Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto

Přehled vítězů ankety The Game Awards 2016. Hrou roku se stal Overwatch.

Kvalitka *15* Tak jako každý rok...
  • To si ale pleteš RotTR se 3 roky starým Tomb Raiderem. A ten Zaklínač taky není kdoví co, protože to není GOTY, takže pak vysolíš plnou za datadisky. :)
  • ringmancz

Dishonored 2 beta patch 1.3

běží to trochu líp, ale pořád ne tak, jak by mělo

a na steamu to slevnili na 40 euro...
  • Mart9
    Zrovna ten Tomb Rider jsem tam viděl za 899 taky a k tomu bys dostal zdarma třeba Last of us. Nebo je tam za 899 Zaklínač 3, což není přepálená cena, a k tomu si dodej cokoliv z té nabídky.
  • Johnny
    mrkni na statistiky po vydání patche co sem se koukal tak počet hráčů vzrostl o 800%
  • Johnny
    přikup ramku ty braku ;) já jel taky donedávna na 8Gb, ale přechod na 16Gb je opravdu znát
  • Johnny
    nejpodstatnější základ je CBBE xD
  • Johnny
    Nejlepší je že toto je normální cena na PC... ale když z toho maj konzoláci radost tak ať :) aspoň z něčeho se můžou těšit :)
  • ucho
    ne, ta akce 1+1 je mizerna a nevyplati se na nicem. ceny u tech titulu zvedli tak 2,5x. vyslo levneji, kdyz byly ty hry v akci jednotlive.
    muj predchozi prispevek nebyl ironie. za Tomb Raidera je to na PS4 pekna cena, kdyz je to tam vicemene novinka, a levneji pokud vim nikde nikdy nebyl. koupil jsem.
  • Nechcem slevu zadarmo ?

K čemu že za 1150 dolarů , když většina byla ležákem o který bych na Store dobrovolně ani nezakopl :( ? ..... Za mne slabý hrozně slabý rok .
  • SalemCZ
    u příležitosti dnešního Retrogamesplaye
  • Mart9
    Ještě lepší je ta akce 1+1 zdarma. To je úžasná nabídka.
  • Malleth
    Oficiálně ne. Ale jednička i dvojka jde v pohodě hrát na PS2 emulátoru. Letos sem je oba dohrál a pak sjel i ty díly na PS3, Je to výborná a dost zvláštní série, která stojí jak na gameplayi, tak i silnýmu příběhu bez toho aby se navzájem dusili. To se moc často nevidí.
  • Kozy
    Tak letošní rok byly v PS Plus hry za 1150 dolarů, to je slušný.
  • Fordzy

Neoficiálně: Death Stranding poběží na interním enginu Sony.

O Yakuze jsem čítával už v OPS2 magazínu, ale nikdy jsem se k ní osobně nedostal a vždy jsem si jí chtěl zahrát. Jsou nějaké díly i na PC?
  • ucho
    hezky to Sony na PSN rozjizdi. Rise of the Tomb Raider za 899,-. tomu neodolam :)
  • Jack1947
    Jsem rád tedy že jsem to dojel zdárně ještě na Win7. Win10 bude v leččems horší tady to je zářnej příklad ( krom starejch her).
  • Lukass
    win 10. Co sem ted cetl hodne lidi ma problemy na win 10
    Jack: Nepomaha me nic, uz sem to vzdal :-( Ale Battlefiled jede jak vino i v multaku na win 10i Lara jede paradne.
  • NWN Diamond a Shadow Warrior zdarma na GOGu.
  • solomon.short
    a system mas jaky, Windows 10? ja porad jedu na Win 8.1 a s problemy jsem se opravdu nepotkal (Steam overlay mam vypnuty)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit