-
Metal Gear Solid
Koupil sem MGS Phantom Pain a potreboval bych malou radu, co znamena cerveny znaceny POS u zbrani a predmetu? Zanamena to ze zbran je poskozena a da se nejak opravit? Je to i u granatu atd. Dik za odpoved -
Já se kdysi díky hrám anglicky naučil a jsem za to rád. Hrát adventury se slovníkem bylo super. Je třeba to brát jako příložitost k zábavnému učení se jazyka a ne jako překážku.
-
samozřejmě že je obecným faktem, že je angličtina v tomto směru jednoduchá. stačí základy a člověk se nějak domluví. proto se nejvíc rozšiřuje. Veskoslav je trochu mimo a spíš jen chtěl házet machry, že ví něco o malajštině, a prostě dlabe na fakt, že angličtina je k učení prostě jednoduchá (ve srovnání se spoustou dalších jazyků). jo, třeba se najde nějaký jednodušší jazyk, ale tady už angličtina těží z té rozšířenosti.
-
Baldur's Gate: Enhanced Edition
Přátelé nekamenujte mě, ale v životě jsem ještě nehrál BG a teď bych to chtěl napravit.
Automaticky jsem chtěl sáhnout po "vylepšené" edici, ale hned několik srovnávacích screenů mi způsobilo pěknej drbohlav, jelikož originál s pomocí modů mi přišel kolikrát hezčí a po dalším pátrání jsem zjistil, že jsou prostě dva tábory fanoušků. Jedni na smrt obhajují originál + módy, druzí zase EE.
Jak to máte vy a co byste mi jako nováčkovi nepolíbenému BG sérií doporučili?
Díky za každej názor (k tématu) *3* -
Já teda nejsem na základní úrovni, spíš na druhým konci spektra, ale stejně bych řekl, že ze všech větších světových jazyků je angličtina nejjednodušší a to jsem se jich učil/zkoušel učit několik. 12 časů sice vypadá jako hodně, ale některý z nich v běžné mluvě nemusíš nikdy použít, pro budoucnost můžeš v podstatě použít kteroukoliv možnost, ve většině případů to nebude špatně. A vid má i čeština, navíc vázanej na slovesa, takže tam musíš vědět přesně.
Jinak k petici. To je marnej boj, i kdyby se tady hry prodávaly víc, tak se jim to pořád nevyplatí. A přijde mi, že toho česky vychází míň, než na PS3 (hry přímo od Sony). Ale ten PS Store jenom anglicky je fakt ostuda. -
DICE představuje funkci zvanou Premium Friends - pokud jste majitelem předplatného Battlefield 1 Premium, můžete s sebou nyní na nové mapy vzít i své přátele!
Takže stačí přemluvit nějakého chytráka aby zaplatil Premium a nové mapy si můžu zahrát taky ? *3*
Třeba někdo koupí i tu hru. *15* -
Tak nějak se čeká že dnešní děti už to budou ovládat stejně jako předminulá generace Ruštinu.
Ono prd. -
Nejjednodušší jazyk? To vážně umí říct jenom ten, co má obyčejné základy v angličtině. Taková Malajština je oproti angličtině naprostá prkotina. A proč? Piše se latinkou, nemá gramatiku, vyslovuje se tak, jak se píše. Žádné pády, členy, osoby, časy přítomné či minulé, prostě se jen řadí slovíčka za sebou.
Jo taková angličtině a kolik že? Přítomný čas- prostý, průběhový, budoucí- prostý, průběhový (k tomu si připočíst používání going to vs will), předpřítomný (lahůdka je rozlišení already vs until vs still), přebudoucí čas (opět verze prostý a průběhový) atd. A to jsou pouze obyčejné časy v angličtině. Ale chápu, že když někdo mluví prostou angličtinou nebo se to učí dlouho (dejme tomu od té 2. třídy), tak si naivně myslí, že je to nejlehčí jazyk *7* -
Je to vypočítavost, nic víc. To je jako kdybych na Twitteru smutně vystavoval svůj odpudivý ksicht a čekal, že mi někdo zaplatí plastiku.
-
Tohle nikdy nepochopím. Angličtina je nejjednodušíí jazyk na světě, učí se ve škole od druhé třídy a stejně se pořád najdou takoví fňukalové. Místo sepisování petic bych doporučil se lépe učit. Český trh prostě pro Sony není zajímavý a počešťovat hry se jim nevyplatí. V angličtině si hru koupí pět tisíc lidí (to jsem velký optimista) a v češtině o 50 lidí víc.
-
GL *1* *1* *1*
-
A dostal ho ne? Je dost možné, že tenhle kluk dostane switch přímo od japonské pobočky nintenda, ale příjde mi trochu drsné říkat klučinovi z prvního stupně základky troska.
-
Video: Chlapec, kterému matka odmítla pořídit Nintendo Switch, se rozhodl sestavit konzoli z kartonu.
Další troska, která si myslí, že jí Nintendo pošle z lítosti novou konzoli. Něco jako ten dement, co poslal do Bethesdy vršky od limonády, aby dostal Fallout. -
Petition for more czech localization in exclusive games for PS4 and czech menu for PS4
https://www.change.org/p/sony-playstation-czech-petition-for-more-czech-localization-in-exclusive-games-for-ps4-and-czech-menu-for-ps4?recruiter=701329832&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-no_src-no_msg -
System seller!!!!
-
Persona 5
Padlo embargo na Personu a dle očekávaní padly hodně vysoké známky.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/persona-5 -
To si asi pleteš s tím, když sedíš na hajzlu.
-
Klikat ani nemusel... když mu to vyjelo ze zdola.
-
No vidíš, jak tě to zaujalo. Beztak jsi klikl ze zvědavosti - reklama splnila účel. *2*
-
Viva la reklam
Hodina po půlnoci, diskuze přečteny, fádní reklamy ignorovány, když tu najednou bla bla bla..
https://i.nahraj.to/f/1H6u.png