-
Hry co už každej má nebo hrát nebude no jo to byly opravdové bomba slevy *1*
Steam je teda extra korporát má mega obludárium ale nevydrží nápor vlasatních slev hehe *5* -
Rozhodně Broforce, je to skvělá zábava, jen nevím, jestli by se to líbilo tvé přítelkyni *1* *1* *1*
-
až pojede steam, tak si rozklikni tag local coop
nebo zkus Keep Talking and Nobody Explodes, to je spíš společenská hra, kterou hraješ na počítači -
Vánoce bez hraní, a je to
-
Padá steam, přej si něco
Steam už tak 2 hodiny nefunguje, to teda musely bejt slevy *1* -
Tak tohle naštěstí nesleduje. *1*
-
misto Ruzovky jo? *3* *1*
-
Risk of Rain a Battleblock Theatre FTW!
-
Legend of Dungeon
-
Stačilo že na mě nalítlio 200 příšerek (genestealerů) na jednou a já měl bránit na začátku určitej úsek to je defense ne třeba tower není tam věž ale defense to je. Navíc se to nedalo uhrát když zpátečmnická ai byla po smrti a hra si to takhle blbě uložila ale jak řikám kdo má rád podobnej typ her v mp tak asi ho tohle bude taky bavit. V SP se to hrát fakt moc nedá.
-
My s přítelkyní hráli Never Alone, bavilo ji to, takže můžu doporučit. Pokud chcete něco soupeřivýho, tak si dejte jakýkoliv Worms :-D
-
Není to split screen, ale Lara Croft: Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris. Hráli jsme se to se ženou a přestože jinak hry vůbec nehraje, tohle ji chytlo a dožadovala se toho i v hlavním vysílacím čase. *4*
-
Tohle se chystám hrát já
-
Ber Trine 2 , navic je na steamu ve sleve
-
Určitě broforce
-
Rozhodně Overcooked a pak třeba Broforce, Gauntlet, Guacamelee, Rocket League, Divinity?, Helldivers.
-
Třeba Brothers: A Tale of Two Sons ?
-
Hry pro dva hráče na jednom PC
Zdravím, poradil by mi někdo slušný hry na local coop?
Zahrál bych něco přes svátky s přítelkyní, ale najít něco na split-screen v dnešní době není sranda *1*
Auta nemají smysl, Lego hry taky ne. Budu rád za každej tip. Díky moc *3*
EDIT: Tak Trine vypadá na ideální řešení, ale i tak si rád nechám poradit. -
To že aktivuješ vnitřní bezpečnostní systémy a za sebou zavíráš dveře, to z toho nedělá tower defence styl....Proboha, víš ty vůbec, co je to Space Hulk? *7*
-
Tak jelikož tvůrci těch her z toho neuvidí naprosto nic, protože 100% jde na charitu, tak si myslím, že výběr není špatný. Samozřejmě, kdo čekal pecky ala EA Humble, tak je tak trochu blázen.