-
Tak pokud vím tak ten film Číně vydělal dobrý peníze a celkově vydělal skoro to co stál http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=assassinscreed.htm
tak to dává smysl. Já film neviděl, ale myslím že seriál s dostatečnym rozpočtem by mohl být lepší formát pro adaptaci hry (aka nemusí se vysvětlit rozsáhlý univerzum v první půlhodině) -
Titanfall 2 Colony Reborn
https://www.youtube.com/watch?v=fCCckqclBoA
*14* -
Jak to dnes vypadá s nedávno zmiňovaným odkoupením firmou Vivendi? To je cesta, jak přestat házet peníze do kanálu. Vivendi by z toho udělala telefonní centrálu, předprodej lístků nebo kabaret s kankánem a vývojáři z poboček po celém světě by třeba založili pár nadějných firem s novými a originálními tituly, když pámbů dá.
-
AC
Pamatujete, jaký trhák byl film Assassin's Creed? Já taky ne. Ubisoft si ale zřejmě myslí něco jiného, protože údajně chystá AC seriál. -
Ta postava vlevo nahoře patří v ME:A k lidské rase nebo k mimozemšťanům?? *15* *15*
-
Obě jsou zajímavé a časem si koupím i "tu druhou" konzoli, tedy PS4 ale spíš kvůli filmům, nechystám si v příštím desetiletí pořizovat ani 4k TV ani 4k blu raye a ps4 má lepší exkluzivity, nebo spíš vůbec má exkluzivity, jestli s nějakými pořádnými nepříjde Scorpio, tak to bude levnější ekvivalent herního pc
-
Ještě bych si dovolil uvést příklad třeba s fyzikou. Divinity vs Pillars. Gamedesign Divinity je postavený na interakci s prostředím. Je možno hýbat s předměty, v soubojích jsou zobrazeny závislosti jednotlivých povrchů a kouzel atd. PoE se zase zaměřuje na jiné věci.
Dá se objektivně říct, že je Divinity inovativní a PoE ztrácí, ptže tohle neobsahuje ? Když je to jen převzetí principů z prvního Divinity a to to převzalo ze série Ultima atd.
Nehrál jsem ani Zeldu ani Horizon. Obě hry mi přijdou zajímavé ale konzoli si kvůli nim kupovat nebudu. -
To už je povýšení vizuálního prvku na herní mechaniku a to pak zásadně ovlivňuje i hratelnost. Srovnávat to třeba s Horizon není na místě. Není to tam, ptže se na to game design nezaměřuje z nějakého důvodu. To nutně neznamená, že je to špatně.
Horizon a Zelda jdou vlastní cestou a je na tobě, co tě bude bavit víc. Nic víc, nic míň. -
Jo v pohodě, tohle beru, samotné mechaniky netvoří perfektní hru. btw ta hýbající se vegetace není jen vizuální blbinka, má smysl pro stealth, kde když tě bokoblin na koni spatří jak tam v příkleku čechráš trávu tak si v... nebo nejsi páč máš právě ohnivé šípy a on i jeho kůň jsou v...
-
Ano nemá čím *7* Viz poslední věta, na vlastní nebezpečí že si vyspoiluješ všechna tajemství a budeš mít znalosti speedrunera, nechci tě připravit o zážitek, za chvíli se tahle hra možná podaří rozjet na cemu tak, že půjde možná i hrát sice nesnáším pirátství a to ani emulaci, ale zjisti si to sám, nepřipravuj se o překvapení, jsou toho tuny. Já ti napíšu co není:
Není to to samé klišé furt dokola ty samé daedrické zbraně od prvních elder scrolls, furt ty samé gildy, kde se u většiny můžeš stát velmistrem, takže si pak sám sobě kradeš mágský předmět pro gildu zlodějů.
Zelda prostě funguje, jede z krabice, má fíčury které jsou dobře udělané a fungují, žádná instalace, nové directx knihovny, žádné day one patche, naprostá svoboda v hraní, žádné přines paličku a speciální dýku abys zabil finálního bosse. Navíc srovnáváš skyrim s akční adventurou, kde když pomineme upgrade zdraví a staminy tak nemá žádné další rpg prvky kromě jednoho a to je roleplay.
Nechápej mě špatně, pro mě je a byl už i základní skyrim 10/10 a vyzkoušel jsem tuny modů, ale srovnáváš 2 nesrovnatelné hry, navíc z toho na jedné dělala komunita mody o rok déle než ta druhá vznikala od začátku vývoje do vydání a navíc proto, že jsou to mody, tak jediné co působí konzistentně jsou modpacky na grafiku a počasí, ano můžeš si tam naházet kolik modů ti PC dovolí, ale většina jsou bikini armor a podobné věci, které zásadním způsobem mění "hratelnost" *3* -
ale ta hra se zapise do herni historie. vlastne uz se zapsala.
-
Já nepovažuji Skyrim za revoluční, dokonce ani Zaklínače 3 například. Fér, nefér, Zelda má spoustu mechanik, které jsou převzaté, objevily se jinde atd. A přesně u nich tečou někteří hráči, že je to revoluce. Hra má 97/100 podle recenzentů. Takže je to téměř nejlepší hra historie. A i když nejsem příznivce score od uživatelů, tak mi přijde mnohem věrohodnější to jejich hodnocení i kdyby 2/3 z toho byly od hráčů, co dají 0 či 10 jenom z principu.
Pro porovnání HL2 96/100 a od uživatelů 9,1. Zelda 97/100 a od uživatelů 7,5. Je zvláštní, že u ostatních vysoce hodnocených titulů ať už Zelda (The Legend of Zelda: Ocarina of Time) či Mario, tak tam se uživatelé skoro shodnou s recenzenty. -
A v čem je revoluční ten Skyrim? Já ho ani nedohrál, protože příběh se jaksi nekonal a svět časem omrzel. Jinak porovnávat namodovaný Skyrim je něco jako porovnávat přetaktovaný CPU a CPU na základním taktu. Dost nefér..
-
Jak píšu níže, tak tohle je součástí game designu. To neznamená, že všechno bude všude a hráč si vybere co bude dělat.
-
Zaslouží? A čím? Hra není revoluční, nenabízí prakticky nic, co by už ve hrách nebylo. Ale je to Nintendo, takže automaticky +10-20% k hodnocení.
Díky tomu hodnocení by to měla být hra, která se zapíše do herní historie jako například Doom, Quake, Half Life, AoE II atd. Ale ta hra všechny tyhle velikány poráží. A nemá čím. -
Je rozdíl mezi vizuální blbinkou (vegetace nebo voda se při průchodu hýbe) a herní mechanikou (funkce ohně). To první potěší, ale neovlivňuje to mechaniky a to druhé je součástí pevně daného game designu. Takže lidi od Zeldy to tam mají proto, že je to součástí předem rafinovaného designu. Stejně jako třeba Far Cry využívá oheň. Ale v jiných hrách takové věci nejsou, ptze tam nepotřebují být.
Tím chci říct, že Zelda teď musí vypadat strašně inovátorsky a všichni by si z ní měli vzít příklad, ale ne vše co nám přijde nutně skvělé bude fungovat i jinde. -
Nikde netvrdím,že je revoluční jenom že si zaslouží svoje hodnocení. Navíc já se pořád považuju za PC hráče, takže jestli chceš vyjádření "nintendo komunity" tak se zeptej jejich mluvčího. Btw moc se mi líbí jak si napsal nintenďák zasahuje a pak editoval příspěvek a přidal něco o čem se zřejmě domníváš, že jsou argumenty. Namodovaný skyrim strčí do kapsy maximálně vanilla skyrim
-
Nintenďák zasahuje. Jako nic proti, ale když si vezmu například módovaný Skyrim, tak Zeldu sundá v těch aspektech, co vychvaluješ. Doteď nikdo z "Nintendo" komunity neřekl, v čem je ta hra revoluční, aby měla jedno, ne jedno, nejvyšší hodnocení v historii. Zpracováním ne, herní mechaniky ne, příběh taky ne. Z recenzí a nadšení Nintendo hráčů mi přijde, že je to naprosto revoluční hra, která nemá naprosto obdoby a ve všem je perfektní, dokonalá a nikdo na ni nikdy neměl. Ono spíš to bude tím, že Nintendo recenzenti nemají růžové brýle, ti rovnou v té růžové vidí.
-
Nechci se nějak zastávat Bioware, ale udělat jeden obrázek, to vážně zvládne skoro každý, ale plynule to rozpohybovat, to už by bylo umění.
-
Vaporum
Uz su na greenlighte http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=878159146 aj s novym trailerom! :)