Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    Tak hele, Zeldu mám předobjednanou i se switchem, ale na Dooma mi nešahej. Proč hejtovat jednu hru když můžeš hrát co chceš. Doom je pro mě nejlepší singleplayerová střílečka loňského roku a nebýt boss bitev s mechanikama z druhé poloviny 90 let, které nebyly v Rage ale sem je z nějakého záhadného důvodu dali, tak snad i nejlepší FPS dekády, od vydání Call of Pripyat jsem se takhle u střílečky nebavil
  • Veskoslav

System Shock Remake Gameplay Trailer - PS4/Xbox One/PC

https://www.youtube.com/watch?v=gv_i6I5N4o8
  • Femto
    A co to vlastně značí o tobě? Když jsem tak blbý a píší trollí komenty, proč tě to vlastně motivuje reagovat? Znamená to, že jsi ještě blbější?
  • Veskoslav
    Ty jsi ještě blbější, než jsem si myslel, pokud se nejedná o laciný trolí "vtípek".
  • Femto
    Přesně tak. Proč hrát tupé FPS jako Doom, když si můžeš koupit a zahrát Zeldu...
  • residentevilfans
    Ten art style ty hry je naprosto otresny a ta saturace tech barev je uplenej blivajz.
  • Veskoslav
    Bože....Takže kdo si chce koupit akční FPS, tak by se měl podívat i po Zeldě, protože je to konkurence? Nebo jak jsi ten blábol myslel? Zelda je konkurencí pouze sama pro sebe a hry na Nintendo, protože si Nintendo hraje na vlastním písečku a má omezený počet konzolí WiiU a Nintendo Switch, které jsou teď někdo okolo 14-15 mega.
  • ringmancz
    doporučuju koupit si brýle
  • Femto
    Tak každá hra je konkurence. Dlouho jsme tu neměli tak pozitivní recenze. Takže odpověď na tvou otázku? Veškerou!
  • Morraw
    Kterou konkurenci ?
  • Femto

Zelda

98% MT po 56 recenzích. Super. Zelda zase smázla konkurenci *4*
  • ringmancz
    ne každej dělá z lidí blbce. navíc to nejsou extra těžký levely a dělá tam chyby, tak nevidím důvod, proč by to nemohla hrát ona
  • Veskoslav
    Takový Telegraph, co dal poslednímu CoD také za 5? *1* Čímž neříkám, že to nemůže být skvělá hra. Ale kolikrát se ukázalo, že je někdo "podplatil" atd. a recenze pak neodpovídaly skutečnosti nebo záměrně zapomněli opomenou, že hra padá, seká se atd.
  • 0011

Zelda souhrn recenzí

tak po ukončení embarga zatím 13 ultimátních hodnocení(pro srovnání horizon 9 což vůbec není špatný):
    http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/critic-reviews

nepochybuju, že uživatelské hodnocení bude mnohem nižší z důvodu naklikaných nul od lidí, co nikdy nedrželi cokoliv od nintenda v ruce, ale to už je holt úděl metacritic
  • Veskoslav

Demo verze HD remaku Indiana Jones and the Fate of Atlantis

http://went2play.com/fate-of-atlantis-se

Jen do nedele, takze stahujte. Pote musi byt odstranena, protoze tvurci byli majiteli práv zdvořile požádani, aby ukončili další práce a přestali dále šířit dříve vydanou demoverzi.
  • to je tvoj nazor, ja take nieco vobec netvrdim
  • Taky mi vadi jak nvidia drzi lidem pistoli u hlavy a nuti je kupovat svoje produkty. Obzvlast kdyz amd vyrabi mnohem levnejsi a zaroven lepsi hw.
  • 0011
    Není zač, ale dneska jsem koukal že na mobilní verzi webu pořád není vyřešený spoiler tag, dělejte s tím někdo něco, řekl bych že jsem leze hodně lidí přes mobil
  • Veskoslav
    Dělal jsem to samé s mladším bratrancem. Dostal do ruky ovladač a zázračně hrál. Sice nebyl nikdy připojený, ale to vědět nemusel.
  • MickeyMutant

Massive Ent., Lightstorm Ent. a Fox Interactive připravují hru ze světa Avatara. (+ video)

Produkce tedy Ubisoft, má běžet na enginu hry The Division. James Cameron, který o kvalitě svého budoucího filmového pokračování skromně poznamenal: "Z toho se poserete s hubou dokořán" (You will sh*t yourself with your mouth wide open), ho plánuje na rok 2018, tak to hra bude muset stihnout plus mínus stejně. Možná budou i figurky. Kecám, jasně že budou!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit