-
Já si taky myslím. Proto jsem se ptal tady, jestli to má víc lidí, nebo je to jen můj problém. Bohužel na AMD je asi něco špatně, protože když je chci aktualizovat přes AMD klienta, tvrdí mi, že nemám připojení k netu a když je nainstaluju ze stránek AMD, tak se sice nainstalují, ale pořád to ukazuje, že tam jsou ty staré. *7* -
Spolužák měl to samé. Měl staré ovladače na kartu. Pokud je nemáš, tak nevím, co pak:)
-
Restartovat jsem to musel zatím jen jednou, vždycky jsou to zámrzy jen na pár vteřin. Po takových 5 minutách po spuštění to pak už jede v pohodě. Nechápu.
Sranda je, že když už jsem si zaplatil Origin Acces, tak jsem si stáhl i BF1 a ten mi jede naprosto v pohodě a má asi tak o 200 % lepší grafiku. *1* -
Jo vlastně moje chyba ale z hlediska Nv není mainstream ale jen Low, Mainstream ( jenže ve skutečnosti cenově to je highend spíše) a Highend ( Většinou titáni) Mainstream neodpovídá jen cenově.
Pochybuji že by zájem nebyl o nižší střední třídu... když u konkurence je. -
Já nevím, jestli tě prostě jen nechápu, nebo nastává komunikační error někde po cestě, ale mainstream je střední třída. To je to co kupuje průměr, ne to co má číslo uprostřed. 50 je lowend, 60 je nižší střední třída, 70 je vyšší śtřední třída, 80 je high end a titan a 80ti je early adopter / enthusiast / flagship.
Nvidia nemá nižší karty, protože o ně není zájem, to znamená, že to není ani lowend, to je ještě níž. -
Jen řikám že dříve Nvidia měla střední třídu a když je jen Lowend, mainstream a highend ( což vlastně není pro nikoho pomalu) je to celkem špatné. Jasně časem budu muset také provét chtě nechtě upgrade... a bude 1070/1060 levnější jenže jde o princip. AMD má pro všechny karty a Nvidia ne...
Nikdo nemluví o stejném, vždy bude Nvidia lepší ostatně jako Intel u cpu. Jde jen o alternativu a ta z hlediska Nv prostě moc není. Takže chápu že většina lidí co chtějí hrát ale nechtějí platit tolik peněz ( u nás) sáhnou po levnější ATI(AMD) -
Ale od toho snad konkurence je ne?
Kdyby všichni nabízeli ten stejný produkt, tak podle čeho bys vybiral kterou značku chceš koupit? -
Ne. Vše plynule.
-
To bylo jakým jazykem, mimozemšt'ane ? *7*
-
Jako že zamrzne celej kompl rofl ?? *8* *1*
No to e pecka, grafika horší 2007 roku a ještě enormní zátěž na pc jen tak dál. Už se těším na hodnocení pod 7/10 nepůjde ( i když bych spíše hodnotil tak těch 5) *3* -
Přesně tak, není jiné možnosti než AMD
-
Nepsal jsem že já jen že tu není vhodná alternativa, 950 neznám ale asi to nebylo nic extra. Svého času byla vždy střední třída at už 7XXX řady nebo 8XXX ( která navíc porazila za adekvátní cenu i předraženou 8XXX Ultra)
Ano, takže potom nezbívá než sáhnout po konkurenci... to je z mého pohledu docela špatné. -
Taky vám někomu Mass Effect Andromeda tak brutálně zamrzá nehledě na graf. nastavení?
-
Video: Grafické srovnání identických scén v plné verzi a traileru hry Mass Effect: Andromeda.
Nejsem expert, ale nejen že ta Asari vypadá víc jako Asari v plný verzi než v traileru, tak většina těch scén má kromě jinýho nasvýcení víc detailů a někdy se odehrává na jiným (a opět docela bohatším) prostředí. Samozřejmě pokud ty facial animace jsou nejmenší problém tý hry, tak to ani nemá smysl řešit. Pokud je to jedinej problém... tak vlastně taky ne. -
Turbo light mod, hd reworker, more blood, fast travel anywhere, real weather mod, ultra gore 2, hd face mod, autunum nature, a mod zvyraznujici efekty a zvuky znameni.
-
Na co chceš proboha lowend herní PC? Si kup konzoli ne? Nebo notebook. *7*
Pro low power GPU není místo na trhu. Podívej se na steam console survey. Víc jak polovina karet jsou GTX x60 a výš, i na noťasech lidi chcou na hry minimálně GTX x60ky, s tím, že 1050 Ti je letos dost slušná karta oproti třeba 950, která byla docela sh*t.
A když chceš hodně muziky za málo peněz, kup si starou použitou kartu. 760 pořád něco ustojí a seženeš ji z druhé ruky doslova za pár šupů. -
To je trošku oxymorón ne? Chtít výkon za málo peněz.
1050 Ti je slušná karta. Rozjede to i nového DOOMa, tak proč by byla k ničemu?
A vždycky tu je RX 480 za pár šupů. -
Přesně tak, je to drahé a v tom to je 1060 by měla být za pakatel pokud je na ůrovní 960( co se střední třífdy týče) jenže není noo a to je ten problém stejně jako Intel nemá levnější procesory ale jen dvoujádra *7*
-
Čau, můžu se zeptat, jaké přesně módy tam máš? Díky *3*
-
Mainstream je vpodstate te rada x70. Jen je to v poslednim provedeni trochu predrazene, coz je spojeno s malou dostupnosti v den vydani a taky tim jak nejdriv prodavali hlavne Founders Edition za extra prachy.