-
Do nového roku hlavně zdraví, Veskoslave.
-
The Evil Within Bundle
-
Pro backery snad nic, spíš je to další rána pro Crytek
-
Vždyť je to Dworkin. Neznáš, jaký on je na SC? Co může, tak zkritizuje a vsadím Jacka, že není ani backer.
-
SOMA - dobrá volba. Já to asi vidím na toho Tomb Raidera. Co dál, nevím.
-
Co to pro ty backery přesně znamená, když je to CryEngine s cloudovou nádstavbou?
-
ono je to otázka jednoho kliknutí i na PC, ale ty jsi asi neschopnej
-
A prý už na tom pracují rok. To jsou věci. Předpokládám, že už před rokem o tom backery informovali, oder?
-
Vemu Spec Ops: The Line za 4 eura paradni cena, hru sem jeste nehral takze se celkem i tesim.
A jeste Dirt Rally -
Star Citizen mění engine
Z CryEngine na Lumberyard od Amazonu (základ je CryEngine). http://www.polygon.com/2016/12/23/14062698/star-citizen-amazon-game-engine -
I Tobe *4*
-
Watch Dogs 2
Aby se ke konci roku trochu rozproudila diskuze, tak si dovolím zapět ódu na nové WD, které se (nejen) dle mého velmi povedly a hodně mi po mnoha směrech sedly.
Téma, příběh Silná vizuální stopa, coby stylizace Dedsecu se povedla. Příběh se nese částečně na "Retr0" vlně, ale hlavně umně zakomponovává do misí a aktivit všelijaké moderní jevy jako trolling, swatting, leaking, memečka, anonymous, car sharing, konspirační teorie a sekty, sbírání followerů, selfíčka a další kratochvíle. Marcus a jeden z jeho parťáků Wrench jsou prostě nerdi, což se projevuje nejev v misích, ale i jejich rozhovorech. Takže jestli máte přesah do komiksů, filmů, deskovek a dalších nerdovských aktivit, tak se tu některým referencím pousmějete. Samozřejmě příběh má slabá a slepá místa a některé nezajímavé postavy, ale celkově jsou jednotlivé mise z větší části zábavné a atmosféra uvolněná a jednotné téma Dedsecu a jejich aktivit ala anonymous hře sedí.
San Franciso Mapa a rozsah města s výhledem na nádherná (hlavně noční) panoramata je úžasná a je radost se jen tak městem projíždět. Dle mého zatím nejhezčí a vysoce variabilní zpracování města vůbec. Až budete sedět třeba na vršku Golden Bridge, tak pochopíte.
Sandbox Ubi zkouší upravený koncept jejich sandboxu a mě se to moc líbí. Sami vše objevujete jízdou po mapě a jen částečně jste nasměrování na některé mise. Už žádné sbírání tisíce zbytečných předmětů. Zde má každá taková "collectible" své opodstatnění, ať už jde o peníze, nové skilly, či oblečení nebo skiny na vozidla. Město samo o sobě žije. Jsou zde války gangů, do toho se sem tam připlete policie či cizí hráč, probíhá interakce mezi civilisty, atd.. Síla tkví hlavně ve větších možnostech jak plnit mise díky novým skillům (hlavně ovládání aut je legrace) a gadgetám a množství aktivit (závody, car sharing, coop a mp). Opravdu velké množství jak se vyblbnout oproti původní hře. Takový "Bounty Hunter" mod a trolení ostatních hráčů je vyloženě chuťovka. Vedlejší mise jsou naštěstí více variabilní. Takže se nekoná první díl, kde bylo třeba 20x hacknout auto, dovézt auto, vybít skrýš atd. I po 65h mám stále co dělat.
K tomu parádní sountrack, optimalizace a rychlá práce na opravách, snaha vymítit cheatery a dostat je z leaderboardů, stabilní a hodně zábavný MP a coop pro mě ze hry dělají ten správný mix. Hra se tímto dílem příbližuje jediné konkurenci ve formě GTA a přináší nové nápady, díky kterým se zárověň i dost odlišuje. -
Díky za dojmy. Hra má rozhodně atmosféru, ale počkám si ještě na free weekend a nějakou tu slevu.
-
Já to vidím na posledního Tomb Raidera a Brothers in Arms trilogii, která mě svýho času nějak minula.
-
STASTNY A VESELY VANOCE
Preju vsem!
I tem na ktery jsem byl tenhle rok zlej... -
lovers in a dangerous spacetime
-
Já tam bohužel nevidím žádnou supervýhodnou nabídku, takže pravděpodobně druhé Vánoce v řadě nenakoupím nic.
-
Steam slevy
Ještě včera jsem neměl v úmyslu cokoliv letos kupovat. Ale když jsou ty Vánoce *15* http://imgur.com/E38Tbln
Jak jste na tom letos s nakupem vy ? *5* -
Ježíšek Inkvizitor :D
-
Xspy
Hmmm Rocket League ? Bohužel ... Aneb co je na PS4 otázkou kliknutí ... rozjel to už někdo na PC v splitscreenu ?