Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    Kdyby ta konzole stala 5000kc, ale vsechno je extreme predrazeny a napr. novy Bomberman za 1500kc? To je vtip ne? To, ze te nezajimaji exluzivity na xbox a ps4 jen znaci o tom, ze si fanboy Nintenda a ta mini recenze nema zadnou objektivni hodnotu. To je jako, kdyz bych ja rekl, ze Resident evil je nejlepsi hra na svete a sam bych tomu neveril a ani neverim.
  • Veskoslav
    Proč uvádíš cenovku 300 dollarů, když u nás ji za tu cenu neseženeš?
  • 0011
    No aspoň že si napsal to "mě příjde", kdyby neměl Zeldu, tak snad i souhlasím. Pro někoho, kdo má Wii U a nemusí mít funkci hadnheldu, (pro mě osobně druhý hlavní selling point po Zeldě) to smysl nemá. Já Wii U nemám a rád si zahraju pokračování oblíbených IP. Není to konzole pro každého, ale rozhodně to není šunt (až na dock) a za cenu 300 usd mi nepříjde předražený, všechno je ale ve výsledku o hrách a exkluzivity na xbox a ps4 mě prostě nezajimají
  • Veskoslav
    1. Sexy design? Co to ksakru je? Jsi snad Kryton, aby tě vzrušovala rubrika vysavačů Super de luxe a najednou ti guma od spodků vystřelí přes celou ošetřovnu. Jak může být display nádherný, když má rozlišení jak čínské telefony za 5000. Počkat, ani to nemá, má jenom HD rozlišení na 6 palci....To je naprosto průměrné. Navíc má aspoň nějakou formu krycího sklíčka? Pokud ne, tak další diletanství Nintenda.
    3. Proto všude píšou, že ten controller má naprosto přepálenou cenu i když je zpracováním na úrovni XOne/360 nebo DualShocku 4.

Hrál jsem minihry. Jako zábavné, o tom žádná. Dvojbarevnost joyconů, zpracování a pohodlnost na skvělé úrovni. Gyroskop a podobné legrace fungují přesně, ovládání je jednoduché. I malé dítě se s tím pohodlně naučí. Co mě naprosto odradilo od koupě je zatím "nulová" nabídka her, kdo chce Zeldu, nemá ani jinou možnost. I když na WiiU vypadá prakticky stejně. A to zásadní, cena. Aby člověk mohl cokoliv hrát, tak vyplázne 9000 za konzoli, 1800 Pro Controller, protože si nemyslím, že by "dokovací" stanice na joycony byla pohodlná na dlouhodobější hraní a 1200 za systém miniher? No, máš pravdu. Nintendo se skvěle inspirovalo u Apple. Místo Jablka tam prásklo Nintendo a dalo naprosto šílené a nesmyslné ceny. Pokud politiku a nabídku her nějak nevylepší, dopadne to jako WiiU a Nintendo se opět bude věnovat nové verzi 3DS.

Já jsem hlavně zvědavý na Splatoon 2, jedničku jsem měl možnost hrát a byla to skvělá zábava. Jedna z nejzábavnějších MP her, co jsem kdy hrál.
  • residentevilfans
    me prijde cely switch jako drahe tech demo *3*
  • 0011

Nintendo Switch první dojmy

Tak po víkendu stráveném s novou konzolí se s váma můžu podělit o pár poznatků, jedná se čistě o HW, na dojmy ze Zeldy je imho brzo teprve mě čeká objevování příběhu, rád se toulám, takže tedy:
    1. konzole - zařízení samotné je velice kvalitně zpracované a podařilo se jim to, co se daří applu - sexy design, chce si to ošahat a vidět na vlastní oči. Skoro nehřeje a větráček je nehlučný když jsem k tomu dal ucho v největší zátěži tak jsem akorát cítil vlažný vzduch. Displej je nádherný, mrtvé pixely nemám, pozorovací úhly skvělé, rychlost přepínání docked/undocked a taky responsivnost dotykového displeje jsou parádní
    2. joycony - vzhledem k tomu, že nemám 1-2-switch, nemohl jsem otestovat funkci hd rumble, ovladače jsou přes svojí titěrnost opravdu pohodlné i pro moje velké ruce a na multiplayer např. na sniperclips naprosto dostačují, grip není vůbec špatný, ale vzhledem k umístění pravé páčky se nehrabe na bod 3
    3. pro controller - nevlastním xbox ovladač ani dualshock, nicméně měl jsem možnost otestovat obojí, pro controller je imho lepší, je o 6-8 kil lepší? ještě jsem netestoval na PC, což prý jde, ale pokud můžu soudit z dosavadních dojmů - ovladač z fotek vypadá jako levný kus plastu, jakmile ho vezmete poprvé do ruky a zkusíte páčky, tenhle dojem se rozplyne jako pára nad hrncem. Jinak míření gamepadem při lukostřelbě v Zeldě je tak dobré, že hru podle mě zvládne hrát i někdo kdo neměl nikdy gamepad v ruce(není můj případ) Pokud jde o vyšší cenu, nezapomínejte, že má bezkonkurenční výdrž baterie a nfc čtečku. Ano ovladač nemá analogové triggery, což je škoda pro PC hry, ale pokud ho rozjedu na PC, tam ho budu využívat minimálně
    4. dock a kabeláž - nejslabší část konzole, ještě mi nedorazilo pouzdro s ochrannou fólií a opravdu si dávám pozor, když dokuju, abych neodřel displej, mohli na kraje nalepit nějaký umělý semiš. Dock je lehký určitě bych ho nedával na místo, kde jde snadno zvrhnout. Kabel u nabíječky újde, ale hdmi a usb-c přibalené k procontrolleru jsou katastrofa - délkou nikoliv zpracováním i když s výdrží baterie ovladače vás to nemusí trápit, ale pro někoho zvyklého hrát na kabelu - pokud se vám doma neválí dlouhý usb-c kabel, počítejte s další investicí, podle mě není potřeba.

Tak to bylo zatím vše dámy a pánové. Pokud někdo hrál 1-2-switch dejte vědět, jaký je váš dojem z HD-Rumble, mě to za 1200 přišlo jako hodně drahé techdemo, tahle hra by měla když už ne přibalená jako fyzická kopie tak alespoň předinstalovaná nebo zdarma na eshopu.
  • ucho
    uf, 58 stran. no ale věřím, že s tím nastavením peněženky se to obnovit nepodaří a jen mi přijde email, že jsem pro obnovení neměl dostatek prostředků.
  • ringmancz
    https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-cancel-a-service-subscription-using-playstation-app/
  • ucho
    jakých 20 stran her?
    Account Management > Wallet > Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content
  • ucho
    nejsem si jistej, jak tam tohle funguje, ale já si na profilu přes web nastavil:
    Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content - No

a už loni jsem si členství prodlužoval manuálně. co se teď dívám, v profilu mám pořád "No", tak počítám, že i ten příští měsíc nebo kdy mi to má vypršet si to budu zase prodlužovat manuálně...
  • :) Macbook Pro je nejnovější telefén od nakousnutého jablka ? Bleskař ví to , co my ostatní dlouho jen tušíme :D
  • Přitom na PS4 , která má opravdu hloupé uživatelské rozhraní ( i vůči staré PS3...) , bychom to třeba i tolerovali , ale na PC, potažmo na čemkoli s webovým rozhraním ,tenhle způsob chaotické správy zdá se mi opravdu neštastným . Kolikrát za mnou přišel kolega , že se v té Sony prezentaci mixované nemístně s reklamou dokonale ztratil a toho času než jsme se vůbec někam potom proklikali . Ano Sony má s přehledem nejhorší online správu účtu , jakou jsem kdy viděl. A přijde mi , že místo zlepšování a zpřehlednění to je časem jen horší a horší .....
  • ringmancz
    nejlepší je, když to chceš vypnout přes PC a máš tam 20 stran her, kde musíš hledat položku PS+
  • B.o.b

Ubisoft se omluvil za výpadky svých online služeb a jako náhradu dá všem majitelům For Honor třídenní (od 3. do 5. března) statut Champion. Díky němu dostanete víc zkušeností, lootu, salvage, tři emblémy a jednu ikonu.

Momentálně má problémy i Rainbow Six Siege.
  • Jack1947

PC verze hry NieR: Automata vyjde 17. března.

Byl to teda fofr s tou pc verzí *2*
  • https://youtu.be/bIxE_9jvc38
    1:43:40
  • Morraw

GamesTV

Co se stalo s tím pořadem ? Bylo nějaké oficiální vyjádření?
  • Sony není férový obchodník pozor na to !

Ale NEZAPOMEŇ si to deaktivovat po každé další koupi z PS Store..!!!. Ty ...."férová společnost" ti pokaždé automaticky opět aktivují obnovování členství z jakéhokoliv finančního zdroje , který použiješ k nákupu čehokoli na PS store ! Sám jsem se takhle napálil , když mi loni skončilo členství a už jsem měl koupený voucher ze Softcomu ,že jej použijí později . Přitom jsem záměrně automatické prodlužování v nastavení účtu při aktivaci odmítl. Koukám na kartu a - 1300 na kartě pro Sony WTF ... ??? Peníze za samovolný převod prostředků u této služby nevracejí a jako doporučení vám uvedou po každé platbě znovu rušit obnovování ve správě účtu :(((((((( . Prostě servis Sony a právní poznámky pod čarou v miniboxu vs péče o dlouhodobého zákazníka :(
  • jindra.veliky
    Nevíte kde se dá vypnout to automaticky obnovení členství PS+? Dik
  • ringmancz
    já třeba teď dohrál Mad Maxe, co tam byl v květnu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit