Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Tak mam tam TLM,a HD textury
  • Jack1947
    Na to zapomen, škoda že si propásl minulou generaci tam ještě zdarma byl *4*
  • 0011
    Jsou to, jak už "naznačuje" ten nápis presets. Osobně jsem radši, když hráč má pevně danou postavu a nemá na výběr ani ty presety, protože já než jsem spokojený s tvorbou postavy, tak u toho strávím klidně i několik hodin proložených obědem a pauzama na cigára
  • frag.ment

PlayStation Store slaví deset let. Sony se při této příležitosti rozhodla členům PSN zaslat email s informacemi a statistikami týkajících se jejich účtu.

Nejvíc by mě jako majitele PS4 potěšilo, kdyby to Sony oslavila tím, že nadobro zruší placený multiplayer. Možná bych si pak i pořídil Battlefield 1, Titanfall 2, Destiny atd..
  • Morraw
    Ty vzdálené baráky na pozadí vypadají jak namalované. Upřímně, viděl jsem lepší úpravy chvíli po vydání.
    Taky jsem si hrál se saturací přes SweetFX ale nakonec jsem se na to vykašlal. Sytější barvy a teplé západy slunce byly velice příjemné. Rozhodně to odráží realitu.
    Hru jsem letos dohrál i s datadiskem, takže vím, že hra je krásná už v základu.
  • Vogon

Souls komunita uspěla: Helma Ornsteina má v patchi 1.11 chochol i na hráči

http://i.imgur.com/DtXoOFK.png

Podivné je to, že Dragonslayer Spear zmizelo a není tam, kde bylo doteď.
  • frag.ment
    *11* *11* *11* TO je fakt humáč *11* *11* *11*
  • frag.ment
    Vidím, že Titanfall 2 jede stále na Source enginu, proto se mi to graficky tak líbí. Nevím čím to je, ale pro mě má grafika Source enginu furt takovej zvláštní "feeling", který se mi zamlouvá. Čekám jen na nějakou vhodnou slevu na PS4 a pořídím, protože MP nehraju a plnou palbu kvůli singlu, kterej je prý vcelku krátkej, za to nedám.
  • Ronox
    Jde o to, že ta hra je hezká sama o sobě. Já to pak spíš ladil nastavením barev a ostrosti přes SweetFX, protože mě štvala ta hrozná saturace.
  • solomon.short
    pokud mas jeste Hand of Fate, tak bych se s dovolenim prihlasil :) Dekuji
  • Lukass
    V poho, tvuj nazor, beru. Aspon neutocis hned jak ten pozer nadtebou uz nebudu az do pondeli doma, jinak bych sem hodil i origo bez modu, rozdil je fakt velke. Lidi uz zapomeli jak hra vypadala kdyz ji hrali. Ale jak pisu tvuj nazor beru, me se to v pohybu moc libi a treba pri bource je to fakt paradni
  • Ronox
    Nerad to říkám, ale Vesko má pravdu. Ty screenshoty jsou fakt hrozný a připadá mi to úplně stejný, než když jsem to hrál "maxed out" při vydání.
  • MickeyMutant

Obrazem: Vtipné gify s chybami ze hry Mass Effect: Andromeda.

Plus jeden vtipný png. Je skutečně v zájmu vesmíru, aby se lidstvo rozšiřovalo do další galaxie? Posuďte sami.
  • Lukass
    Vsechno na high, a jeste tam mam stazeny hd textury trole
  • Humble Bundle zbytky

Procházel jsem svoji Humble Bundle knihovnu a zjistil jsem, že mám spoustu her, které nechci. Protože mi to bylo líto, napsal jsem seznam. Doufám, že si někdo vybere. :) Jedná se spíše o indie hry - celý seznam je zde: https://1drv.ms/w/s!At2iK03yZcuW9ySV3M4A_bw6ITIt
  • Veskoslav
    Ty sreeny jsou otřesné....To hraješ na low kvalitu? Podívej se pořádně na textur na jednotlivých domech například....
  • Lukass

Zaklinac

Jeste nejaky screeny s namodovany Zaklinace, opet skvela prace moderu, je otazka proc tak hra nemohla vypadat pri vydani...
    http://imgur.com/a/USNiA
  • Jack1947
    Správně, takhle se to má dělat a hezky vracet věci z minulé hry *3*
  • Jack1947
    Já na to asi i mrknu, ze zajímavosti i když zatím je otázka jestli to vůbec nakonec bude.

Hlavně když tam bude více minulosti o které AC stejnak je.
  • MickeyMutant
    V konkurenci dnešních seriálových produkcí bude pro AC možná rozumnější podříznout si krk předem než bolestně krvácet několik let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit