Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Dík všem *4*
  • Lukyz
    Prostě jen taková blbost *2*
  • MickeyMutant
    1) every Steam level - 5 friend limit increase
    2) every 10 Steam levels - 1 more showcase to your profile (okýnko v profilu)
    3) every 10 Steam levels - 20% more of a chance to get booster pack
    4) bragging rights*3*

Takže machrovinka.
  • Mám pocit, že se zvyšující úrovni se zvedá počet přátel, které můžeš mít
  • ringmancz
    já jsem lvl 26 a občas, tipuju tak jednou za 2 měsíce, balík dostanu
  • Tilwaen
    Je ten Steam level k něčemu dobrý, nebo je to jen machrovinka?
  • Veskoslav
    Mě většinou chodí balíčky jenom z Doty *1* Ty pak prodávám a dokupuji na zbylé odznaky. Ale ještě se mi nestalo (kromě odznaků komunity a různých výprodejů), že by mi stačily kartičky pouze za hraní atd. (level 27).
  • Morraw

Steam kartičky

Už delší dobu plánuju zvýšit můj Steam level pomocí skládání odznaků (momentálně lvl 15). Bohužel za poslední roky jsem dostal pouze 2 booster packy. S vyšším lvlem by měl mít člověk i větší šanci tyto balíčky získat. Máte s tím někdo lepší zkušenosti ?

BTW měl bych tu season pass pro steam verzi AC3, kdyby měl někdo zájem.
  • Chim
    Tak já dám nějaké trochu rozumější:

1. Rimworld
    2. Stardew Valley
    3. e-River: Cabin Journal
    4. Software Inc.
    5. Stellaris
    6. Thea: The awakening
    ... a víc už toho co by stalo za řeč fakt není.
  • Morraw
    Po posledním patchi upravili frekvenci zobrazení mlhy a konkrétně v čase 18:00 - 14:00. Nemá se zobrazovat každý den, ale mělo by to být častější. Stačí se vyspat a vyzkoušet :)
  • solomon.short
    tady je muj, nevyuziju ho: WWS9Z3RV2-N6A43-KK9BW
  • Pan_Klobouk
    Stejne je to parada, jak si nekdo (v ramci realismu) hraje s co mozna nejlepsimi stiny, nebo vegetaci... aby se na to nekdo dalsi uplne vyflaknul a nechal stat motorku svisle a bez stojanku. Ty dnesni hry, jsou tak vychytane, detailni a propracovane. :)
  • Mart9
    Tak už jsem Ratcheta rozehrál. A musím říct, zatím super HRA. Má výborné tempo.
  • Kód LEVEL

WWS9RBAPS-MVWSX-2F26M - kód z LEVELu 270 do World of Warships, ale píšou, že platí jenom pro nové účty, tak kdyby to někdo chtěl zkusit *4*
  • Obrazem: Povedený cosplay na motivy hackerky Sombry z Overwatch.

Cosplay mozna povedenej, ale tomu kdo to sprznil photoshopem by meli zlamat prsty... *7*
  • Kravicka
    Mlhu jsem mel zapnutou a nevidel jsem ji ani jednou za dva dny, akorat zrala FPS i kdyz jsem ji nevidel.
  • 0011
    Díky, hyper light drifter jsem si chtěl zahrát, ale zapomněl jsem jak se to jmenuje, mých top 5 je:
    1 Fire emblem fates
    2 Pokémon moon
    3 Doom
    4 Inside
    5 Deus Ex mankind divided
  • Lukass
    LV: Me to predtim v multaku nepadalo k 50 fps v podstate na high, jelo to krasne stabilne. Ted to lita i v rushi s 24 hraci.
  • Jack1947
    No se zas tolik nečerti no, je to EA oni to obratem opraví *4*
  • Mart9
    Protože by jinak zdejší diskuse neměly úroveň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit