Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    MASAKR!!! Dejž to ať se vzkřísí Infinity engine ve své celé kráse!!!!!!!
    Apropo, reaguje nějak ta play šipka v levém horním rohu? Mně to tady nijak nereaguje... Má něco spouštět?
  • Core

Šéf firmy Razer se omluvil za to, že když mu bylo 11 let, hrál pirátskou kopii Wasteland. Jako...

Mazec! Přeju jim to. Pokud bych měl na něco přispět já, tak na české old-school RPG Nyrthos. Kluci z BeerDeer by to měli zvážit. Určitě by se našlo XY lidí, co by jim nějakou tu kačku přispěli. Už jen proto, že na Nyrthosu dělají ve dvou (!) + hudba a vše si financují sami.
  • EuroSamurai
    Jen at to není port pro android ale hd remake!
    A jen at tam v 8 hodin nenajdem trollface!
  • Ellendway

Šéf firmy Razer se omluvil za to, že když mu bylo 11 let, hrál pirátskou kopii Wasteland. Jako odškodné nyní zaslal 10 tisíc dolarů na vývoj pokračování, jenž za necelých 24 hodin překonalo původní plán s výběrem 900 tisíc dolarů na realizaci.

Kdyby raději vydali sluchátka, které slibovali na konec roku 2011... Ale jinak si zase udělal nádhernou reklamu.
  • MrSanta
    Oops, chybka. Smazáno
  • tak, kickstarter projekt na Wasteland 2 ziskal viac nez 900k $ za 24h :)
    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2
  • Na http://baldursgate.com/ běží 24h odpočet :)
  • rancor1223
    Kdo říká diktovat? Já bych jen chtěl dostat kompletní hru! Hru za kterou jsem zaplatil! *16* Je to stejné jako kdyby ustřihli Pána Prstenů ve chvíli kdy Frodo zničí Prsten moci. Myslíš že by nikoho nezajímalo jak to skončí v Aragornem, zbytkem společenství a Středozemí vůbec? Tady je to stejné - rád bych věděl jak galaktická společnost přežila zničení MR, kdo z mé posádky zemřel, atp. Chci až tak moc? Nemyslím si...

Jenom dokazuješ, že pořád ještě existují lidé/hráči, co si v klidu nechají sr*t na hlavu.
  • Exkluzivitu na patch? Čeho já se ještě nedožiju *1*
  • Cahir
    Je to jejich hra a tak si s ní můžou dělat, co chtějí. *3* Mně spíš nejde na rozum, jak si můžou hráči dovolit jim něco diktovat.
  • montatatana

Alan Wake má budoucnost! Celosvětově se prodalo přes 2 miliony kusů hry na PC a X360.

Proc ty zpravy posledni dobou tak casto dublujete? Si staci precist "velky" novinky z minulyho dne ne, aby se vedelo o cem uz nepsat :)
  • rancor1223
    T sice ne, ale PS3 má týdenní exklusivitu takže se čeká na PS3
  • rancor1223

Codemasters vyhrálo závod o exkluzivní smlouvu s F1. Vývojářské studio tak na nás po několik...

Fajne
  • Hairy_Ass
    Z toho, co se píše na Eurogameru, jsem pochopil, že oni nemíní přidat ani ty dva "další" konce.
  • MishKonn
    Je mi to docela jedno, protože mám PS3, ale podpis jsem přidal :)
  • Nový patch pro Battlefield 3 momentálně prochází certifikací u firem Microsoft a Sony, datum vydání...

omg na PC zadnou certifikaci nepotrebujou, at uz to vydaj...
  • MidnighT91
    Oni si to dovolit můžou, je to přecijenom jejich hra... Nicméně s konci vůbec nic dělat nemusejí, stačilo by formou DLC přidat dva nové... Jeden naprosto špatný kdy se Reaperům podaří vyhladit celou galaxii a poslední záběr by byl na Liařin archiv zahrabanej v písku na zdevastiované zemi http://www.youtube.com/watch?v=-WwAwSz_kVU... A druhej konec by byl pravej opak...
  • MidnighT91

Codemasters vyhrálo závod o exkluzivní smlouvu s F1. Vývojářské studio tak na nás po několik...

Codemasters? No to máme teda všichni radost...
  • rancor1223

EA/BioWare nehodlá s konce Mass Effect 3 nic dělat?!

Údajně jsou s konce spokojení! *16* Nechápu jak si něco takového mohou dovolit?! Jako by nestačilo jakou ostudu si udělali s Dragon Age 2. *16*
  • MickeyMutant
    Jak můžeš vědět, že to není jeho portrétní fotografie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit