-
Já nevim ale mě od dob kotoru jejich rpg hry přijdou na jedno brdo např. Jade Empire je dokonce příběhově to samý co kotor jen je to zasazený do Číny a má to ještě víc osekanej gameplay. -
Takto, dokud nebudu mít v ruce The Final Hours of ME3, tak mě v tomhle neber moc vážně, výstřižkům na BSN moc nevěřím. Jenom jsem se je tady pokoušel replikovat, ale je možný, že je v té knížce kontext, kterej se tam neobjevil.
A o posádce jsem nemluvil (a oni teda asi taky ne, tak to nevyznělo, toprůhledný dítě by o nich stejně asi nic nevědělo.
Jak jsem psal v dlouhé odpovědi o kousek výš, textový epilog by ME3 slušel. -
No, tak na větu, že si "Tajemství vesmíru ME nechají pro sebe", nemůžu říct nic jiného, než:
That's f*cking bullshit, man.
Jak už napsalo spoustu lidí, hraju tu hru, abych se dozvěděl odpovědi na otázky, které nastaly v prvních dvou dílech, abych se dozvěděl, co se stalo s posádkou, se kterou jsem si přes 150 hodin herního času a za obrovské množství peněz vytvořil vztahy, a oni si dovolí říct si "Necháme si to pro sebe"? No deal. -
Pokud jsem správně pochopil, proč se rozhodli ho vystřihnout, tak to bylo proto, aby zbytečně nekomplikovali tu poslední konverzaci (původně tam měly být normální investigate možnosti). Prostě se scénáristi společně rozhodli, že si tajemství vesmíru ME nechají pro sebe. Já bych to neudělal, a když jsem hrál, tak jsem absenci toho rozhovoru pocítil.
Ale zase, bylo to jejich rozhodnutí a já ho respektuju. A jestli to bude DLC, tak za něj imho nebudou chtít nic. -
Nové díly herní série Mass Effect se budou odehrávat před či během událostí hry Mass Effect...
Velmi dobrá recenze na ME3 se kterou souhlasím prakticky ve všech bodech - http://www.youtube.com/watch?v=TFq531vkNOY&feature=g-all-u&context=G2c8e44fFAAAAAAAAEAA
btw moje reakce na ending byla úplně stejná. *1* -
Shepard přežije jenom po konci destroy, který má teda hodně zvláštní následky (pro mě jako paragona). Nikdy jindy ne. EMS pokud vím ovlivňuje potom hlavně to, jestli musíš
zachránit Andersona, nebo nemusíš , ale to nevím, co přesně ovlivňuje, protože jsem to nezkoušel. A syntesis je nejlepší konec, protože zabraňuje jakémukoli budoucímu opakování cyklů tzn. nemůže nikdy nastat další válka organik vs. syntetik. Ale to je individuální. -
Syntéza je nejlepší? Všichni se víceméně stanou reapery a je to dobrý konec? Ano, ten jsem otevřený měl a samozřejmě jsem ho nezvolil. Konců je více a je potřeba 5k bodů na ty nejlepší varianty, kdy zachráníš Sheperda a zvolíš si pak, co chceš (kromé syntézy, kde Sheperd vždy zemře). Tyhle nejlepší konce myslím.
-
No...já si myslím, že to jen přihodilo k tomu celkového dojmu odfláknutého konce.
Jinak s The Final Hours jsem neměl tu čest, ale pokud říkáš, že byl content vystřižen bez logického důvodu, tak je tu jen jedno vysvětlení - možnost prodat ho později jako placené DLC. -
Budu reagovat sem... "Nejlepším" koncem se imho (a nejenom imho, tenhle názor má i spousta lidí na BSN) myslí syntesis, na ten potřebuješ myslím 3500 nebo kolik EMS, takže ho v pohodě můžeš dosáhnout bez MP. Pokud vím, tak se některé assety počítají nějak divně (třeba jsem si nevšiml, že bych dostal Destiny Ascension, i když jsem ji údajně dostat měl, takže bych počkal na patch, BW o tom problému ví).
To, že se tobě a 40k lidem nelíbil konec ještě neznamená, že ho BW změní (imo ho upraví a rozšíří, ale to sem nepatří). Měl jsem podobnou představu jako ty, tzn. Shepard+Liara+blue children, ale na druhou stranu, obětoval jsem se právě pro svůj LI, takže v tom, že se zatím toho happy endu nedočkám mi moc nevadí. A píšu zatím protože viz. výše a protože Bioware pořád dokola opakují, že fanoušky poslouchají a vyjádří se, až ME3 dohraje víc lidí (a nikdo je neposlouchá....).
A s tím textovým epilogem máš pravdu, pokud si Bioware neschovává tyhle informace do ME4 (který by začal třeba 15 let po konci ME3, ale to spekuluju, v opačném případě by ME3 textový epilog určitě slušel)
Arenoth: Ok, jestli sis za tři hry nevytvořil dost silný vztah k postavám na to, aby přežil slabších 10 minut, tak proč ne. Kdybych měl čas, tak bych se hned pustil do celé série znovu (taky jsem asi hodinu po dohrání hned nainstaloval ME1). Zatím si po večerech čtu Revelations. -
Jenom tak mimochodem, to není konec, ale epilog pro ty, kteří hru dohráli dvakrát nebo importovali postavu z ME2. Ta scéna se spustí až po titulcích a není až tak podstatná. O tom, kdo je autorem toho obrázku nevím nic a ani mě to moc nezajímá, pokud Bioware někde uznali, že není jejich a dohodli se případně s autorem na použití, tak v tom nevidím problém. A pokud ne, tak je autor může žalovat.
-
Tyhle konspirační teorie už mě fakt unavují. Tvůrci očividně chtěli udělat konce takhle (to, že z nich spoustu věcí vystřihli moc nechápu, ale rozhodli se tak sami, viz. The Final Hours of ME3).
Já osobně s konci (koncem, viděl jsem jeden) problém nemám (hrál jsem ME1, ME2 a četl všechny knížky a komixy), i když of course mohl obsahovat i vystřižený materiál, tak nic mi nezkazil a nemám důvod nadávat Bioware/EA. -
Hmm, mně se v tom zase začíná rýsovat EA.
Dokud BioWare makalo na vlastní pěst, jejich hry byly výborné. Obviňuju EA z toho, jak dopadlo Dragon Age 2 (uspěchané vydání, snaha vyždímat ze značky maximum peněz za minimální dobu, podpořené vyjádřeními hudebního skladatele pro DA2, který se nechal slyšet, že ho EA ani pořádně nenechali dodělat svou práci) a když vážně přemýšlím o tomto, proč by celá ta hra byla tak NEUVĚŘITELNĚ našlapaná, ale tak strašně, strašně moc epická, při hraní jsem si říkal, že je to jedna z nejlepších her, které jsem hrál...a pak byl konec tak neuvěřitelně odbytý? Rings any bells...?
Trošku mi to zní, jakože se BioWare postavili za svoje dílko, řekli, že to udělají tak, jak chtějí, a z větší části se jim to podařilo...a pak najednou bum, a spadli do toho s EA znovu.
Prasárna největšího kalibru. -
Počky na Wii U.
Objevily se zvěsti, že ho Nintendo upravuje, aby na něm jel UE4.
A spousta Českých PC hráčů(tm) si nadělala so kalhot už z těch nových UE3 videí, co teprv UE4. -
That's Bioware for ya!
-
To mi nějak uniklo, řekneš mi k tomu víc? edit - Už jsem to našel. OMFG...
-
Nové díly herní série Mass Effect se budou odehrávat před či během událostí hry Mass Effect...
Tak to je drsné tohle to....jako kdyby nestačilo že zkopírovali ten obrázek Tali.... -
Já jsem hrál s modifikací, dohrál s modifikací a hra nespadla ani jednou (modifikoval jsem podle GoG fóra)
-
Vetšina těch "zabugovaných" misí vůbec zabugovaná není. Jenom se musí něco povolit na Spectre terminálu (třeba povolení sledování...). To, že je naprosto příšerně udělaný quest log a tím pádem na tohle člověk přijde skoro náhodou, je věc druhá. S ostatními bugy až na výjimky souhlasím (modelý postav mi nikdy při rozhovorech nezmizely a mimo mapu jsem teda neviděl nikde)
A ve dvojce je myslím jeden quest, který se neukončí vůbec (něco na Omeze, už přesně nevím co...) -
Já jsem bugy měl, sice v menší míře než NateLogan, ale měl. Celá postava mi "zmizela" jen jednou. Ale dost často postavy podivně přeskakovali a poblikávali. A zatímco nepřátelé jsou chytřejí, spolubojovníci jsou o dost hloupější.
-
To jo, ale když to vemu tak, že to pravděpodobně ohlásej na E3, tak nejdřív v roce 2013 (pokdu bude:) a protože to pravděpodobně neohlásej 3 měsíce před releasem, tak to bude nejdřív na konci roku 2013 a to možná ještě fandim.
Mě už prostě ty konzolový porty nebavěj a s*re mě že se vývoj celkem zastavil.