-
no ty se nech -
Snad nebude vadit, když se zeptám tady...
Minimální požadavky na Mass effect Andromeda jsou procesor Intel Core i5 3570 nebo AMD FX-6350 a grafická karta GeForce GTX 660 2GB nebo Radeon 7850 2GB.
A já mám: Intel Core i5-4460 a MSI R7 260X 2GD5 OC.
Zvládne to ten můj chudáček? -
Femto je chytry chlapec a ma skvele argumenty.
-
Jinak do Civilizace VI dorazil steam workshop, takze uz ted je na tom hra mnohem lepe
-
Postavy nad úroveň 20, které dokončili...
Fuj! -
Žabí Zlomky: Lekce 1 - Noclip dokument
https://www.youtube.com/watch?v=tlverBrf8Hs -
Samozřejmě, jsem cikán, to jsem chtěl říct, tvé chápaní psaného textu je vskutku na mistrné úrovni. Já jsem samozřejmě poctěn, že mi posíláš fotečky a máš potřebu mi dokazovat, že jsi majitelem iPhonu. Jsem rád, že na mě myslíš :)
-
Takže jsi vlastně Cikán tím chceš říct, ne? Fajn vědět. Mimoto, kdybych se chtěl chlubit, což jestli považuješ telefon za sociální status či se tím chlubíš, tak jsi fakt děcko, tak vyfotím svůj osobní telefon a ne iPhone.
Raději jdi zase argumenovat, ty jsou totiž ještě lepší než obhajoba nesmyslů ala jedno USB na nabíjení i práci. -
Já si nic nenamlouvám a už vůbec jsem neříkal že je to levné, jen jsem napsal že pokud se měli rozhodnout mezi cenou a výdrží nebo dražší s menší výdrží tak si vybrali to první zas mi tady necpi věci co jsem nenapsal *3* ty máš pokroucenou představu že když se zvedne náklad o dolar že cena se zvedne o dolar, jinak já si nic obhajovat nemusím *5*
-
Proč bys jako vlastnit nemohl? iPhone mají i desetiletí cikáni, takže v pohodě klidně si ho vlastnit :) SE? To těžko můžu z té černé barvy posoudit. Jinak víš jak je to s tím Applem? Už máš potřebu se tady chlubit *15* To jsi to dopracoval...
-
Femto, prosím, chápu, že si myslíš, že je to vtipné. Teď už přiznáváš, že můžu vlastnit Apple. Ale jenom bazarovku, protože prostě nejde, abych měl SE jenom tak, nedejbože koupený nový:-D
A že někdo jiný? Lhář jsi, ale že jsi ještě tak blbý a naivní, to je novinka. -
Jaký kraviny panejo? Potřebu honit si ego s vyšším rozlišením, tam kde je úplně zbytečné, je prostě naprosto trapné, jenom ultra nerdi počítají v telefonu jádra a pixely, všichni normální očekávají funkčnost. Já nepotřebuji nic okecávat, Switch je nejvybavenější herní přenosné zařízení na trhu, pokud je display dobře zpracován, HD rozlišení nemusí být limitem, i když neříkám, že FH by s k tomu nehodilo více. Nedívej se na svět na černobíle :)
-
WiiU je výborná konzole, jedna z nejlepších z posledních let, je mi úplně jedno, co vlastníš, ten iPhone co máš, dostaneš navíc na Bazaru za pár korun, tím bych se ani nechlubil. Já a vulgární? Ale prosím tebe, to si mě s někým pleteš. Diskutuji vždy věcně a slušně a své názory se snažím opřít o argumenty *3*
-
Tak tebe museli mlátit od rána do večera.
-
Ano jistě, Photoshop. Ty jsi fakt neskutečný:-D Ty nedokážeš ani připustit, že můžu vlastnit a kritizovat Apple. To by se ti tvůj Jablečný pokřivený svět naprosto zhroutil. Tady máš další photoshop, ať se můžeš ukájet:) https://postimg.org/image/4yr4qlxgl/
A agresivní a vulgární? Ty už si Femťáčku nepamatuješ, jak jsi všechny nazval, že jsou to pc šmejdi, nuly, kokoti, diletanti atd.? Ne? Osvěž si paměť. Je tak směšné, jak človíček jako ty vytahuje něco o vulgaritě a agresivitě a 2/3 Games nadal do kokotů:)
A ano, argument o ceně je vždycky celkem o ničem v tomto případě. Fanouškovství naprosto překrucuje daná pravidla a zůstává nad tím rozum stát, takže tam se to nedá naprosto určit. I když WiiU naštěstí ukázalo, že ne každý je pitomec, co koupí cokoliv, co má nálepku Nintendo a je jedno, jak to funguje. -
Kterého myslíš, je jich tu víc a jednoho z nich z nám osobně už celé věky, občas chodí do diskusí jako Nigga, v realitě je to prima chlápek který mě k nintendu přivedl(tak dlouho do mě ryl, že když jsem reklamoval komponenty do pc před vánoci 2015 tak jsem si pořídil 3ds a nelituju) a taky mám díky němu solidní přehled o historii her a herních zařízení obecně, ale nesmíš před ním nadávat na nintendo *1* ale ani na segu, sony, microsoft,.... ale chápu ho, já beru věcnou kritiku, ale zrovna Nintendo je otloukánek a to co předvádějí uživatelské recenze na zeldu na metacritic, je docela zajímavá tragikomedie *1* hele pánové rád jsem s vámi podebatoval, ale sice mám dovču, ale nebýt dvou naléhavých věcí a toho že se mi teďka dotahoval update softwaru, tak dneska nesedím vůbec u kompu, jsem doma a dávno pobíhám po hyrule, ještě mezitím, co tohle píšu pracovní telefonát, dovolená jak stehno *16*. No a než se vymáčknu je hotovo, mějte se, občas jsem v průběhu týdne mrknu, a doufám, že si redakce všimla, že česká konkurence má nejen switch ale i gameplay ze zeldy a něco s tím udělá, viďte pánové *3*
-
Takže ty ze sebe uděláš pitomce, ale snažíš se to uhrát na to, že pitomec jsem já? To, že má Switch podprůměrný display neokecáš. A ano, Google umím používat, možná bys ho měl použít občas taky, pak nebudeš tak často psát kraviny.
-
Ano, proto až Wii, jak psal kolega byl podprůměrný "křáp". Tam ale vsadili na nízkou počáteční cenu. Proč si myslíš, že WiiU naprosto propadlo? Zastaralé, minimum her a předražené. To, že si naivně budeš taky kecat o tom, že to není předražené nebo jenom můj dojem a podobné srandy. Switch na to, jakou má techniku a střeva je předražený. Navíc nová konzole a má modifikovaný, dva roky starý chipset? Nintendo si řeklo, vyšlo to u Wii, musí to vyjít znova. Nevyšlo to u WiiU, tak zkouší Switch. A pokud na to nebudou i hry 3. stran a cena nepůjde dolů aspoň na 6 táců, tak to bude mít naprosto stejný osud jako WiiU. A že obchody hlásí vyprodané? Bodejť by ne, když se oficiálně dle Nintenda naskladnilo 2 miliony kusů.
-
*15* Hezké fotečka, tohle ti ve Photoshopu udělám za 30 vteřin. Jinak nechápu tvou potřebu být pořád agresivní a vulgární. Kompenzuješ si tím něco? Cenu neobhajuji, ta cena se obhájí/neobhájí sama do budoucna, pokud se to bude prodávat dobře, tak bude cena nastavena dobře, pokud ne, tak samozřejmě můžeme říct, že je to drahé. Dělat nějaké predikce v současnosti je zcela zbytečné.
-
Ne, opravdu to z hlavy nevím, protože je mi to fuk, nepotřebuji vědět, kolik to má pixelů. Jsem si sice rád, že po x let umíš použít Google, ale tvoje reakce je samozřejmě naprosto irelevantní, jelikož jsem se bavil úplně o něčem jiném, ale ty jsi ze sebe potřeboval udělat jenom hlupáka, že?