Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za 5 minut dojde k odhalení poselství na homepage hry Baldur's Gate.

já nic nevidím
  • Ringwraith
    Zvědavost:

Pokud vyjdou nové konce jako DLC, koupíš si je?
  • umm

Páááni, jen chci říct...ME3 dohráno, vážně skvělá hra a užíval jsem si ji, ale...ty konce! Co to sakra má bejt?! *8* *8* Jak to mohli tak zabít v posledních pěti minutách?
  • MikeKing
    Spíš bych vinil recenzenty, kteří FNV hodnotili jako "Stejnou hru jako F3 pouze s horšími questy".

Dodnes mi tohle "hodnocení" z jednoho českého webu nedá spát. *16* *1*
  • Cahir

V Obsidian Entertainment se muselo propouštět, jelikož studio nedostalo od Bethesdy bonus. Ptáte...

Bethesdo, sama umíš hov*o, po*rala jsi jednu z největších legend a ještě máš tu drzost vyvyšovat se nad lidi, kteří vytvořili jediného duchovního nástupce původní série.
  • status smazán .-)
  • V Obsidian Entertainment se muselo propouštět, jelikož studio nedostalo od Bethesdy bonus. Ptáte...

Heh to jako fakt? No to snad.. V Bethesde je to skutecne jeden kkot vetsi nez druhej. A ti recenzenti take. Zohlednovani bugu v recenzi se mi nikdy nelibilo. Obsah je na prvnim miste!!
  • ucho

Indie Royale

http://www.indieroyale.com/

Hard Reset, Jolly Rover, Vertex Dispenser, DLC Quest
  • EA potají připravuje Baldur's Gate: Modern fantasyware. 1st day DLC bude obsahovat hratelnou postavičku Riccitella!
  • Mahcake

Top Gun: Hard Lock bude první hrou od 505 Games, která k odemčení multiplayeru vyžaduje aktivační...

Zlatý časy CD klíčů. :)
  • Ty woe,to bude blbost *1* už to vidím..
  • matt

Diablo 3 - Datum vydání oznámeno

Diablo 3 vyjde 15. května!
    http://eu.battle.net/en/int?r=d3
  • rancor1223

Přesně ve 20:00 skončí odpočet na homepage Baldur's Gate. Jsme napnutí jak kšandy.

Aby to nakonec nebylo stejný překvapení jako posledně s Lionhead, nebo kdo to byl *1*
  • Až ty moje plivance začínají hořet,jak když si odplivne čert. *1*
  • A ještě by to mohlo být v browseru jako Drakensang Online:-D.
  • akcne rpg *11*
  • ta šipka jen vypíná a zapíná zvuk :) a taky doufam ze to bude remake... jestli to bude nejaká blbost jako třeba ten port na mobil tak mě to fakt naštve *16*
  • Core

Yesterday - adventura vyjde již příští týden

Nová adventura od studia Pendulo vyjde již příští týden, konkrétně ve čtvrtek 22. března (oznámilo Focus Home Interactive). Čili kdo měl rád Runaway, tak se těšte.
  • Core
    Nestraš! *1*
  • Prorokuju f2p mlátičku ze světa Baldur's Gate.:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit