-
Na 4K jedině 1080Ti a i tak se budete muset uskromňovat s detaily... -
LV, když už ses tu ukázal, rád bych ti poslal jeden odkaz, kterým se s tebou dnes zároveň i rozloučím.
-
Já jsem právě čekal na tyto karty 10xx . Počkám až bude levnější to, co jste mi tu radili a koupím si to do těch 30 000,- možná něco málo bych připlatil navíc.
-
Čekat bys mohl pořád, mění se kurz koruny, vychází nové AMD procesory, v létě budou grafiky s novými čipy. I kdybys neměl o nic z novinek zájem, způsobí postupné snižování cen toho, o co zájem třeba mít budeš. Nikdo dnes neodhadne perfektní dobu pro koupi nového počítače. Rozhodni se podle sebe, je to vždycky buď, anebo.
-
ok, díky všem, kromě Veskoslava. Změní se něco, když ještě počkám rok? Aspoň ceny toho všeho by mohli být nižší, ne? Popřípadě bych si něco připlatil a už by mi to jelo líp, než když si připlatím dnes. Ale ještě jednou děkuju aspoň za info, hlavně Drakenovi a Mickeymu ♥♥
-
Drahá základní deska (poloviční částka za desku je při jeho požadavcích max, tím pádem spíš něco osvědčeného pro i5 nebo i7, pokud na něm trvá), slabý zdroj (pro GTX 1080 se doporučuje 600 wattů). Druhou variantu nekomentuju - ta je úplně mimo.
-
Přiznám se, že tento model ani neznám, takže proto se ptám. Děkuji
-
Není háček, jsou lepší, jsou horší. Tohle je prostě jen další trochu přetaktovaná varianta z řady podobných tisíc osmdesátek.
-
No ale ten 1KW zalman je zbytečný ten 1KW nepotřebuješ, je drahý a kvalitou spíš níže zato velký rychlí SSD *5*
-
Za 10 táců SSD? A ty mi vykládej o vyhazování peněz oknem *1* A nedat tam ani žádný obyčejný HDD disk je čiré šílenství.
-
Kolem 30k
1url.cz/rtkhO
Na 4k
1url.cz/btkh5 -
Tak Zalman není eurocase, ale ani Corsair a 1000w na tohle je celkem mimo za ty peníze by se dalo pořídit kvalitnější popřípadě ušetřit a cpát to jinam třeba do toho disku. Jasně stačí, ale...
-
V čem je u té karty háček, jestli se můžu zeptat?:)
-
To je po známém, jinak cena by byla okolo 15 000 za tu sestavu. Co se ti nelíbí na zdroji? A prcek? Na operační systém a 3-4 hry bohatě stačí.
-
Jo, toho jsem se bál, že někdo začne off-topic vrtat do něčí sestavy. Tedy přesně to, co homelese absolutně nezajímá. A už to jede...
-
No já samozřejmě taky ne, proč si dobrovolně kazit hru.
-
Zkus Rise of the Tomb Raider s SSAA 4x a uvidíš kam ti to spadne. Jinak vodník na zakázku za 5000kč to není ani za cenu bloků, to bych bral mohl bych poprosit o nějaký kontakt.
/jinak ten zdroj jako vážně *11* a to SSD je celkem prcek na dnešní dobu
//mohl sis ušetřit dva zbytečné komentáře tak nevím kdo to tu zasírá *7* -
To je hezký Vesko, žes to sem napsal. Jeho ale asi moc nezajímá, co máš nebo budeš mít ty, a kolik to stálo.
-
Ad Andromeda
https://www.youtube.com/watch?v=ckGMP5OxnLg
:D