířené edici Baldur’s Gate a Baldur’s...

Prosím, ať engine vylepší i u Planescape Torment. S tou modifikací na lepší rozlišení se to nedá pomalu hrát, tak to padá.
  • Cahir
    Baldursgate.com - stránka už je funkční.
  • MrSanta
    Tak to je pro mě dobrá zpráva. Teda "dobrá", vzhledem k tomu, že na léto jsem si plánoval DE:HR a F:NV. Teďko nevím co dřív a kde na to vzít čas. Scheiße *3*
  • ucho
    no já hru ještě nehrál, proto jsem si ji o vánocích koupil :) tak teď jestli je to tedy pozitivní zprává i pro mě :D
  • MrSanta
    Máš můj obdiv za opravu, i to mínusko jsem ti změnil za plusko. Úroveň spoilerů každý hodnotí jinak, někomu stačí i vyzrazení planet na které se podívá.
    Z tebou popisovaných bugů jsem nezažil jediný, proto jsem se ptal. Mě hra dělá jediný mini-bug a to je, že mám semotamo grafické artefakty u spodní hrany obrazovky. Neděje se to na Normandy, na Citadele ani v animacích či při pohybu v menu. Ale v misích je mívám. Zajímavé je, že při kotrmelci to zmizí... Stejně tak po restartu hry a nahrání pozice to tam taky není. Doufám, že to opraví. Nový ovladač na grafiku to nezachránil.
  • Spoilery: OK, i když podle mě to stěží spadá do kategorie spoilerů.

Bugy: Nelze ukončit pár questů (nejčastěji ten s Hanar diplomatem), trhané animace (instantní změna pozice postavy), zasekávání se u Jokera, postava se občas objeví ve vzduchu nad překážkou, mizející modely postav při rozhovorech (u mě asi 15x za hru), rozhovory bez kruhu se občas předčasně ukončují, nedodělané levely (chybí kolizní mapy, prolínají se některé objekty, třeba na Normandy v hangáru je vidět mimo "mapu").

Zkrátka bugy tam jsou, moc jich není, ale po technicky skoro bezchybné dvojce se čekalo něco jiného.
  • Cahir
    Tak nakonec jde prý o BG Enhanced Edition. Lepší než nějaká blbost na tablet řekl bych. No a určitě výborná zpráva pro lidi, kteří sérii ještě nehráli. No nic, třeba bude můj další průchod hrou lepším zážitkem.

Hra by prý měla vyjít v létě.
  • MrSanta
    Za prvé jak zabugované? a za druhé je fakt nutné všude vypisovat potenciální spoilery ke hře, navíc v tématu, kde by to nikdo nečekal? Když už máš chuť dávat najevo své znalosti hry, tak tu je taková šikovná věcička jako spoiler tag.
    *16*
  • Nejlépe hodnocenými hrami v novém čísle Games TM č. 120 se staly Mass Effect 3 a Journey s devítkou,...

Mass Effect 3 a Journey... Pokud jde o mě, bezproblémové nádherné a originální Journey by si zasloužilo klidně i tu desítku, zatímco zabugované, vizuálně horší jak dvojka a s několika hodně špatnými scenáristickými rozhodnutími (nesmrtelný kyborg na Marsu, nesmrtelný boss na Asari homeworld, konec hry) si 10 nezaslouží (9 klidně, ale ne 10).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit