-
Letos jen pár her na Steamu a Season Pass na Uplay k The Division. Na nejakej novej HW zatim nejsou finance. *9* -
Nechci nejak schazovat tvuj nebo neci nazor, kazdemu vyhovuje neco jineho. Ale ja treba osobne dam taky prednost FullHD rozliseni v plnym grafickym nastaveni na 144fps nez treba 1440p nebo 4k na 60fps. *4*
-
*15* chudáku, tak já ti to příště vyfotím aby si věděl co mám doma
-
Kniha Bloodborne Official Artworks vyjde 23. Května 2017
https://www.amazon.co.uk/dp/1772940364/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=RFX965J7B3I4&coliid=IO2W32XYVGTEP
Pokud to bude na způsob předcházejících Souls Design Works, tak by tam mělo být i něco o vývoji a dost zajímavých detailů. - NEPRAVDA
EDIT: Je to pouze překlad japonské verze, ve které žádný text mimo názvy obrázků nebyl. -
Já si už před Vánoci nadělil Hitmana a pod stromek Clandestine, Banner Sagu 2 a Brothers in Arms 3. Ještě přemýšlím nad Dishonored 2, kde mě trochu znejisťujou zvěsti o špatný optimalizaci, takže si možná místo toho radši koupím boty :-D
-
Nadělil jsem si Ratcheta na PS4 za famózních 440 Kč.
-
LVého klasika, příspěvek 3x zedituje nad názorem druhých se ani nezamyslí, ale že je jiný hned je hloupej, pamatuju si jak si pod každou hrou každému tlačil jak je ten vývoj pomalej že ti stačí 960 na vše, že tamhle něco stáhneš tamhle něco povypínáš je de ti to 45-60 fps a že to na hře ani není vidět a teď... *15* na 60Hz FHD ti je málo 90 fps potřebuješ 120 fps *15*
Pak to vyfoť a napiš o kolik se ti změnili FPS #nosarcasm *3* -
Uz se tesim na benchmarky az se ukaze ze 8 jadro bude o par procent lepsi jak ctyrjadro intelu a vykon v singlethreadu radsi ani neukazou. *15*
-
Taky mám obálečku, na Ryzen osmijádro a Vegu na 4K. Ale když někomu stačí jen FHD, tak si asi vystačí i s tím čtyřjádrovým Intelem. *2*
-
Nic :D
Asi jsem na to uz moc starej tak jediny herni darky co jsem dostal jsou MGS a Spec Ops :The Line z vyprodeje na steamy.
Ale dostal jsem krasnej velkej japonskej nuz do kuchyne a velkej japonskej brusnej kamen coz mi udelalo velikou radost. -
Tobě taky *4*
-
Herní nadílka
Tak se pochlubte, copak jste dostali /nadělili si herního k vánocům.
Já jsem si tedy konečně koupil PS4, Uncharted, inFamous SS a Destiny kompltní edici a SteinsGate 0 na Vitu.
Co vy? -
Není nad to být paranoidní kvůli tomu, že firma neoznámila něco, co by hráči ani nepochytili, kdyby jim to nikdo neřekl...
-
Je až neskutečný s jakou pílí a usilým sde snažíč přesvědčit že si fanboj - a já jsem ti už psal že ti to věřím *5*
-
Taky ti přeju hezké Vánoce. A hodně dárků pod stromečkem!
-
Ty si asi naivně myslíš, že když jsi backer, že se ti sdělují veškeré informace z vývoje, smluv atd.? Prosím Tě, řekni mi, že pracuješ jako prodejce dětských snů a použitých žvýkaček....
-
zatím nic, takže dobrý. něco menšího možná vezmu, ale budu to hned muset dohrát :)
-
Taky a hlavne pohodu a klid *4*
-
Tak nejspíš jde o smlouvu s Amazonem. Asi by Amazon nechtěl, aby rok zpět oznámili, že se pokusí převést SC na Lumberyard a později by třeba museli oznámit, že z toho sešlo. To by pro Lumberyard nebyla moc dobrá reklama. Takže asi měli smluvně dohodnuto, že veřejné oznámení je možné, až když se celý převod enginu úspěšně provede.
Ale ty bys asi chtěl, aby backery Roberts informoval pokaždé, když jde na velkou.. -
Znamená to, že se jim ta informace tajila a je otázkou, co ještě dalšího se před nimi tají.