Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hry co už každej má nebo hrát nebude no jo to byly opravdové bomba slevy *1*

Steam je teda extra korporát má mega obludárium ale nevydrží nápor vlasatních slev hehe *5*
  • Rozhodně Broforce, je to skvělá zábava, jen nevím, jestli by se to líbilo tvé přítelkyni *1* *1* *1*
  • ringmancz
    až pojede steam, tak si rozklikni tag local coop

nebo zkus Keep Talking and Nobody Explodes, to je spíš společenská hra, kterou hraješ na počítači
  • ringmancz
    Vánoce bez hraní, a je to
  • Thorar

Padá steam, přej si něco

Steam už tak 2 hodiny nefunguje, to teda musely bejt slevy *1*
  • Tak tohle naštěstí nesleduje. *1*
  • solomon.short
    misto Ruzovky jo? *3* *1*
  • Kozy
    Risk of Rain a Battleblock Theatre FTW!
  • Legend of Dungeon
  • Jack1947
    Stačilo že na mě nalítlio 200 příšerek (genestealerů) na jednou a já měl bránit na začátku určitej úsek to je defense ne třeba tower není tam věž ale defense to je. Navíc se to nedalo uhrát když zpátečmnická ai byla po smrti a hra si to takhle blbě uložila ale jak řikám kdo má rád podobnej typ her v mp tak asi ho tohle bude taky bavit. V SP se to hrát fakt moc nedá.
  • My s přítelkyní hráli Never Alone, bavilo ji to, takže můžu doporučit. Pokud chcete něco soupeřivýho, tak si dejte jakýkoliv Worms :-D
  • Není to split screen, ale Lara Croft: Guardian of Light a Lara Croft and the Temple of Osiris. Hráli jsme se to se ženou a přestože jinak hry vůbec nehraje, tohle ji chytlo a dožadovala se toho i v hlavním vysílacím čase. *4*
  • Mart9
    Tohle se chystám hrát já
  • Lukass
    Ber Trine 2 , navic je na steamu ve sleve
  • Určitě broforce
  • Ronox
    Rozhodně Overcooked a pak třeba Broforce, Gauntlet, Guacamelee, Rocket League, Divinity?, Helldivers.
  • Morraw
    Třeba Brothers: A Tale of Two Sons ?
  • Lukyz

Hry pro dva hráče na jednom PC

Zdravím, poradil by mi někdo slušný hry na local coop?
    Zahrál bych něco přes svátky s přítelkyní, ale najít něco na split-screen v dnešní době není sranda *1*
    Auta nemají smysl, Lego hry taky ne. Budu rád za každej tip. Díky moc *3*

EDIT: Tak Trine vypadá na ideální řešení, ale i tak si rád nechám poradit.
  • Veskoslav
    To že aktivuješ vnitřní bezpečnostní systémy a za sebou zavíráš dveře, to z toho nedělá tower defence styl....Proboha, víš ty vůbec, co je to Space Hulk? *7*
  • Veskoslav
    Tak jelikož tvůrci těch her z toho neuvidí naprosto nic, protože 100% jde na charitu, tak si myslím, že výběr není špatný. Samozřejmě, kdo čekal pecky ala EA Humble, tak je tak trochu blázen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit