-
Adventurní počin od Telltale Games s názvem s názvem Fables vyjde ve 3. čtvrtletí tohoto roku,...
Hlavně doufám, že tam bude co nejvíce QTEček. Mačkat co nejrychlej jeden čudlík je totiž velmi zábavné a naprosto to člověka vtáhne do děje. -
Uz se to tu probiralo 10x... jsou tam mimojine i jednotky CSLA ktere mluvi cesky, stejne jako nemecke nemecky, ruske rusky atd.
-
@ Cahir: Jej, to ti závidím, že si dáváš opáčko jednotky a dvojky. Já si to plánoval, ale nějak nebyl čas. Teď kolikrát marně pátrám v paměti odkud některé postavy znám. Co mě ještě docela překvapilo je Ashley (randil jsem s ní v jednotce). BioWare skutečně zapracoval a napětí mezi ní a Shepardem cítím od prvního setkání. Málem jsem i zalitoval, že můj Shepard podlehl kouzlu Tali *1*. Myslím, že člověk který si užil oba předchozí díly bude spokojen i s trojkou. Vzhledem k tomu, že ty patříš do menšiny nás hráčů, kteří se bavíme u DA2 si troufnu říct, že tě ME3 bavit bude. Uvidíme co ten konec, žádné články k tomu nečtu, ale musel by být skutečně hodně de*ilní, aby mi totálně skazil dojem z celé trilogie.
-
to je vacsina deciek tu, rodicia im platia :)
-
Vzhledem k tomu, že tam jsou i československé jednotky, tak asi ne *3*
-
John Romero chystá vytvořit dobrou old-schoolovou FPS. Předběžné datum vydání se oznámit neodvážil.
... Po Daikataně se mu ani nedivim :D -
Vsadim se že to má jako být ruština:)
-
*fake - tam má byť
-
dik za info, síce bol zdrojový email support@steampowered.com, ale v adrese som si všimol, že je okrem mojej adresy ďalších asi 40, ktoré mali podobné začiatky. Na základe infa od teba a toho to zistenia považujem ten mail za fakt a mažem ho.
-
Pogooglil jsem...
http://forum.battleforce.cz/viewtopic.php?t=183&p=48374
Sjeď si trochu dolů a podle toho, co tam někdo píše to vypadá, že na ten odkaz klikneš a pak to po obě chce vyplnit login a heslo do Steamu. A to by udělal jen hlupák... -
toto je ten konkrétny link http://steamsupport.1gb.ru/steam.htm tak neviem
-
Wargame
http://store.steampowered.com/video/58610/81436?snr=1_4_4__107_5
na konci videa zazní česky "rozstřílíme je na maděru". -
Pokud vím, tak Valve zatím pouze rozesílá pozvánky vybraným novinářům a některým hráčům předchozích dílů.
Pokud tě mail směřuje na odkaz .ru, tak bych na to já osobně v žádném případě neklikal. -
Otvorený beta test CS: global offensive
Neviete náhodou niečo o tom, že sa práve spustil otvorený beta test nového CS? Pred asi 30 min mi prišlo heslo do toho beta testu na mail. Nejako sa mi však nedarí nájsť nikde na nete o tom info. Neviete niekto o tom niečo? Či to náhodou nie je nejaký fake keďže v maili je aj link na ktorý treba kliknúť, ale má koncovku ru. Tak sa mi to moc nezdá. -
Díky Santo! Jsi mi oporou v těchto těžkých časech *1* Vidím to tak, že jsou pro tebe u hry podstatné ty samé aspekty jako u mě. A tudíž jestli se bavíš ty, budu se pravděpodobně bavit i já. Jsem rád, že jsi zmínil návaznost. Já se teďka piplám s Shepardem ve dvojce (jedničku už jsem zdárně opět dohrál), abych měl dobrý save na trojku. Jestli se to všechno promítne, budu jen rád.
Osobně je mi taky u prd*le, co komunita říká, protože většinou jsou to prostě hysterické bláboly, které buď věci přehánějí a nebo si prostě vymýšlejí. Kdysi jsem brouzdával po bioware fórech (asi před rokem jsem se ujistil, že se jedná o totální žumpu) a v záplavě všech těch nenávistných a často velmi banálních výkřiků jsem našel dohromady tak 5 postů, které jsme shledal trefnými a podepírajícími se o dobrou argumentaci. Jejich kritiku jsem přijal a ztotožnil se s ní. Ale je pravidlem, že v podobných postech se nezapomněly zmínit ani klady hry - konstruktivní lidé byli prostě vždycky fér.
Tak uvidíme, jestli mě poprvé v historii Bioware zklame. Zatím díky za dojmy. -
Rozhodnutí o vydání PC verze Dark Souls už neleží na vývojářích (From Software), ale jen na...
Ja jen doufam, ze pokud to klapne a na PC to vyjde, ze se mnozstvi podpisu pod petici bude rovnat poctu nakoupeni a ne zpirateni. -
Zatím nejsem moc daleko, odehráno zhruba 21 hodin. Z toho jsem ale minimálně 4 hodiny prolejzlal každý kout na Citadele, nějaký ten čas strávil hledáním zdrojů na mapě galaxie a taky testováním zbraní na střelnici Spectre. Hra mě baví, hard-core obtížnost je pro mě někdy hodně hard, ale boj je zábavný. Akorát některé bitvy jedu klidně i víc jak 5x. Stačí jeden přehlídnutej granát, nebo hodně nepříjemná startovní pozice a je vymalováno.
K příběhu se těžko vyjadřovat, zatím jsem se ničeho mimořádného nedočkal. Propracovaná je hra hodně, třeba poslouchání debat NPC na Citadele má něco do sebe. Rozhovor psychologa s asarijským komandem, nebo když si své zážitky z invaze vyměnují člověk a batarian - tyhle okamžiky mají něco do sebe.
Po zkušenostech z dvojky, když mi zhebly rybičky, jsem za 25k creditů zakoupil speciální akvárko, které i samo dávkuje krmení. Zatím mám dva druhy rybek a na palubě Normandy jsem našel space hamstera.
Návaznost na předchozí díly je skvělá, každou chvíli člověk potká nějakého známého. Kolikrát se na ně už ani nepamatuju, přece jen to je víc jak rok, co jsem hrál oba díly.
V rozhovorech si člověk užije legraci, Joker zase vede, ale ostatní mu zdatně sekundují. Když Wrex zabručel "I'll be back" tak jsem se rozesmál nahlas.
Zatím jsem spokojenej a nenašel jsem nějakou závažnou věc, kterou bych hře vytknul.
Nízké textury jsem ani nepostřehnul, takové prkotiny mě u hraní nazejímají a co si myslí "komunita" mi je taky u pr*ele. Rozhodující je zábava a té mi zatím ME3 poskytnul hodně. -
Taky to je... sakra dobré. *4*
-
Star Wars: The Old Republic mělo ke konci února skoro 1,7 milionů platících předplatitelů.
Taky mám ten pocit. Spousta lidí si zaplatila 2 měsíce a jeden dostala zdarma. Tedy do konce března. Potom už to bude s předplatiteli slabší :-) -
Assassin's Creed 3 Vás rychle vtáhne do akce, k první popravě prý dojde do 30 sekund od zasunutí...
se budem muset asi probojovat loading screenem *3*